Bildirim
Amfiyi oto akü sarj cihazı ile beslemek??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
Altan usta ile bu konuda konuşmuştuk ancak anlık olarak amfi akım çektiği için sıkıntı olacağına karar vermiştik. Eğer elinde akü varsa altan kardeşimin bana yaptığı röleli devre şemasını verebilirim. Tesisat kapalıyken aküyü şarj edecek tesisat açıkken şarjı kesicek bir devre... -
Akü yok şuan.Sıkıntı derken amfiye zarar verir mi?Yoksa sadece kesme mi yapar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EECFCE0DC -- 24 Aralık 2008; 20:59:23 > -
şarj olayında önemli olan voltajın sabitlenmesidir, akım yine fazlasıyla çekilir adaptörü tesisatta da kullanabilirsin -
Arkadaşlar siz yanlış anladınız galiba.Akü kullanmadan direkt sarj aleti ile beslemek istiyorum amfiyi.Bugün bağladım normal çalıştı.Uzun vadede zarar verir mi amfiye? -
quote:
Orjinalden alıntı: by*cambaz
Arkadaşlar siz yanlış anladınız galiba.Akü kullanmadan direkt sarj aleti ile beslemek istiyorum amfiyi.Bugün bağladım normal çalıştı.Uzun vadede zarar verir mi amfiye?
bu konuyu sana anlattıgımı sanıyorum,hala da forumda boş yere konu açarsan cevap alamaman muhtemel. -
Ahmet abi kesin bir bilgiye ihtiyacım var.Elektronikle uğrasan abilerimize soruyorum bazısı sorun çıkmaz diyor bazısı amfiye zarar verirsin diyor.Sonuçta ben öğrenci parasıyla yemedim içmedim aldım bu amfiyi -
Sende aynı benim gibisin. Bende yemedim içmedim kurdum teskoyu. Ancak şarj aletiyle çalışır çalışmaz değil bir tek şu var amfi aniden güç çektiği için şarj aleti bu kadar hızlı akım veremez diye düşünüyorum iştersen sesi biraz aç dene eğerki problem yoksa geçici bir süre kullan... -
quote:
Orjinalden alıntı: by*cambaz
Arkadaşlar siz yanlış anladınız galiba.Akü kullanmadan direkt sarj aleti ile beslemek istiyorum amfiyi.Bugün bağladım normal çalıştı.Uzun vadede zarar verir mi amfiye?
sorun çıkmaz 7 amperlik şarj cihazıyle 2 tane ev hoparlörü ve 15 amper şarj cihazıyla 4 tane pioneer ovallere uzun bir süredir sesi sonuna kadar verenler gördüm hiçbir sorunda çıkmamıştı -
tesekkürler arkadaşlar -
bence cihazları riske atma akü şarz cihazı bu işe uygun deil yapılış amacı farklı sistemi ilk actığında fazla yükleneceğinden ilerki zamanda proplem cıkarır uygun güçte bir smps alderim hem kalıcı olur daha iyi bende öyle yaptım şimdi ne takarsam takıyım bana mısın demiyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X