Bildirim
AMERİKAYA YERLEŞTİM..SÜREKLİ GÜNCENLLENİCEK..RESİMLER EKLENDİ (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
İnsanlar genel olarak aktifler yani burda herkez bişeylerle uğraşıyor dediğim gibi ki ayrıca herkez çalıştığı için çok boş vakitleride yok.Açıkcası daha mutluluklarını değerlendircek kadar bulunmadım burda ama gözlemlerim genel olarak memnunlar en azından benim tanıdığım kadarıyla tabi herkes daha fazlasını istiyor.Asosyal biriyle tanışmadım daha açıkcası.
Onu duydum ama detaylı bir bilgim yok dostum. -
Takipteyim -
Burda hangi okulda okuyordunuz ? kaçıncı sınıfta oraya geçtiniz ve ganonuz kaçtı ve nerelisiniz merak ettim.
Başarılar diliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Celal Bayarda okuyordum.
3.Sınıfta geçtim.
Ankaralıyım dostum. -
Bende Ankarada okudum kardeşim. Cevapladığın için teşekkürler . Başarılar diliyorum sana. -
Ben teşekkür ederim dostum sanada hayatında başarılar. -
keşkem benimde olsa... -
dil okulu ve ilerisi için başarılar dilerim. konu için arada resim eklersen güzel olur. biraz okul tanıtımı veya bahsettiğin aktiviteleri anlatırsın. -
Öncelikle teşekkür ederim dostum.Tabiki sürekli güncen tutucam konuyu. -
Speed testi unutmayasin kardesim:)
-
Green card ım var gelsem is bulabilir miyim bulursamda ortalama maaslar nedir her 3 ayda bir geliyorum abd ye
Bu çalışcağınız işe bağlı olarak değişir yani ne tarz bişey düşüyosunuz 3 ayda bir geliyosanız sizinde bi fikriniz vardır muhakkak iş konusu hakkında cok tecrübem yok çünkü -
Benim konu'dan anladigim kadariyla yanlis anlasilma olmasin ama herhangi bir basari gerekmeden yurtdisinda bulunan akraba ya da aileden biri olunca cok basit ve rahat sekilde yurtdisina yerlesebiliniyor galiba. diger turlu okul'da basarili burs almak ve yine oradaki okul ve kurslar'in senelik ucretleri 20bin tl'i buluyordu sanirim. tabi gunluk ihtiyaclar yemek elektronik v.s. esyalar haric. ama maddi durumu iyi olanlara normal ve bisey diyemeyiz tabii.
Takip -
Bağlaç olan "-de", "-da" eklerinin ayrı yazılması gerektiğini bilmeyen adam Amerika'da eğitim görüyor. -
-
Teşekkür ederim bilgilerin için. Anlaşıldığı üzere, malın mülkün yoksa bu ülkeden dışarıya atmak zor. Çok istiyorum yüksek lisans yapmayı Amerika'da ama düzenli maaş hariç bir tane çöpüm bile yok. Şans olacak insanda.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X