Şimdi Ara

AMPLITUBE 3 çıkmış !!! (gitar için amfi programı) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
14.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 1024 te gecikme 44 ms iken 256 da 12 ms seste bir degisiklik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Bende 1024 te gecikme 44 ms iken 256 da 12 ms seste bir degisiklik yok

ses kalitesi aşırı büyük bi şekilde düşüyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

Amplitube 3 programini kullanıyorum ayarlarım aşşağıda olduğu gibi fakat ne kadar değiştirsemde ses gecikmesini engelleyemiyorum. Hissedilecek seviyede gecikme var ve hz ayarı yapamıyorum orada çıkmıyor öyle bir ayar. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler..

AMPLITUBE 3 çıkmış !!! (gitar için amfi programı)

benim laptopda en son total 3,4 ms gecikme alıyorum. (Guitar Rigde gösteriryor input ve output latency olarak)
    AYARLARIM ŞÖYLE
    Latency Compensations = IN= 0, Out=0
    Hardware Buffer kapalı (açınca daha kötü oluyor)
    Kernel BUffers = 2
    Always Resample kapalı
    Force WDM kapalı
    ASIO buffer size 80 Samples da.
    Ve ses de gayet güzel herhangi bir pop yok. Sustain ise abartmıyorum 20-30 saniye arası kesintisiz devam ediyor. Gecikme de ne kadar az olursa o kadar gerçek amfi tonuna yaklaşıyor alet. İşlemcim ise öyle aman aman bir işlemci değil Core 2 Duo 2Ghz, 850 TL ye alınabilecek bi laptop yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

Ses kartını aldım, guitar rig 3-4 de hiç bir sorun yok ama amplitube e bir türlü ses veremedim. ayarlarda tüm kombinasyonları yaptım neredeyse. ama ses alamıyorum output göstergesi hiç oynamıyor. Bunun çözümü ne acaba

Msn yada benzeri bir ses kartını kullanan program açık değil değil mi? Benim de elime bir usb ses kartı geçti, tüm programlarda çalıştı fakat performans alamadım onboard kartım daha iyi sonuç verdi.

quote:

Aradaki 32 ms farkedilmeyecek gibi değil. Guitar Rig4 de input ve output latency değerlerini gösteriyor asio driver ayarları ile oynayıp tekrar ses özellikleri ekranına girince. Ben farkedebiliyorum önceden 10ms latency vardı toplamda şimdi 3-4ms var ve aradaki fark rahat hissedilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkRider

quote:

Ses kartını aldım, guitar rig 3-4 de hiç bir sorun yok ama amplitube e bir türlü ses veremedim. ayarlarda tüm kombinasyonları yaptım neredeyse. ama ses alamıyorum output göstergesi hiç oynamıyor. Bunun çözümü ne acaba

Msn yada benzeri bir ses kartını kullanan program açık değil değil mi? Benim de elime bir usb ses kartı geçti, tüm programlarda çalıştı fakat performans alamadım onboard kartım daha iyi sonuç verdi.

quote:

Aradaki 32 ms farkedilmeyecek gibi değil. Guitar Rig4 de input ve output latency değerlerini gösteriyor asio driver ayarları ile oynayıp tekrar ses özellikleri ekranına girince. Ben farkedebiliyorum önceden 10ms latency vardı toplamda şimdi 3-4ms var ve aradaki fark rahat hissedilebiliyor.

Ses kalitesinde bir degisiklik yok yani

• 24 bit 48Khz, ses kalitesinde değişen birşey yok, hiçi pop cızırtı vs. hiçbişey yok. Genel olarak ses kalitesinde bir düşüş varsa da ben fark etmiyorum düşük latency ile bendeki sound daha güzel
  • arkadaşlar bende şu anda marshall mg 15 fx var, bu programı indirip amfiyi pc ye bağlasam nasıl sonuçlar elde edebilirim, tatmin edici olur mu..
  • Ses kartın iyi değilse Amfiyi tercih ederdim yerinde olsam .
  • İlla Line in girişine mi bağlamak lazım gitarı ? Ben de line in yok mikrofon girişi var.
  • quote:

Ses kartın iyi değilse Amfiyi tercih ederdim yerinde olsam .

amfide pedalsız alamayacağım tonlar var işte, o yüzden sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

quote:

Ses kartın iyi değilse Amfiyi tercih ederdim yerinde olsam .

amfide pedalsız alamayacağım tonlar var işte, o yüzden sordum

Denemekten zarar gelmez dene istersen bizde öğrenmiş oluruz

• http://www.ikmultimedia.com/teaser_20100506.php
    Adamlar programın iPhone ve iPod Touch için olanını yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 15 Mayıs 2010; 16:44:06 >
  • amplitube 3 guitar rig 4 ile kıyaslanmaz bence. guitar rig sitesinde Psychedelic Saz diye birşey görünce çok şaşırmıştım. bildiğin gerçek saz sesi ama programı kurunca anladığım kadarıyla sitede gerçek saz kullanmışlar sadece onun için bir amfi ayarı yaptık demek istemişler sadece . yoksa gitarı sitara çeviren fx falan gibi birşey iddia ediyorlarsa dalga geçmiş olmalılar alakası bile yok.

gutiar rig 4'ün amfi ve kabin simülasyonları bariz daha başarısız . menülerde kullanışlı olmaktan çok öte. guitar 2-3-4 hepsini bir ümitle bütün presentleri gezdiğim zamana acıyorum bazen ama arada tek tükde olsa güzel efektler çıkabiliyor...

amplitube 3 diğer versiyonlarına göre baya becerikli olmuş. waves gtr3'ün fx presentlerini gezerken amplitube de bunlar eksik diyordum eskiden , bu eksikliğini baya iyi tamamlamışlar. güzel pedallar ve presentler mevcut. uğraşırken baya keyifli oluyor.

kayıt aşamasında amplitube çok işlemci gücü gerektiriyor ve benim kullandığım gitar ile bass ve dip sesi sorunu çıkartıyor gibi. aslında tüm bu programlardan elde ettiğimiz ses kullanılan gitarların ses karakteristiğine de bakıyor.

sonuç olarak amplitube ve waves gtr3 birlikte kullanıyorum. biri daha çok eğlenmek için biri de daha çok tane tane seslerine müdahele edebilinen bir çok eklentiden oluşan bir paket. waves'in amfi simülasyonları hep biraz daha iyi geliyor bana ...

distortion meselesinde ise amplitube 3 biraz daha aşama kaydetmiş ama yine basit bir analog pedalı yakalayabildiğini söyleyemem . bende en sadesinden :-) boss mt-2 ve hala presentlerle gelen distortion sesinden daha iyi ama tabi sesi biraz temizleyip hizaya sokmak için uğraşmaktansa, onun yerine distortion sesini amplitube den almak da düşünülebilir belki ama bu gidişle çok daha iyileri geleceği bariz.

• @qazzz yorumun için teşekkürler dostum. Gtr 3'te kayıt yapabiliyor musun? Cakewalk'a plugin olarak tanıtamadım ben. Eğer yapabiliiyorsan ve anlatırsın müthiş sevinirim, teşekkürler
  • Denemeyen varsa peavey mk3 ü denesin ben en çok onu beğendim
  • quote:

@qazzz yorumun için teşekkürler dostum. Gtr 3'te kayıt yapabiliyor musun? Cakewalk'a plugin olarak tanıtamadım ben. Eğer yapabiliiyorsan ve anlatırsın müthiş sevinirim, teşekkürler

ben cubase içinde kullanıyorum hepsini ve kayıt yapabiliyorum. cakewalk'un tam ayarlarını bilmiyorum malesef ama eğer vst desteği varsa (olması gerekir) bir mono audio kanalı açıp insert kısmından waves seçeneği içersinde gtr3 listesinden uygun olanı ekleyince sorunun hallolması gerekir.

(google da Cakewalk VST Adapter diye birşey çıkıt bilmiyorum işine yarar mı )
    ayarları cubase ile kıyaslayarak söyledim umarım işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazzzz -- 20 Mayıs 2010; 14:11:11 >

• Amplitube'da sesdeki delay neredeyse yarım saniye ve bu delay ile çalmam mümkün değil. Guitar Rig denen şeyde bas amfisi var mı ?
  • Wah efektleri çok başarılı bu programın. Sağlam bir preset ve bir kaç ayar ile Wherever I May Roam'un solosunu çaldım. Ton çok hoştu.
  • Herkes presetlardan bahsetmiş ben indirdim hepsi kilitli herkes parayla mı aldı varsa başka yolu pm atın ya

Üstünden 2 yıl geçmiş eskiden daha farklıydı program şimdi antin kuntin şeyler gelmiş yeni aktivasyon sistemine mi geçilmiş ne

Edit: Ben sitesinden indirmiştim 3.8 versiyonu slash ve fenderle anlaşmışlar özel presetler vardı. Her amfinin puanı var sitesinden kredi alıyorsunuz onlarla içindekileri aktif edebiliyorsunuz ama hepsini açmak 500-600 dolardan aşağı değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 14 Ekim 2012; 3:17:04 >
  • Konuyu hortlatmış olucam ama belki sorununuz da çoktan hallolmuştur :D Programla ilgili herhangi bir problem yok evet dediğiniz gibi Slash presetleri var eklenti şeklinde ve sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs2014 -- 9 Mayıs 2014; 20:37:34 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.