Şimdi Ara

amfi kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar amfi aldım 2 tamirciye gittim ne kadara mal olur bağlatmak diye şukadar şu falan filan derken 80-90 lira civarı amfi kablosu tutuyor diyolar nette 25-30 tl. standart mı oluyor bunlar?hepsi her amfiye olur mu?

• Kardesim durum o ki kaziklamaya calisiyorlar seni dikkat et zannedersem atakantuningte cadence 4 awg kablo seti 75-80 tl gibi bi fiyatı var yanlız sana önerdikleri kablo herhalde dandiktir yani 8 awg dir ama o bile gerçek değerinde değildir neyse ordan al kablomu geç yada şöyle yap 25 mm kaynak kablosu al 6-7 metre,1.5mm yada 2.5 mm hop kablosu alırsın 20-30 mt sana nekadar lazimsa artik,tek damarda remote kablosu alırsın 5 mt ve en sonda kaliteli 1 yada 2 takım rca kablosu alırsın focalin yada audison marka konuyu kapatirsin yanlız bu biraz maliyetli olur onuda sana soyliyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun kendine faydası yok kardesim paran çöp olur dediğimi yap sen...eğer maddiyat uygunsa dediğim gibi toplama yap eğer uygun değilse minimum cadence 4 awg bak kendine uygun fiyata anlatabildim mi

• anlıyorum fakat elimdeki malzemeler de iyi değil.teybim piranha charger a amfim roadstar rda 4100 kompenentler de Soundmagus Sm 13C.birde orjinal ön kapı hoparlörüm var.teyp üzerinde geldi diğer malzemeleri ucuz abuldum amacım önleri arkaya takıp öne kop.leri takmak.iyi bir sistemim yok amfiyle komp.ler toplam 150 liray aldım sıfır. o paraya kablo fiyatı alınca yadırgadım.bu aletlere göre olmaz mı bu kablo.
  • Ustam karar senin ben daha artık yorum yapamicam bu konu beni aşıyor...

• yok saol baya yardımcı oldun ama ana ünite vasat ya kablo da kurtarmaz diye düşündüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RCA KABLOSU YAPMAK
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.