Şimdi Ara

Amfiden ses gelmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Ibanez GSR200EX-MKF modelli bass gitarim var daha dun studyoya gidip arkadaslarla caldık eve geldim amfiye taktım gitarı ses gelmemeye basladı.Jackı ve Amfi yi kontrol ettim ikisindede sorun yok.Gitar Aktif manyetik li pili degisiyim belki duzelir diye dusundum degistirdim yine olmadı gitardan ses geliyor fakat manyetiklerden gelmiyor.Lütfen yardımcı olurmusunuz ?
    Simdiden tesekkürler :)
    Edit: Sorunu çözdüm çok şükür stüdyoda kullandıgım duracell pili yeniden takınca ses gelmeye basladı bundan sonra gitar amfiye takılı değilken pili takmıyorum sizde deneyin bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaeL53 -- 7 Mart 2013; 20:28:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaeL53

Merhaba, Ibanez GSR200EX-MKF modelli bass gitarim var daha dun studyoya gidip arkadaslarla caldık eve geldim amfiye taktım gitarı ses gelmemeye basladı.Jackı ve Amfi yi kontrol ettim ikisindede sorun yok.Gitar Aktif manyetik li pili degisiyim belki duzelir diye dusundum degistirdim yine olmadı gitardan ses geliyor fakat manyetiklerden gelmiyor.Lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Fazla elektrik yüklendiğinden yanmış olabilir. Götürüp baktırmanda fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak G.

quote:

Merhaba, Ibanez GSR200EX-MKF modelli bass gitarim var daha dun studyoya gidip arkadaslarla caldık eve geldim amfiye taktım gitarı ses gelmemeye basladı.Jackı ve Amfi yi kontrol ettim ikisindede sorun yok.Gitar Aktif manyetik li pili degisiyim belki duzelir diye dusundum degistirdim yine olmadı gitardan ses geliyor fakat manyetiklerden gelmiyor.Lütfen yardımcı olurmusunuz ?

bu bir kaç kez oldu yani sadece simdilik degil yanmış oldugunu dusunmuyorum ama goturmeyi dusunuyorum bi ara. Yorum için sağol :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burak G.

quote:

bu bir kaç kez oldu yani sadece simdilik degil yanmış oldugunu dusunmuyorum ama goturmeyi dusunuyorum bi ara. Yorum için sağol :)

Kablolarda temassızlık olabilir çünkü aynı sorun bende de vardı

• Sorunu çözdüm çok şükür stüdyoda kullandıgım duracell pili yeniden takınca ses gelmeye basladı bundan sonra gitar amfiye takılı değilken pili takmıyorum sizde deneyin bence :)
  • quote:

Sorunu çözdüm çok şükür stüdyoda kullandıgım duracell pili yeniden takınca ses gelmeye basladı bundan sonra gitar amfiye takılı değilken pili takmıyorum sizde deneyin bence :)

Adına sevindim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörün Birinden Ses Gelmiyor
    12 yıl önce açıldı
    Hoparlörden radyo sesi alıyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.