Şimdi Ara

AMG egzoz sesi elde etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cümleten günaydın şimdiden iyi forumlar herkese,

Bugün yoldayken gördüğüm ve kafama takılan bir kaç soruyu sizlere danışmak istedim.İşe giderken bu sabah yanımdan bir Mercedes C serisi geçti AMG paket(araç muhtemelen C180) ve araçta orjinal amg egzoz çıkışları vardı.Ama ses yoktu hiç.Benim merak ettiğim bu araca böyle bir uygulama yapınca sadece görsel değilde o seside işitebilme şansımız olur mu? Demem o ki ben aracımı Mengerler'e götürüp aracıma bu egzozlardan taktırmak istediğimde orjinal C63 AMG sesini o araçtan duyma şansım var mı?

• Takip. Ayni soruyu bende merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 lt 4 silindir arabadan nasıl 6.2 lt v8 sesi duyabilirsiniz? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

1.6 lt 4 silindir arabadan nasıl 6.2 lt v8 sesi duyabilirsiniz? :)

bir video vardı araçın teyp inden motor sesi geliyor hatta devirinize göre :)
  • quote:

Tamam haklisiniz ama merak ettigim o ses sadece motordan cikmiyor o kadar egzoz sistemi yapiliyor bu araclara fabrikada. Bu konuda bilgisi olan varsa paylasirsa cok yardimci olur

• Çok çakma bir şey olacaktır (ses kısmı). Arabayı rezil etmeyin derim
  • C63 sesi alamazsın ama tipik AMG araçlardaki vites değiştirince cikan pırtlama sesi yapiliyor oturduğum yerdeki bir a250 de var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW E46 su ve hava kontrolü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

C63 sesi alamazsın ama tipik AMG araçlardaki vites değiştirince cikan pırtlama sesi yapiliyor oturduğum yerdeki bir a250 de var

Bu sesi neden alamayacagimizi aciklayam birisi cikarsa daha net olucak hersey. Cunki boyle oldugu zaman kulaktan dolma bilgi gibi geliyor insana.Ayrica o dediginiz ses nasil anlamadim

• asla duyamazsın. ne kadar kassanda ajdara 80 lik düz boru döşesende Luciano Pavarotti sesi çıkmaz...
  • Benimkinden çıkıyor.ama komple sistem değişti. No ss no güvenciler varsa kanıtlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 2 Ekim 2013; 9:16:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Cümleten günaydın şimdiden iyi forumlar herkese,

Bugün yoldayken gördüğüm ve kafama takılan bir kaç soruyu sizlere danışmak istedim.İşe giderken bu sabah yanımdan bir Mercedes C serisi geçti AMG paket(araç muhtemelen C180) ve araçta orjinal amg egzoz çıkışları vardı.Ama ses yoktu hiç.Benim merak ettiğim bu araca böyle bir uygulama yapınca sadece görsel değilde o seside işitebilme şansımız olur mu? Demem o ki ben aracımı Mengerler'e götürüp aracıma bu egzozlardan taktırmak istediğimde orjinal C63 AMG sesini o araçtan duyma şansım var mı?

Lexus LFA modelinde böyle bir ses akustiği vardı

özel bir teknikle sesi sürücü kabinine farklı frekanstan veriyorlardı

ona benzer bir teknoloji sanırım istediğin.

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Benimkinden çıkıyor.ama komple sistem değişti. No ss no güvenciler varsa kanıtlarım.

Ayni ses mi yani insan duymak istiyor. Komple sistem degisti demissiniz? Nerde ne kadar yapildi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Cümleten günaydın şimdiden iyi forumlar herkese,

Lexus LFA modelinde böyle bir ses akustiği vardı

özel bir teknikle sesi sürücü kabinine farklı frekanstan veriyorlardı

ona benzer bir teknoloji sanırım istediğin.

Dediginizle alakasi yok yani ben sesi sadece muzik dinler gibi aracin icinde duymak istemiyorum,normal C63 sesi ciksin istiyorum aractan.

• quote:

Tüm sistemi Amerika'dan kendim getirdim, tl karşılığı o zamanın parası 2200 dü , 500 de işçiliğe verdim.

Evet sizinkiler cl63 teki egzozlardan benim istedigim yuvarlak cikisli olanlar. Neyseki o sorun degil sadece ses olarak ayni mi? Mesela sabah calistirsiginizda o hirlama sesini aliyor musunuz?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Orta ve son susturucu var, 2 side iptal oluyor, yerine ortaya spor susturucu takılıyor. Bütün hepsi krom.

Sanayide bir adam var, o da her sesi yapabiliyormuş, adını unuttum. Ama 1.6 motor kükresin istediği kadar yine o hırlama zor çıkarır.motorun vüçlenmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 2 Ekim 2013; 9:26:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

quote:

bir video vardı araçın teyp inden motor sesi geliyor hatta devirinize göre :)

o ne ya öyle?
  • quote:

Orta ve son susturucu var, 2 side iptal oluyor, yerine ortaya spor susturucu takılıyor. Bütün hepsi krom.

Sanayide bir adam var, o da her sesi yapabiliyormuş, adını unuttum. Ama 1.6 motor kükresin istediği kadar yine o hırlama zor çıkarır.motorun vüçlenmesi lazım.

iskender ustadır.

ama aracın gücü önemli. istediği sesi istediği motorda çıkaramaz.
  • Hocam c63 dediğimiz araçta 8silindir 6200cc motor var onun sesini yapmak çok zor Youtube a AMG fart yazarsanız dediğim sesi görürsünüz

• quote:

Tüm sistemi Amerika'dan kendim getirdim, tl karşılığı o zamanın parası 2200 dü , 500 de işçiliğe verdim.

Jantlar ne hocam?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

v8 olanını alırlarsa duyabilirler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.