Şimdi Ara

AMPLITUBE 3 çıkmış !!! (gitar için amfi programı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
14.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cezager

quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

İmza demişim ya Panel olcak . Bu arada e4500 var o eski işlemcim

cezager senin kaç?

abi bu zamana kadar bütün konsolları topladım ama bi sefer demedim ki pc alayım şimdi karşıma çıktı işte özellikleri al
    celeron 2.41 ghz 512mb ram ama yapacağımda herşeyi yapıyorum ben programı yinede indirttim arkadaşlara deniycem benim gibi illaki arkadaşlar vardır onların yerine test etmiş olurum

Umarım kötü olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 27 Mart 2010; 15:28:03 >

• arkadaslar link verebilecek olan var m1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbob

arkadaslar link verebilecek olan var m1

www.google.com
  • arkadaslar link verebilecek olan var m1 ???
  • quote:

arkadaslar link verebilecek olan var m1 ???

Google diye birşey var.
  • Mesajım bulunsun
  • saglam link bulamadim.cok bilmis gibi konusmayin amaci ne forumun.
  • Jak ı bilgisayarın mikrofon girişine sokmak için dönüştürücü gerekiyor bu durumda galiba ? , yazıcıoğlunda uğramak lazım .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cezager

quote:

İmza demişim ya Panel olcak . Bu arada e4500 var o eski işlemcim

cezager senin kaç?

abi bu zamana kadar bütün konsolları topladım ama bi sefer demedim ki pc alayım şimdi karşıma çıktı işte özellikleri al
    celeron 2.41 ghz 512mb ram ama yapacağımda herşeyi yapıyorum ben programı yinede indirttim arkadaşlara deniycem benim gibi illaki arkadaşlar vardır onların yerine test etmiş olurum

Umarım kötü olmaz

abi denedim umutsuzdum ama aldığım sonuç muhteşem asio programıyla gecikme denen şey kalmadı fakat pc kasılıyor ee oda olsun çalıştığına dua etmek lazım

biraz hışıltı var onu nasıl düzelticez ilk sorum o

birde bu ayarların internette hazır olanları varmış okuduğum kadarıyla bi kaç tane örnek verebilirmisniz yalnız direk link şeklinde ingilizcem yetmiyor açıyorum ama bulamıyorum ?

• Benim bildiğim bu tarz programlardan kaliteli ses almak için iyi bir ses kartı gerekiyor.
  • quote:

saglam link bulamadim.cok bilmis gibi konusmayin amaci ne forumun.

Yasal olmayan şeyleri paylaşmak olmadığı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkRider

Bugün amplitube 3 presetlerini baya bir deneyeyim dedim. komşular rahatsız olmasın diye kulaklıkla deneme fırsatım oldu. Distortion tonlarını harika buldum yani guitar rigden kesinlikle daha iyi. "Why dont you play a solo" adında bir preset var, alet resmen kükrüyor yaw dehşet bir ton. "The Sandman is coming" adındaki preset ise metallica Enter Sandman introsundaki aynı ton, bunun gibi başka tonlar da mevcut.

Ses kartın nedir ? İyi bir ses kartı mı istiyor bu programlar .
  • @Muşmula, ses kartım onboard. Laptop var COre 2 duo 2Ghz 2 GB ram var.

Sesde hışırtı varsa işlemcinin yeteri kadar hızlı olmadığından olabilir. Bendeki 1.7 Ghz centrino işlemcili laptopda da hışırtı var çünkü.
  • 150 lira biriktirdim biraz daha gayret edersem ses kartı + referans kulaklığı alıcam eğer çok beğenirsem guitar rig gibi programları amfimi satarım o parayla da midi klavye alırım (bkz.ev stüdyosu)
  • @cezager, kaç Khz de çalıştırıyorsun? 48 kHz ise 44,1 kHz ye al istersen... bunun dışında distortion tonlarında hışırtıyı azaltma yolunu bulamadım ama üst mesajımda da dediğim gibi işlemcin iyiyse hışırtıda olmuyor, noise gate falan kullanabilirsin ama o zaman da yine ses seni tatmin etmeyecektir. bir de harici USB ses kartı alabilirsin :) m-audio, line 6 gibi markaların kartları var ama 200TL den başlıyor. Ben şahsen almayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 31 Mart 2010; 0:23:53 >
  • Bakalım öss'den sonra (iyi geçerse) sağlam bir ses kartı almayı düşünüyorum.
  • Beyler ses kartını sadece bu programlar için düşünmeyin kaliteli kayıtlar yapabilmek için ses kartı şart.
  • Bende var ses kartı. İşe gayet yarıyor. Ama ben bu programları kullanmıyorum.
    Gt-8'den ses kartına , oradan pc'ye girip kayıt alıyorum.
  • @Mr.Shred, ses kartın nedir? onboarda göre nasıl artıları var latency, ses kalitesi (kHz, bit) bakımından rakamlarla ifade edebilirsen sevinirim.
    programı kullanan arkadaşlar sistem özelliklerini ve ses kartının ne old. yazarlarsa çok iyi olur.
  • abi benim kadar dandik bi bilgisayarı olan birisi bunları aldıya kesinlikle denenmeli sorularımı yine dile getiriyorum

1-şu presetler var ya ben iron maiden in kini yakalamak istiyorum hafif yaklaşır gibi oldum ama tam istiyorum madem bu kadar çeşit var ki harbiden baya var ve süperler bulmak istiyorum en yakınını

2- Ben duymadan inanmam diyenler için veya en azından benim için bunda kayıt olayı nasıl oluyor bi tarif edin lütfen

cevaplar için şimdiden teşekkürler amfiyide pc ye felan bağlıycam alıcısı çıkarsa elden çıkartıcam çok hışıltılı bi sesi var gereği yok hiç amfinin bence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.