Şimdi Ara

AMPLITUBE 3 çıkmış !!! (gitar için amfi programı) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
14.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de ama para biriktirmeye değer Güdne 5 lira koyarak biriktirdim ben. Nasıl oldu dersen normal harçlığımın yarısını boşa harcadığımı farketmemle başladı her şey
  • Yarkın ses kartı olarak ne aldın?
  • ses kartı olarak creative sound blaster USB falan nasıl acaba şu 2 parmak kadar olmayan büyük modelleri var onlar yeterli olurmu bilmiyorum. onlar daha ucuz 50-100 TL arasına bulunabiliyor 2.el falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkRider

ses kartı olarak creative sound blaster USB falan nasıl acaba şu 2 parmak kadar olmayan büyük modelleri var onlar yeterli olurmu bilmiyorum. onlar daha ucuz 50-100 TL arasına bulunabiliyor 2.el falan

Ben yeni amfi aldım amfinin tadı başka . Ses kartı olarak Creative tarzı ses kartları yerine M audio, E-mu benzeri daha profesyonel kartları öneriyorlar istersen para biriktir öyle al daha iyi olur
  • amfi beni kesmiyo malesef, amfiyle kayıt yapamıyorum, evde tek çaldığım için batery falanda duymak istiyorum
    Cro-X, amfi olarak ne aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shred
    Yarkın ses kartı olarak ne aldın?

almadım henüz ama lexicon alpha ( Amerikan üretimi :d) ya da creative emu 0202 alcam. yakın zamanda...

@darkridee hocam onların asio drivrri olup olmadıgı önemli parmak ses kartlarında olmuyordur heralde bu da gecikme yaratır. ayrıca midi klavye gibi cihazları bağlama imkanın olmaz. cok da faydalı olmaz yani. 2. el üst modellere bakman o fiyatta daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 7 Nisan 2010; 23:58:46 >
  • ya abi kayıt demişken buraya demo gibi şeyler koyalım millet görsün yeni alacaklar felan gidip pat gibi almasınlar amfi ahh ahh ben alırken bilseydim şaka maka 150 lira saydım 10 wattlık şeye o paranın üstüne koysam şimdiye gitar alırdım yeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

quote:

ses kartı olarak creative sound blaster USB falan nasıl acaba şu 2 parmak kadar olmayan büyük modelleri var onlar yeterli olurmu bilmiyorum. onlar daha ucuz 50-100 TL arasına bulunabiliyor 2.el falan

Ben yeni amfi aldım amfinin tadı başka . Ses kartı olarak Creative tarzı ses kartları yerine M audio, E-mu benzeri daha profesyonel kartları öneriyorlar istersen para biriktir öyle al daha iyi olur

Hocam dediğin Line6'i mi aldın ? Ben de dijital modellemeli bir amfi düşünüyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 8 Nisan 2010; 0:43:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

Şu asio benim ses kartımı da göreydi keşke ya , içerdeki dandik bilgisayarda gördü burda görmedi , acaba xp kursam düzelir mi ? O değil de şu usb ses kartları çok pahalı mı , bi 50 lira falansa deniyim , ah asiye ah .

bende böyle diyerekten asonic marka usb 7.1 ses kartı aldım yarın yada ertesi gün elime geçicek bakalım en azından 5 ms in altında temiz ses alırsam yeter sanırım kartı deniyince buradan bilgilendiririm
  • @Quash, yorumlarını bekliyoruz mutlaka, bu kartı inceleyip farklarını yazarsan çok sevinirim, bu arada 2. el aldın sanırım. sıfır fiyatları da oldukça uygun gibi (45-50TL) civarında
  • evet 2.el aldım sıfır bulamadım malesef :/ gel görki sabahtan beri uğraşıyorum dell marka inspiron 1300 laptopumla henüz hiç bir sonuç alamadım. gün sonuna kadar uğraşacağım bakalım asio kurulu ancak ses cıkmıyor bi türlü
  • Evet arkadaşlar Line 6 spider 3 75 watt aldım . Biraz pahalı ama 0 gibi 2. el buldum biraz ucuza aldım. Bu paraya güzel bi ses kartıda alınabilirdi ama ev dışına çıkarabilmek için amfiyi tercih ettim
  • kaça aldın hocam 75 watt ı
  • http://img21.imageshack.us/i/img6270tw.jpg/

Amfi bu 450 liraya aldım . Aslında 30 watta tercih edebilrdim ama bunda hazır preset olması cezbetti ve aldığıma hiç pişman değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 9 Nisan 2010; 23:43:21 >
  • valla iyi almışsın hayırlı olsun
  • @Quash, hala ses alamadın mı? asio destekliyor diye biliyorum o kartı, driverlarını ara istersen son sürümü vardır internette, iş görürse bende almayı düşünüyorum
  • quote:

@Quash, hala ses alamadın mı? asio destekliyor diye biliyorum o kartı, driverlarını ara istersen son sürümü vardır internette, iş görürse bende almayı düşünüyorum

@darkrider
    malesef alamadım yarın deneyeceğim tekrar asio kısmında gözüküyor sorunsuz ancak gitarı baglayıp programı açınca ses alamıyorum oysaki laptopun onboard ses kartında sorunsuz(ses kalitesi kötü) çalışıyor. belkide laptopun özelliklerinin düşük olmasından kaynaklanıyordur bilemiyorum yarın yine bakacağım gelişme olursa yazarım
  • @QuasH, gitarı bağlamadan kartdan ses geliyormu peki? belki mic ya da line in girişinde falan sorun vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

valla iyi almışsın hayırlı olsun

Teşekkür ederim . Ses alamayanlar işletim sisteminiz ne?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.