Şimdi Ara

Amfi tesisatı için birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bulunduğum bölgedeki oto elektrikçi tesisat için yüksek bir fiyat isteyince tesisatı kendim çekmeyi düşündüm. Ancak ilk bağlantım olacağı ve daha önce örnek bir bağlantı incelemediğim için birkaç sorum var. Yanıtlayabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

1) Aracımda direksiyonun sol altında LPG göstergesi var ve pedalların üst tarafında öne bir delik açılmış o delikten kablo kaputun altına gidiyor. Acaba + kutup kablosunu bu lpg kablosuyla bitişik göndersem lpg sisteminde parazit, sapıtma gibi problemler yaşatır mı?

2) (En önemlisi) Kablo setim BM Audio 8 Awg, içerisinde vidalı sigorta var. Bu sigortayı nereye konumlandırmam gerekir?

3) + kutup ve şasi kablosunu komple yalıtımlamak istiyorum. Piyasadan bildiğimiz ısı ile daralan makaronlar yalıtım sağlar mı?

4) Aracın sol tarafından + kutup kablosunu, sağ tarafından RCA kabloları geçireceğim. Acaba amfi tetik kablosunu + kutup ile mi yoksa RCA kablolar ile mi birlikte geçirmeliyim? RCA kablolar ile geçirirsem parazit yapar mı?

5) Arka pandizot hoparlörleri ve bassın bağlantı şekli belli fakat ön kapıları da bağlamak istiyorum. Ön kapılar için nereden nereye hangi kabloyu çekmek gerekir?

Eminim bu sorulara vereceğiniz cevaplar kendi tesisatını çekmek isteyen arkadaşlara anahtar olacaktır. Hepinize iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResidentDance -- 3 Ocak 2020; 0:40:56 >

• Merhaba

Her işlem için detaylı bilgi veren CarAudioFabrication isimli youtube kanalına bakmanı tavsiye ederim.
  • L200 aracıma ayak altı LED yapacağım fakat kaputtan içeriye kablo sokacak yer bulamadım bilgisi olan cevap verebilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.