Şimdi Ara

AMPLITUBE 3 çıkmış !!! (gitar için amfi programı) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
14.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum daha olacak.Dediğiniz çeviriciden aldım mikrofon girişine taktım.Programı açmayınca clean ton geliyor fakat programı açınca ses birden kesiliyor.Nasıl çözebiliriz ?
  • @cezager,http://www.guitarampmodeling.com/index.php sitesinden burada amplitube bölümünden iron maiden presetlerini bulabilirsin sanırım. Presetler havalarda uçuşuyor o sitede.

@OCB, line in girişini denedin mi? programı açınca en ufak ses yokmu? asio yu kurup driver olarak gösterdin mi?
  • peki kayıt nasıl yapıyoruz ?
  • @darkRider

Hocam Aiso'yu kurdum şu anda programda da ses geliyor fakat sesin tonunu değiştiremiyorum.
    Directx'i seçince de berbat bir ses geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 31 Mart 2010; 14:42:41 >
  • ahh ahh dandik laptopumda bi ses alamadık gitti
  • abi bu arada bu presetleri pc ye indirdikten sonra nasıl kullanıyoruz programa sürüklüyorum çalışmıyor ya programında sesi gidiyo bu sefer
  • şu an programın başında değilşim ama programın user manual olması lazım. Load Preset gibi birşey olmalı oradan yükleyebilirsin. İndirdiğin presetler eski amplitube versiyonalrından kaydedilmiş ise onlar çalışmayabilir.

Kayıt yapma için ise arayüzün alt tarafında track paneli falan var ordan kayıt kapabilirsin rec tuşu var.

Ayrıca bir wav dosyasını çalıştırmak için ise şunu yapıyoruz, önce track panelinden 2 butonuna tıklıyoruz sonra load diyoruz sesi yüklüyoruz, yandaki amplitube butonuna basmıyoruz burası önemli, sonra 1 butonuna tıklıyoruz ve play tuşuna basıyoruz böylece arkada vaw dosyası çalarken bir yandanda istediğimiz preset ile eşlik ediyoruz. Mp3 dosyasını açmıyor bende.

Kayıt olayları falan guitar rig de daha kullanışlı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 31 Mart 2010; 15:27:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

@darkRider

Hocam Aiso'yu kurdum şu anda programda da ses geliyor fakat sesin tonunu değiştiremiyorum.
    Directx'i seçince de berbat bir ses geliyor

sesin tonu değişmesi lazım yaw, preset browser dan farklı presetleri seçince de değişmiyormu ses? tuhaf bir durum... Asio'yu görüyor değilmi program?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 31 Mart 2010; 16:03:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

Arkadaşlar bir sorum daha olacak.Dediğiniz çeviriciden aldım mikrofon girişine taktım.Programı açmayınca clean ton geliyor fakat programı açınca ses birden kesiliyor.Nasıl çözebiliriz ?

@OCB Asio All adlı ses programını yüklemeni tavsiye ediyorum.
  • ya yok ben kafayı yicem bu prestler 3 için yok mu master of puppetsi çalmak istiyorum ya yok mu of off
  • @Méchatronic

Asio4all'ı yükledim fakat driver olarak seçince hangi amfiyi seçersem seçeyim ses aynı

@darkRider

Sağolasın hocam uğraştırdım seni de.Biraz daha kurcalayayım ben.
  • @OCB, preset browser dan seçtiğin tüm presetlerde ses aynı mı geliyor? aynı presetde amfiyi değiştirmiyorsun değilmi :)
  • Asio4all sürücü onboard lar içinmi yoksa harici ses kartı varkende kuracakmıyız ? bende şu anda çift çekirdek amd var ayrıca x-fi ses kartı, z5500 ve ibanez 2550(manyetik modifiyeli) gitar var asio4all u kurayımmı ? yapmam gereken başka ayar varmı ?
  • asio4all bütün ses kartlarına gidebilecek versyonudur, asio nun ses kartları için ayrıca yazılımlarıda mevcut, onlar sizin ses kartınıza uyarsa daha iyidir tabi, benim ses kartım onboard diye asio4all kullanıyorum. harici ses kartının driverı varsa onu göster yoksa yada gecikme yapıyorsa asioyu driver olarak göstermeni tavsiye ederim. Başka birşey yok, asionun ayarlarından bufferı azaltırsan (ses kalitesini bozacak kadar yapmazsın) gecikme de azalır.
  • master of puppetsi bana bulabilecek var mı presetsini yada the trooper in trooperin aslında kendim biraz yaklaştım ama daha iyi olmasını istiyorum
  • guitar rig 4 de de vardı master preseti bi de ona bak istersen. ama amplitube 3 deki dist tonları daha iyi
    http://www.guitarampmodeling.com/viewtopic.php?f=3&t=4292 bu linkde baya iyi diyorlar presete. Ama üye olman gerek önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 31 Mart 2010; 23:18:46 >
  • 3'ü şimdi denedim oldukça başarılı olmuş
  • Ben Line in girişinden taktım dip gürültü 0 bende. Dip gürültüsü çok olanlar önce gitarı mikrofondan bağladıysanız Line in girişine bağlayın. Yine azalmadıysa alt taraftaki Threshold düğmesini çevirerek gürültüyü kesin. Ama gürültü kesilir kesilmez bırakın çevirmeyi yoksa ses daha az çıkar.

Bi ara ses kartı almayı düşünüyordum tekrar amfide karar kıldım. Yoksa hoparölrü bozcam yakında çok zorlanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Ben Line in girişinden taktım dip gürültü 0 bende. Dip gürültüsü çok olanlar önce gitarı mikrofondan bağladıysanız Line in girişine bağlayın. Yine azalmadıysa alt taraftaki Threshold düğmesini çevirerek gürültüyü kesin. Ama gürültü kesilir kesilmez bırakın çevirmeyi yoksa ses daha az çıkar.

Bi ara ses kartı almayı düşünüyordum tekrar amfide karar kıldım. Yoksa hoparölrü bozcam yakında çok zorlanıyorlar

Abi referans kulaklığı alırsın yani hoparlör için ses kartından vazgeçmene gerek yok

http://www.mydukkan.com/urunler.asp?gid=1840

• Asio4all programını kurdum da wdm device listte hiçbir şey yok ne olcak şimdi ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.