Şimdi Ara

AMPLI TASARIMI... (DEVAM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
13.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu anda seri üretime girdi zaten... gerçi diyebilirsiniz ki sanane... ancak benim elektronik üzerine en son çalıştığım firmada proje olarak arkadaşımıza verilmişti bu iş ve sürekli görüşüyoruz kendisi ile. Hemen hemen son aşamada şu an...SMPS devresinin de tasarımı bitmek üzere. Trafolu çalışmaları da hemen hemen sonunda. piyasaya çıkacaktır yakında. Kartlarının dizgi ve testlerinin yapıldığını biliyorum...
    Burak foruma pek takılmıyor bu aralar. isterseniz bir mail adresinizi pm ile vaya bir telefon numaranızı verirseniz , sizinle bir şekilde görüşmesini sağlayabilirim. Sizin siteniz tadilatta olduğundan mail adresi bulamadım...
    Şu an benzeri başka bir devre de geliştiriyor burak. belki bir şekilde anlaşabilirsiniz. ama bu projeyi sanırım vermez etik olarak !
    Saygılar.
  • arkadaşım bana bu devrenin pdf sini atarmısın

quote:

Orjinalden alıntı: AYDINCENGİZ

forma attiğım kabinler ve ölçüleri hakkında fikrini almak isterim
    bende çok iyi biliyorum kabin hesaplamanın ne demek olduğunu ve neyin nerede nakadar verimli çalişabileceğini.
    ama sende çok iyi biliyorsun ki türkiye piyasasın da ticari amaçla yapılan kabinlerin %90 çeğiz sandığından ileriye gitmemiştir
    ve profesyonel sistmlerin hepsinde marka kabinler kullanılır
    ben malesef hiç duymadım bir türk markası.

BURAK ARKADAŞIM SANA BİR MOSS DEVRE ATIP FİKRİNİ ALMAK İSTERDİM AMA FORM PDF LERİ DESTEKLEMİYOR VEYA BEN YAPAMADIM
    MAİL ADRESİ VARSA SANA ATMAK İSTERİM
    BAHSETTİĞİM DEVRE DENENMİŞ TİR.

1000WATT MOSS
    ÇIKILAR IRFP240
    IRFP9240

BELKİ DVREYİ DUYMUŞUNDUR.

BU KONUDA OTERİTE OLANLARIN FİKRİ ÖNEMLİDİR YAKIN DA DEVREYİ EAGLE DA ÇİZMEYE BAŞLAYACAGIM.
    CEVABINI BEKLİYORUM.
    SAYGILAR.

• Arkadaşlar 7294 devresini arabamda kullanmak istesem verimlimidir ? Yapıp arabada kullanan varmı acaba ?
    Bi de besleme işini çözebilecek bi smps lazım. Yapıp deneyen bi arkadaşımdan yardım istiyorum. Ayrıca Burak kardeşim ürün güzel ama kaderin kötü.Ama bu konuda yanlız olmadığını bilmeni isterim. Tebrikler ve bol şans !!! Allah zihin açıklığı versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidus -- 3 Aralık 2006; 18:35:28 >
  • slm arkadaşım bu devreyi kaç volt ile besliyorsun şemaları rapide yüklermisin özellikler besleme devresi ile ilgili yardımcı olursan sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: |burak|

selamlar...daha once ''AMPLI TASARIMI'' baslıklı sayfada teknik verilerini ve bazi test sonuclarini vermis oldugum 2x900W rms ampli tasarimimin resimlerini sizlerle paylasmak istedim...

• quote:

|burak|
    Teğmen
    4 Eylül 2005; 20:56:15
    --------------------------------------------------------------------------------

umarim bu isin hayrini gormek kismet olur... schematic ve malzeme listesi isteyen arkadaslara uzulerek bunu veremeyecegimi belirtmeliyim.cunki yeni yaptigim ampli ticari anlamda kullanilmasi gundemde olan bir cihazdir. ayrica sunu da belirtmeliyim ki bu cihazi olusturabilmek icin gereken yatirimla bu cihazin muadili olan 3-4 ampli almak mumkun.saygilar...

Diye yazmıştı arkadaşımız !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman1571

e hocam devresini versen birde parça listesi falanda bizde yapsak

baskı şeması falan

adam wermicem demiş şimdi bişi dicem yanlış anlican ii hoş güzel süper bişi ortaya çıkarmışsında burası paylaşım platformu gösteriş deil yani madem bu konuyu açtın resimleri koydun milletin neden azının suyunu akıtıosun üstelik hiç bişi imkansız deildir imkanı olan başka insanlarda belki bu ve bunun üstünde projeler yapabilir
  • arkadaşlar daha önce beraber çalıştığım bi abim vardı anfi yapıyordu bende kabin yapıyordum ve satıyorduk... genelde müzik evlerine satıyorduk şimdi abim gidince bende kaldım ortada sadece kabinlerle biryere varılmaz. kendimce tda7294 kullanarak anfi yapıyorum fakat biryerin işini almak gb bi planım var.. yapılan yer 2000m2 civarında açık bir alan konser alanı bende orayı seslendirmeyi düşünüyorum. fakat anfi nasıl yapacam bi türlü bulamadım her bi kolona 200w anfi bıraksam yaklaşık bir kolonda 40 cmlik jbl kullanıcam onlara da ayrı ayrı güç vermek zor olacaktır... yardımlarınızı mail olarak disturbed_rock18@hotmail.com a gönderirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.