Şimdi Ara

Amfisiz İyi Ses İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tipo aracım var, ana ünite olarak 8350 aldım araçta bi tek önlerde ufak hoparlör var gösterge panelinin içinde, ama kapılarda hoparlör yok.. arkaya kaç hoparlör alcam kapılarada taktırayımmı, gösterge panelinin içindekinide mutlaka değiştircem.. ben amfisiz alınabilecek en iyi sesi almak için ne marka ve kaçar tane hoparlör almam gerekir çok iyi anlamadığım için modellerinide belirtirseniz sevinirim.. tamam amfili çok güçlü ses çıkıyo fakat ben amfi olmadan olabilecek gümbür gümbür ve temiz bi ses almak istiyorum.. çünkü amfi işine falan girdimmi bu işin sonu yok o yüzden çok bulaşmak istemiyorum.. lütfen bu konudan bi sonuç çıkarayım kendimce.. fazlasıyla tecrübeli arkadaş var zaten forumda.. yardımlarınızı istiyorum..

• ?????
  • http://www.turkmod.com/resimgoster.php?ne=arac&ra=5214_40 bir zamanlar böyle bir tipom vardı amfi olmadan olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 15 Şubat 2012; 21:03:52 >
  • Anfisiz , gümbür gümbür olmazda genede güzel ses alabilirsin.İyi bir teypçiye git , pioneerin 40 watts rms 13 cm mi ne hoparlörleri vardı galiba , birde yeni seri pioneer oval kolonlar var 400 watts falan 2 sini taktırırsan idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentJ

Anfisiz , gümbür gümbür olmazda genede güzel ses alabilirsin.İyi bir teypçiye git , pioneerin 40 watts rms 13 cm mi ne hoparlörleri vardı galiba , birde yeni seri pioneer oval kolonlar var 400 watts falan 2 sini taktırırsan idare eder.

gümbür gümbür derken amfililerdeki gümbür gümbür değil tabiki.. :) teşekkürler yorum için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IORI

http://www.turkmod.com/resimgoster.php?ne=arac&ra=5214_40 bir zamanlar böyle bir tipom vardı amfi olmadan olmaz

ortadaki woofer değilmi amfisiz takılabiliyomu o ..
  • de hayde şu kardeşinize bi yardım.. nerde üstadlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfisiz ses sistemi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim , subwooferlar amfisiz çalışmaz.Ama oval kolon ve düşük rms li kapı kolonları teyp çıkışıyla çalışabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentJ

Kardeşim , subwooferlar amfisiz çalışmaz.Ama oval kolon ve düşük rms li kapı kolonları teyp çıkışıyla çalışabilir.

çok teşekkürler silentjim anladım olayı peki bu aktif pasif kolon olayı olmuyomu..kendinden amfili wofer olayı olmazmı..
  • arkadasım acıko 300 yada 400 watt ekolayzır al bence ıstegını bagla dınle
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirkuzey

arkadasım acıko 300 yada 400 watt ekolayzır al bence ıstegını bagla dınle

teşekkürler arkadaşım onuda araştırcam.. kafamda bişeyler oturuyo yavaş yavaş araştırarak..
  • Anfi almaktan niye bu kadar korkuyorsunuz ki illa ki çok pahalı olmasına gerek yok , 100-150 TL ye boschmann marka anfiler var birçok kişi kalitesiz olduğunu söylese bile , birçok jamesson ve alt seviye pioneer , jbl anfiden iyi ses veriyor , biz boschmann ' a 2 tane 30 cm subwoofer ve 4 tane oval pioneer bağladık , müzik çalarken aracın tavanındaki anten dalgananıyor , sunroof oynuyordu, yani tecrübeyle sabittir diğerlerinin 4 te biri fiyatına ve güzel ses veriyor , jamesson 1600 lere tek bas 2 oval bağlıyorsun sesi açtınmı bayılıyor.... sırf teyp ile sistem kurarsanız zaten size maliyeti bu anfiyi almış kadar olacak...
    çünkü teyp ile güzel ses istiyorsanız kabinler düşük RMS ve kalitesi yüksek olacak ki sorun çıkartmasın.... tabi bu takımlarda 150 TL den aşağıya değil 2 takım alsan 300 TL
    bu anfi 100 TL , 2 oval 70 tl, jbl 1000 lik wooferde 100 TL ıvır zıvır size 450 TL ye anca gelir yalnız teypten alacağınız zevki 5 e katlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrenaline-tr -- 5 Mart 2012; 9:39:00 >

• kolonları şu şekilde kaldırıyor , bridge bağlayıp 2 ohm a düşürüyorsunuz o şekilde sıkıntı çıkartmıyor...
  • Evet arkadaşlar bende sizden ses sistemi ili ilgili yardım istiyorum aracımda orjinal CD çalar var ama arkada hoparlor yok yeri var ama içi boş ben buna Vufır + Anfi Önde orjinalleri haricinde 4 adet hoporlor takdırmak istiyorum benim seçtiklerimi aşağıda listeleyeceğim sizin önerilerinize şiddetle ihtiyacim var bu sistem iyi çalışırmı basda öyle 50,60 mt den duyulsun istemem araç içinde güzelbir müzik isterim zira benim dinleyecekleris türk sanat müziği ama çocuklar türk pop mu nedir ondan dinlerler gençliğede hitap etsin ama öncelikle kaliteli müzik istiyorum
    Anfi =PIONEER GM-6500F 4 KANAL PROFESYONEL oto ANFİSİ
    Hoporlerler = Pioneer TS-A 6914İ 550 Watt Oval Hoparlör veya TS-A6994S PIONEER HOPARLÖR 600 WATT YENİ MODEL!!
    PIONEER-TS-A1604C-16CM-COMPENANT-TAKIMI-YENI SER
    Subwoofer =Pioneer TS-W309 30cm 1000WATT 4OHM Subwoofer veya Pioneer TS-W309D4 1400 WATT
    Teyp = Aracın orjinal CD çaları sanırım blaupunkt (Aracım 2008 md transporter minibüs)

Tavsiyelerinize şiddetle ihtiyacım var Şimdiden çok teşekürler Paylaş:

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan312

kolonları şu şekilde kaldırıyor , bridge bağlayıp 2 ohm a düşürüyorsunuz o şekilde sıkıntı çıkartmıyor...

teşekkürler şu ovallerden aldım bunlar beni şimdilik idare eder.. daha sonrada amfi ve comp. bağlatıcam..

http://www.alpine-electronics.com.tr/p/Products/type-g-speakers375/spg-69c3
  • Kendinden anfili wooferlar var alpineler çok iyi mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.