Şimdi Ara

AMPLITUBE 3 çıkmış !!! (gitar için amfi programı) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
14.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o da önemli tabi, ben bu programları ubuntu da wine üzerinde çalıştırmayı denemiştim olmamıştı tabi
  • Win 7 ve Vista da bende ses alamamıştım win Xp de bağlar bağlamaz geliyor
  • @darkrider

hocam ses kartına direk bağlayınca otomatik olarak clean ses geliyor gecikme sıfır pozisyonda ancak herhangi bir program acıpp denemeye kalkınca ses kesiliyor yada igrenc ötesi bir ses geliyor. işletim sistemim xp bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

@darkrider

hocam ses kartına direk bağlayınca otomatik olarak clean ses geliyor gecikme sıfır pozisyonda ancak herhangi bir program acıpp denemeye kalkınca ses kesiliyor yada igrenc ötesi bir ses geliyor. işletim sistemim xp bu arada

line in girişinden bağla gitarı, pc nin ses kartı yazılımından kayıt cihazı olarak hat sesi(Line İn) i seç birde öyle dene varsa.
  • denedim hocam line-in de denedim mic de denedim. line in girişinide yazılımdan açtım sonuç aynı. ses alamamamın sebebi büyük ihtimal laptopun özelliklerinin yetersizliği bulabilirsem yakında normal bir masaüstü pcden denemeye çalışacağım
  • laptopun özellikleri nedir?
  • dell inspiron 1300 centrino mobile 1.7 işlemci sonradan upgrade 2 gb ram 60 hdd :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

http://img21.imageshack.us/i/img6270tw.jpg/

Amfi bu 450 liraya aldım . Aslında 30 watta tercih edebilrdim ama bunda hazır preset olması cezbetti ve aldığıma hiç pişman değilim

Bu amfiyi hatırlıyorum. Alsam mı almasam mı diye düşünmüştüm, alsam kulaklık ile çalıcaktım zaten vazgeçtim sonra. Ayrıca alsam bütün konserlerde footswitch ile çok rahat işimi görürdü.
    Bu konuya uğrama sebebimde Boss Gt-8 almaktan vazgeçmek, bütçemi zorlamak istemiyorum. Yalnız dönüştürücü bulamadım henüz. Mydukkan'da stokta kalmamış. Başka satan site biliyor musunuz?

• marka birşey almak zorunda değilsiniz ucuz olanlarda iş görür bütün elektronikçilerde vardır zaten. Ama alırken stereo olanından alın ucunda 2 siyah şerit olur, tek şeritli olanlar monodur, temazsızlık için kontrol ettirip öyle almanızı tavsiye ederim. Doğrusunu söylemek gerekirse philips ile aralarında pek bir fark görmedim ben malzeme farkı elbette var ama ses olarak bir fark göremedim.

marka bişey isterseniz
    http://www.deveyuku.com/bilgisayar-bilesenleri-c/kablolar-c/video-kablolari-c/canyon-3-5-mm-6-35-mm-jack-stereo-cevirici-.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark Renton

quote:

http://img21.imageshack.us/i/img6270tw.jpg/

Amfi bu 450 liraya aldım . Aslında 30 watta tercih edebilrdim ama bunda hazır preset olması cezbetti ve aldığıma hiç pişman değilim

Bu amfiyi hatırlıyorum. Alsam mı almasam mı diye düşünmüştüm, alsam kulaklık ile çalıcaktım zaten vazgeçtim sonra. Ayrıca alsam bütün konserlerde footswitch ile çok rahat işimi görürdü.
    Bu konuya uğrama sebebimde Boss Gt-8 almaktan vazgeçmek, bütçemi zorlamak istemiyorum. Yalnız dönüştürücü bulamadım henüz. Mydukkan'da stokta kalmamış. Başka satan site biliyor musunuz?

Bende tekrar prosesör almamak için bu modeli almıştım

• elektroworld de hama marka altın kaplama jack 10 lira
  • Bugün dandik bi şey aldım deneme amaçlı. Ama beceremedim, ses çıkmıyor.,
    Cro-X sana o amfi hakkında sorucaklarım var ama ilk önce şu sorunu halladeyim.
  • bu topicde bu şeylerin çözümlerinden bahsettik biraz onları denedinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Renton

Bugün dandik bi şey aldım deneme amaçlı. Ama beceremedim, ses çıkmıyor.,
    Cro-X sana o amfi hakkında sorucaklarım var ama ilk önce şu sorunu halladeyim.

Tamam . Bağladığın girişin kaydetme sesi açık mı ses ayar denetiminde?
  • Mikrofon girişini mi kullansam Line-in mi. Tabiki Line-in ama bi sorun oluyor mu. Çok karışık işmiş bu, bi yeri atlıyorum ama nereyi bulamadım.
  • Msn Messenger, youtube falan açık ise yine bu programlardan ses gelmeyebiliyor arkadaşlar, bu ses kartınız ile ilgili bir durum, benim diğer makinemde sorun olmuyor mesela... ses kartını kullanabilecek ses ile ilgili açık olan bütün programları kapatın buna oyun, winamp msn heşey dahil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 26 Nisan 2010; 13:19:20 >
  • Ses kartını aldım, guitar rig 3-4 de hiç bir sorun yok ama amplitube e bir türlü ses veremedim. ayarlarda tüm kombinasyonları yaptım neredeyse. ama ses alamıyorum output göstergesi hiç oynamıyor. Bunun çözümü ne acaba
  • Amplitube 3 programini kullanıyorum ayarlarım aşşağıda olduğu gibi fakat ne kadar değiştirsemde ses gecikmesini engelleyemiyorum. Hissedilecek seviyede gecikme var ve hz ayarı yapamıyorum orada çıkmıyor öyle bir ayar. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler..

AMPLITUBE 3 çıkmış !!! (gitar için amfi programı)
  • Bugün gitarı pc ye bağladım iyiki amfi almışım dedim nasıl idare ettim onboard la şimdi aklım almıyor

Neshter buffer size ın çok yüksek onu 256 yap azalır biraz
  • quote:

Bugün gitarı pc ye bağladım iyiki amfi almışım dedim nasıl idare ettim onboard la şimdi aklım almıyor

Neshter buffer size ın çok yüksek onu 256 yap azalır biraz

256 yaptim cok kalitesiz berbat bir ses aliyorum ozaman. Azalttim ama gecikmede değişme yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.