Bildirim
Amfiden İyi Anlayan Arkadaşlar Gelsin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Usta bunun fiyat uçuk ben şöyle 200 250 civarında düşünmüştüm -
Araba mı ev mi? -
Ev evdeki amfide 600 küsür fiyat biçiyor -
Evse işin zor daha ucuzunu bulamazsın. Bence hiç girme bu işe...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu satsam ne kadar eder hocam -
150tl eder herhalde 2.eli
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
"bende böyle bir bass var" derken ;quote:
Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN
150tl eder herhalde 2.eli
Aynısı mı ?
Benzeri mi ? -
Aynısı biraz yıpranmış ama sorunsuz çalışıyor -
Oto tesisat bölümüne göz atabilirsin evde kullananlar var oto amfisi ile yada oraya konu aç yardımcı olurlar.quote:
Orijinalden alıntı: enesdegones
Aynısı biraz yıpranmış ama sorunsuz çalışıyor -
Hocam evde oto amfi'si kullanan arkadaşlar var. Benım tercihim boyle olur.quote:
Orijinalden alıntı: Naykimayki
Oto tesisat bölümüne göz atabilirsin evde kullananlar var oto amfisi ile yada oraya konu aç yardımcı olurlar.
Alıntıları Göster
Ama bilemıyorum donuşturuculer nekadar. yinede sen 300 350 tl yi gozden çıkartman gerekıyor.
600 tl vermekten iyidir bence.. -
Eve oto tesisatı maliyeti,
orta karar mid infinity ref 16cm takım 200tl+ kabinx2= 50
Orta karar amfi 200tl
12v 40a smps 60 tl
Jbl 30 cm sub kabinli 200
Kablo vs 30
=740 tl
1000tl ye çıkarsanız sesi açmaya korkarsınız
Yer ve estetik sorunu yoksa oto sistemi çok esnek kullanabilirsiniz, satsanız para eder, araca transfer edilebilir, tamiri ucuzdur, kaynak pc olursa teybe gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
750tl verene kadar, 800tl ye son sistem 4 hdmi ve 2 optik girisli Pioneer AVR cihazlari var 6*100w subwoofer dahil
usta dediğim gibi bütçe en fazla 250 amfi arıyorum sadece 740 çok uçuk salonda zaten büyük bir sinema sistemim var odama film oyun için bişey yapmak istiyorum -
Yukarida arkadasin soyledigi gibi en basitinden 4 cikisli otoanfi (150tl),, guc kaynagi 50tl,, woofer calisti ama sagdece bass dinlenmez 2 adette mid gerekir>> evde fazladan muzikseti kolonu yoksa,, 100-200 arasi midler +kolon ==200 + stereo masrafi..
Oto sistemin avantajı peşine çevirme ve otoya nakil, 2 sene sonra en iyi ev sistemi pula döner 2001 de aldığım oto amfisi
hala para ediyor, başka bişey almayın demiyorum, eğer size uygunsa alın diyorum
Evde 4 tane mid var ikisi küçük kolondan çıkma ikisi de biraz büyük jvc birde ayriyetden bir şey sorucam bende bir küçük bass daha var bunların hepsini bir sistemde toplayabilir miyim toplarsam nasıl bir amfi gerekir -
hepsini tek anfide toplayamazsiniz,, 5 cikisli anfiler var,, onlarda butcenizi asar.. jvc ler is gorebilir, 1 tanede bass yeter.. diger kucukler tahmini 5-10w tir, yanar.
Peki teşekkürler hocam :)
Benzer içerikler
- elyaf nerede satılır
- arabada müzik dinlerken ses kesiliyor
- logitech x540
- woofer nedir
- en iyi bass markası
- dolby atmos
- en iyi hoparlör markaları
- en iyi ses sistemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X