Şimdi Ara

AMPLI TASARIMI... (DEVAM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
13.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • devre aslında pdf, ama form pdf dosyalarını kabul etmiyor ben bunu jpg ye çevirip attım
    ancak sizlerin mail adreslerinize atabilirim.
    saygılar
  • ÇIKIŞLAR IRFP 240
    IRFP 9240
    ÇIKIŞLARIN ÖNÜNDE DE

IRF 610
    IRF 9610
  • devrede sorun cıktı heralde....
  • kastettiğim sadece sürücü ve çıkış mosfetlerinin ismi değildi... tüm malzeme isimleri idi. Malum voltaj ve akım epey yüksek... bir hata hiç de hoş sonuçlar vermeyecektir. bence korumaları olan daha mantıklı bir devre ile uğraşmalısınız. malzemeler apay para tutacaktır. bence riske girmeyin. mail yolu ile de ulaştırabilirsiniz şemayı... Ayrıca pcb sini de siz mi çizeceksiniz? Bu konuda da bazı önerilerim olabilir size...
    Saygılar.
  • arkadaşlar size tda 7294 entegresiyle yapılan amfi önerebillrmiyim
  • kaliteli , basit ve de düşük güçlü bir ev amplisi olarak ya da invertörlü düşük güçlü bir oto amplisi olarak önerebilirsiniz tabii ki.Pratik devresi , Hi-Fi ses kalitesi , fiyatı ve verimi ile iyi bir entegredir. Ancak arkadaşımız 1kW gibi bir güç istiyor sanırım...
    Saygılar.
  • zor is... allah sabır versin..!
  • Çok değerli üyeler,bu foruma yeni üye oldum.Üniversiteden yeni mezun oldum.Ama pratik bilgilerim o kadar az ki.Bu forumda öğrenmek istediğim çok şey var.Forum çok profesyonel.Üyelerin hepsi birbirinden değerli.Herkesin birbirinden güzel tasarıları var.Ben bir amplifikatör tasarımı arıyorum.Açık alanda kullanılabilecek güçte.En az 2 kanallı.Ayrıca subwoofer,mid range ve tweether için 3 yollu bir filtre tasarımı da gerekiyor.Bunun yanında subwoofer,mid range tweteher için kabin tasarımı da vazgeçilmez unsur.Bu tasarımı evimizin bahçesinde kullanmak istiyorum.Oldukça geniş.Değerli üyelerden tavsiyeler,devreler,gerekirse satış konusunda haber bekliyorum.Maliyet hiç önemli değil.Üyelere iş hayatlarında başarılar...
  • buyrun beyler aydın cengiz arkadaşımızın bahsettiği 1 KW lık devre burda

http://www.hemenpaylas.com/download/177434/1000_WATT.rar.html

h-e-m-e-n-p-a-y-l-a-ş-

rar şifresi: sesfrekans.sistemleri.com
    aydın arkadaşımızın bahsettiği 1 KW lık amfi devresini bir arkadaşım yaptı palete çıkardı herşeyi hazır ama 1 transistörü eksikmiş onuda tamalayıp deneyecek.

bence mükemmel bir devre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taka8604 -- 7 Nisan 2006; 16:23:32 >
  • arkadaşlar öncelikle selam hocam anfiyi güzel tasarlamışsın ama alınma gücenme ben okadar transistörle ona 2x 2000w verdiririm ellerine sağlık
  • hocam selam elinde 2000w power varmı bana 4ohm de 1500w veren bişey lazım yardımcı olursanız sevinirim
  • hocam iyi günler öncelikle istediğin herşey bende hazır olak mevcut eğer istersen sana satabilirim çift 18 sab ve iki yol renkus kafa ayrı ayrı sürebileceğin aktif korosower birde renkus 2800w anfi görüşmek üzere
  • slm arkadaşlar gitar anfisi ile normal ev anfisinin arasında ne fark var ben ev anfisine gitar bağladığım zaman neden gitar anfisi sesi alamıyorum bilen varmı acaba
  • ampliler arasında fark yoktur ama ön devreleri farklıdır. cevap:
    http://forum.donanimhaber.com/m_6543736/mpage_1/key_//tm.htm#6617676
    linkinde verildi.
  • abi fark yoksa neden aynı sesi alamıyorum en dandik gitar amfisi bile biraz gitar tonu verir elektronikçiye sordum preampli olayını hiç bir şey farketmez dedi biri bana 35 wattlık preampli şeması çizebilirmi ben kendim yapıcam bu aleti ama nasıl yapılacağını bilmiyorum piyasada bir sürü preampli var ama gitar için olanı yok.
  • güzel kardeşim sen elektronikçiye sordun belki ama ben de 26 yıllık elektronikçiyim ve bunun 15 yılı seslendirme sistemleri araştırma geliştirme ve tasarımında geçti. ampli farklı , preampli farklı şeydir. 35Watt lık preampli değil ampli olabilir. preampli ise senin 2x35W lık anfinle gitarının arasına konulması şart olan bir ön kuvvetlendiricidir ( pre-amplifier / preamplifikatör yani bir ara kuvvetlendiricisi !!! )
    sanırım sen bir kasaba rastlamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi untayk -- 12 Nisan 2006; 23:00:45 >
  • peki prosesör alırsam bu anfi yine böyle dandik ses verirmi bu konuda bir bilginiz varmı bu arada mixser dediğiniz şey ne işe yarar
  • bir mixer , girişlerine girilen herhangi bir ses sinyal kaynağının sesini , bir ampliyi sürebilecek seviyeye yükseltir ve bu arada da şayet istenirse sesin bas tiz orta ses seviyeleri ile oynanabilmesini , bazı mixerlerde sesin bir ekolayzırdan geçirilerek istenildiği gibi bir ses rengine ayarlanabilmesine imkan veren bir cihazdır.
  • AYDIN CENGİZ
    -----------------
    FORM BU İSİM ADI ALTINDA ARTIK BENI TANIMADIGI İÇİN BENDE TEKRAR ÜYE OLUDUM.
    TAKA 1KW DEVRENİN LİNKİ Nİ SİZE ATMIŞ YÜKSEK WATTA ANFİ İSTEYENLER BU DEVREYİ YAPABİLİRLER GAYET İYİ ÇALIŞIYOR .
    AMA LİNKTE DEVRENİN BASKILI PLAKETI YOK BUNUNİÇİN DEVREYİ KENDİNİZ TASARLIYORSUNUZ
    EĞER BU DEVREYİ YAPMAK İSTEYEN OLURSA VE ÇİZİM PROGRAMINA İHTİYAÇ OLAN OLURSA BENDE ((EAGLE)) VARDIR BUNUNLA TASARLIYABILIRSINIZ.
  • burak projeni seri üretime sokmak istiyorum bana ne kadara satarsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.