Şimdi Ara

BMW E46 su ve hava kontrolü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba daha önce hiç e46 kullanmadım 3 gün önce satın aldım 3.20i sormak istedigim bir şey var su ve hava kontrolü bu şekildemi yapılmalı

Bmw E46 Club Tryoutube
    E46 araçlarınızda su seviyesi kontrol ve su sistemi hava alma işlemi
    https://www.youtube.com/watch?v=NhoYHM2tmjQ

ve ne kadar sıklıkla kontrol etmem gerekli daha önce kullandığım pejo araclarda bunu görmedim ayrıca expertizde testler yapıldı su eksiltme veya conta yakma yağ kaçagı yok çıkmadı yardım ederseniz sevinirim pejo aracımda yazın damacan su kışın antifiriz+damacan su kullanıyordum e46 bu sekılde devam etsem bir sıkıntı olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellarto1919 -- 5 Ağustos 2021; 5:45:59 >

• hayırlı olsun aracınız,bende de e46 var. hava alma işlemini videodaki gibi yapıyorum ancak araç çalışır vaziyette ve kalorifer açık halde facebook grubunda öyle demişlerdi. Suyu kontrol etmenize gerek yok zaten göstergede gösteriyor radyatör suyu diye sensörü eğer çalışıyorsa. Ben genelde ayda 1 kez nolur ne olmaz diye kontrol ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendindenvazgeçenadam

hayırlı olsun aracınız,bende de e46 var. hava alma işlemini videodaki gibi yapıyorum ancak araç çalışır vaziyette ve kalorifer açık halde facebook grubunda öyle demişlerdi. Suyu kontrol etmenize gerek yok zaten göstergede gösteriyor radyatör suyu diye sensörü eğer çalışıyorsa. Ben genelde ayda 1 kez nolur ne olmaz diye kontrol ediyorum

hocam çok tşk ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz saolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rc araba devre ve motor uyumu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.