Şimdi Ara

Amfi Olarak Çalışırmı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vcd Player'den Amfi Söktüm Amfi'Yi 12V Olarak Çalışırabilirmiyim.

• Çalıştırabilirsiniz.
  • Nasıl Çalıştırabilirim.
  • Nereye Takacağım 12V Güç Kaynağını
  • Ve Mp3 Player Takılabilirmi..
  • büyük kondansatörlerden anlarsın + - yi
    + sını bulamıyorsan girişlerini daha zor bulursun
    onuda buldun diyelim mp3 playerin çıkışı ile anfinin girişini bozarsın
    direnç potansiyometre kullanman lazım
  • Potansiyometreyi Nereye Lehimliycem
  • Sen devrenin resimlerini çek at biz yardımcı oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmm
  • BunLar FoToLar
     Amfi Olarak Çalışırmı. Amfi Olarak Çalışırmı. Amfi Olarak Çalışırmı. Amfi Olarak Çalışırmı.

• http://s1311.hizliresim.com/1h/5/u868p.jpg
    +12v kırmızı ile işaretlediğim yere bir şekilde bağlıyabilirsiniz. -- ise hoparlor ile ortak tır. hoparlorun eksisinden verebilirsiniz.
    İşin en karışık yanı,, ses girişi. yeşil ile daire çizdiğim yerlerde hem sağ hemde sol ses girişi var, bu girişi hoparlor ve güç bağlantısını yapıp, elinizle bu bölüme dokundukça sağ hoparlorden yada sol hoparlorden zııızzzzzttttttt zzzzuuuuzzzt ses duyduğunuz nokta ses sinyal + girişinizdir, bu noktayı ve hine hoparlorün eksisini ses girişi ve eksisi olarak kullanabilirsiniz.
  • Amfi yazdığın yer RF modülatörüdür dostum. Senin amfin kırmzı soketin üzerindeki metal soğutucu olan nesnedir. Yandaki entegre de preamp opampı dır oradan sinyal verebilirsin.
  • Peki Buna Usb Takmak İçin Ne Gerek
  • USB okuyucu modül gerek,, oda yurtdışında var..
  • aNLAMADIM
     Amfi Olarak Çalışırmı.
  • kırmizi yer,, sağdece +. siyah karalı yer hem hoparlorun eksisi hemde beslemenin eksisi. yeşil alan ise pc ve mp3 bağlıyabileceğiniz canlı bölge. fakat bu canlı giriş uçları, sağ neresi sol neresi,, devre hoparlore bağlı çalışırken elinizle dokunarak bulabilirsiniz. her yere elinizle dokunanilirsiniz,, ses gelen yerleri tespit edip bizimle paylaşın.
    Devrenin besleme trafosunu attınızmı?
  • Hayır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.