Şimdi Ara

Amfi Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PIONEER - GM-6300F kod numaralı amfi'yi Pioneer TS-W306C Modeli Wofeerima ve Pioneer Hoparlorlerime bağlamak istiyorum verimi hakkında yorum alabilirmiyim... ?

• Eğer o wooferi o anfiye bağlarsan çok büyük bir hüsrana ugrarsin. 60x4 rms 4 ohm olduguna göre 150 rms kopru yaparsin. buda %30 kalite yapicak o yuzden daha düzgün bir mono anfi yani Edison 1000a türü bişe al
  • Stereo Amfi ile performans alamazmıyız ? (Mono amfi istemiyorum)... JBL 75.4 nasıl ? Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_rider

Stereo Amfi ile performans alamazmıyız ? (Mono amfi istemiyorum)... JBL 75.4 nasıl ? Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim...

ciddi oranda daha güçlü ...

daha yüksek verim alırsın ...
  • Ona göre daha yüksek verimle çalişicaği kisimi doru &65 buda baya tatmin edici bir sesitir.
  • Peki bu woofer'i tam olarak verimli kullanabileceğim Amfi hangisi

Wooferim 400 RMS çift Bobin TS-w360c
  • Edison 1000a param var diorsan Helix Dark Blue var Dahada çikarim diosan Audison Thesis venti (4 tane 306c bağla )
  • Edison 1000a ve Helix Dark Blue yi inceliycem Teşekkürler...
  • mono, stereo veya 4 kanal olması değil amfinin subwoofer rmssini karşılayabilmesi önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

mono, stereo veya 4 kanal olması değil amfinin subwoofer rmssini karşılayabilmesi önemli

Anladım...Tavsiye edilenleri araştıracağım...İlginize çok teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.