Şimdi Ara

amilo m1424

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni amilo m 1424 aldım ama oyunlarda bi yavaşlık var mesela fifa2005 yavas yavaş ilerliyo bu sorunu nasıl çözerim 256 ram eklesem düzelirmi? bide ekran kartları amilo 1425 ile aynımı veya farkı ne? nolur yardım edin bana.

• 512 ram taksan fazladan daha iyi olur senin pcnin tam özelliklerini varirsen daha çok yardımcı olabilirim
  • bence fıfayı korsan cdden yuklemısındır orjınal bır cd ıle yuklersen daha ıyı olur hem hata vermez oyun her zaman orjınal cd yı onerıorum sana ama 512 yaparsan ramını tabıkı korsan cd bıle duzgun calısır
  • sen daha ersın bu sıteye takılırsan bınlerce soruya cevap bulursun yasaın donanımnım yazılım bolumu by by bol sans sana HASNUYAR17
  • ZATEN CD NIN ARKASINDA SISTEMDEN NELER ISTEDIGI YAZIYOR ONLARA UYARSAN DAHA IYI COZUM OLUR
  • amilo ların ekran kartları çok kötü
    zaten ram leri 512 .. ram den kaynaklanan bir sorun olmaz .. notebook la çok fazla bir oyun performansı bekleme..
  • centino 1.6 256 ram 128mb atı 9700 se ekran kartı sizce oyunlar niye yavas ilerliyodur sadece fifada degil diğer oyunlarda böyle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    HP PAVILION DM4-2050ST LS745EA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

amilo ların ekran kartları çok kötü

Fujitsu-Siemens Amilo M1425 1.7

İşlemci: Intel® CentrinoTM Mobil Teknolojisi Intel® Pentium® M İşlemci 735 (1.7 GHz) , Sistem Belleği: 512 MB, Sabit Disk: 60 Gb, Grafik Kartı: 128 MB ATI M-Radeon 9600 Pro, Ekran: 15,4'' TFT, Optik Sürücü: DVD-RW (+/-) Double layer, İşletim Sistemi: MS Windows XP Home TR

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 9 Eylül 2005, 11:52:18 >
  • ben başka modeli ile karıştırdım ozaman kusura bakmayın bnm dediğimde intel çipli bi ekran kartı vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

ben başka modeli ile karıştırdım ozaman kusura bakmayın bnm dediğimde intel çipli bi ekran kartı vardı

OK o zaman . Yanlış anlaşılma oldu .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.