Şimdi Ara

AMPLITUBE 3 çıkmış !!! (gitar için amfi programı) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
14.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jackson

Herkes presetlardan bahsetmiş ben indirdim hepsi kilitli herkes parayla mı aldı varsa başka yolu pm atın ya

Üstünden 2 yıl geçmiş eskiden daha farklıydı program şimdi antin kuntin şeyler gelmiş yeni aktivasyon sistemine mi geçilmiş ne

Edit: Ben sitesinden indirmiştim 3.8 versiyonu slash ve fenderle anlaşmışlar özel presetler vardı. Her amfinin puanı var sitesinden kredi alıyorsunuz onlarla içindekileri aktif edebiliyorsunuz ama hepsini açmak 500-600 dolardan aşağı değildir.

Konuyu hortlatmış olucam ama belki sorununuz da çoktan hallolmuştur :D Programla ilgili herhangi bir problem yok evet dediğiniz gibi Slash presetleri var eklenti şeklinde ve sorunsuz çalışıyor.

• @Burdan setupa para yatıranlara sesleniyorum, yazık günah paranızı çar çur etmeyin:)

@10-15 watlık amfilere para verip de alan arkadaşları anlamıyorum

Eski bi konuyu hortlatmak gibi olucak ama Amplitube, Guitar Rig gibi programlar bedava mıymış ki? Mesela "Amplitube 3" 159.99 euro olmasın sakın? :)

http://www.ikmultimedia.com/products/amplitube/

Kesinlikle çok güzel programlar ve eleştirdiğim korsan kullanman değil yanlış bilgi vermen bu konuda. Gördüğün gibi bu programlar bedava olmadığı gibi hiç de ucuz sayılmaz bence ama daha hesaplı ve bedava seçenekler elbette ki mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs2014 -- 8 Şubat 2015; 6:41:59 >

• Hortlatmam lazım :) yukarda arkadaş Psychedelic Saz diye bi preset dan söz etmiş hiç bi yerde bulamadım yardımcı olur musunuz ? cok lazım böyle bi ton bana
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.