Bildirim
Amfi Yardım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer o wooferi o anfiye bağlarsan çok büyük bir hüsrana ugrarsin. 60x4 rms 4 ohm olduguna göre 150 rms kopru yaparsin. buda %30 kalite yapicak o yuzden daha düzgün bir mono anfi yani Edison 1000a türü bişe al -
Stereo Amfi ile performans alamazmıyız ? (Mono amfi istemiyorum)... JBL 75.4 nasıl ? Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim... -
quote:
Orjinalden alıntı: tr_rider
Stereo Amfi ile performans alamazmıyız ? (Mono amfi istemiyorum)... JBL 75.4 nasıl ? Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim...
ciddi oranda daha güçlü ...
daha yüksek verim alırsın ... -
Ona göre daha yüksek verimle çalişicaği kisimi doru &65 buda baya tatmin edici bir sesitir. -
Peki bu woofer'i tam olarak verimli kullanabileceğim Amfi hangisi
Wooferim 400 RMS çift Bobin TS-w360c -
Edison 1000a param var diorsan Helix Dark Blue var Dahada çikarim diosan Audison Thesis venti (4 tane 306c bağla ) -
Edison 1000a ve Helix Dark Blue yi inceliycem Teşekkürler... -
mono, stereo veya 4 kanal olması değil amfinin subwoofer rmssini karşılayabilmesi önemli -
quote:
Orjinalden alıntı: audiocu
mono, stereo veya 4 kanal olması değil amfinin subwoofer rmssini karşılayabilmesi önemli
Anladım...Tavsiye edilenleri araştıracağım...İlginize çok teşekkür ederim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X