Şimdi Ara

Amfi İçin Marshall Minör Kulaklık Aldım İyi mi Ettim Kötü mü Karar Veremedim ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimde Schecter Omen Extreme 6 ve Line 6 Spider 4 amfi var.İş yoğunluğumdan ve acemi olduğumdan ötürü ( ) uzun bir süre bir köşede gitarım yattı.Akşamları saat 8 den sonra müsait olduğum zamanlar çalmak istediğimde ise amfinin 15 Wattlık çıkış gücü sorun oldu hep.Bir kaç gün önce MARSHALL MİNÖR Kulakiçi kulaklığı cazip bir fiyata aldım. Sorunum şu acaba bu kulaklığı almakla hata mı yaptım?Acemi olduğum için gitarı henüz iyi çalamıyorum ve kulaklığı test etmek için bir iki şarkının azda olsa belli kısımlarını çaldığımda sanki istediğim sonucu alamayacağım gibi geldi.Azda olsa Fikir sahibi olan arkadaşlar yorumunuzu esirgemezseniz sevinirim...İyi akşamlar.. (2-3 gün içinde kulaklığı iade alırlarsa iade etme şansım olabilir.)

• hocam en kral amfiye en kral kulak içi kulaklığıda taksanız malesef verim alamazsınız. Genel olarak amfilerin kulaklık çıkışları performanslı değildir... kimseyi rahatsız etmeden kulaklıkla çalışıyım hemde "alabileceğim" en iyi verimi alıyım diyorsanız akg, audio technica, denon, sennheiser gibi kaliteli markaların stüdyo tipi kafaüstü (over ear) kulaklıklarını alıp amfiye takmanız lazım... Yada direk vox amphone modellerinden tonu size uyan modelini tercih edebilirsiniz. Amfiye gerek olmadan direk gitara takıp kullanabiliyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 25 Ocak 2014; 23:29:34 >
  • Hocam sanırım haklısınız.Yorum için teşekkür ederim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.