Şimdi Ara

AMPLITUBE 3 çıkmış !!! (gitar için amfi programı) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
14.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cro-X

Ben Line in girişinden taktım dip gürültü 0 bende. Dip gürültüsü çok olanlar önce gitarı mikrofondan bağladıysanız Line in girişine bağlayın. Yine azalmadıysa alt taraftaki Threshold düğmesini çevirerek gürültüyü kesin. Ama gürültü kesilir kesilmez bırakın çevirmeyi yoksa ses daha az çıkar.

Bi ara ses kartı almayı düşünüyordum tekrar amfide karar kıldım. Yoksa hoparölrü bozcam yakında çok zorlanıyorlar

Benim ses kartımda line in ve mic ayni girişi kullanıyor. Kitapçığında hem line in hem de mic yazıyor yani.
    Creative X-FI TITANIUM

• quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

Asio4all programını kurdum da wdm device listte hiçbir şey yok ne olcak şimdi ?

AMPLITUBE 3 çıkmış !!! (gitar için amfi programı)

bu benim ayarlarım değil nette buldum bu fotoyu ama audio setup kısmında asioyu gostermelisin. Görünmüyorsa asio yu ses kartın desteklemiyor olabilir, (şimdiye kadar 4 farklı makinede denedim hepsi asioyu görüyordu)
  • Bende ise şöyle çıkıyor .

http://i39.tinypic.com/syrno4.jpg
  • Arkadaşlar ben demosunu yükledim serial istedi iptal dedim program yinede açıldı sol altta kilit resmi varasio yuda kurdum tanıttım programda her tele vurduğum zaman şiddeti gözüküyor.tune de yani bastığım notalar gözüküyor ama programda hiçbir effect çalışmıyor değiştiriyorum halen clean geliyor sanırım serial istiyor elinde serial olan varsa pm lütfen(NOT PROGRAM DEMO OLDUĞUNDAN YASA DIŞI DEĞİLDİR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal3ty -- 4 Nisan 2010; 19:35:57 >
  • nette iki tıklamayla bulamıycağın serial yok

her neyse hortlatmak gibi olmasında şarkıyla beraber kayıt yapmayı buldum isteyen varsa bi tane örnek koyabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezager

nette iki tıklamayla bulamıycağın serial yok

her neyse hortlatmak gibi olmasında şarkıyla beraber kayıt yapmayı buldum isteyen varsa bi tane örnek koyabilirim

arkadaşım madem okadar kolay 2 tıklamayla bulup buraya yazarsan çok makbule gerçer amplitube 3 ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal3ty -- 5 Nisan 2010; 19:34:43 >
  • amerikan üretimi lexicon+gtr 3 denedim bu hafta sonu. ve amfimi satmaya karar verdim. bu kadar diyorum size

bu hafta alacağım ses kartını kayıtları dinletirim size bilginiz olur
  • Mesajım bulunsun da gece inceleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal3ty

quote:

arkadaşım madem okadar kolay 2 tıklamayla bulup buraya yazarsan çok makbule gerçer amplitube 3 ü

senin tek sorunun ne biliyor musun dostum

şaka bi yana araştırmayı bilmiyosun neyse dur sana özelden atıyım sorununa gelirsek ses bildiin windowsun ses ayarına giriyosun seçenekler özellikler diyosun kaydetten önüne geleni işaretle tamam de kapansın o yeni biyer gelicek orada bi ton ayar olucak hepsini son nokta ya alıyosun sonra ordan gişi tikliyosun yani sesi girişten alıcak bide öyle dene bakalım ses gelicektir

özeline bak yolluyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezager -- 5 Nisan 2010; 19:56:57 >

• quote:

Anlatabilirmisin?
    Program açılınca diyer programlardan hiçbir ses gelmiyor. Şarkıyı amplitube te seçip oynattığımızda ise gitarın sesi gidiyor.
  • ya alttaki yerden 2 yi seçiyosun ordan zaten siyah bi ekran çıkıyo diyo sana istediğin şarkıyı at yalnız formatı wav olcak atıyosun 1 ye geliyosun altta recden kaydetçeğin yeri seçiyosun kaydetmeyi bitirdikten sonrada export var ona tıklayıp kaydını buluyosun onu wav a çeviriyo ordan da zaten mp3 felan yaparsın
  • Sonunda yaptım teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatal3ty

quote:

senin tek sorunun ne biliyor musun dostum

şaka bi yana araştırmayı bilmiyosun neyse dur sana özelden atıyım sorununa gelirsek ses bildiin windowsun ses ayarına giriyosun seçenekler özellikler diyosun kaydetten önüne geleni işaretle tamam de kapansın o yeni biyer gelicek orada bi ton ayar olucak hepsini son nokta ya alıyosun sonra ordan gişi tikliyosun yani sesi girişten alıcak bide öyle dene bakalım ses gelicektir

özeline bak yolluyorum...

saolasın ahbap pm e bakarmısın

• yeni gitara başlıycaklara sözüm amfi yi almayın başta bi şunu deneyin yok illede alcam diyosanız evden dışarı çıkmamış 10 watt ibanez imi alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

amerikan üretimi lexicon+gtr 3 denedim bu hafta sonu. ve amfimi satmaya karar verdim. bu kadar diyorum size

bu hafta alacağım ses kartını kayıtları dinletirim size bilginiz olur

çok makbule geçer...

@cezager, amfiyi satman için yanlış topicdesin
  • Uzun uğraşlar sonucu halletim hiçbir zaman bu tarz program kullanmamıştım.çünkü digital ve tepki süresi geç diye tahmin ediyorum ama burdaki tonlar dehşet profesyonel şekilde çıktı.Pişman oldum diyebilirim şimdiye kadar denemediğim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal3ty -- 6 Nisan 2010; 1:00:43 >
  • Şu asio benim ses kartımı da göreydi keşke ya , içerdeki dandik bilgisayarda gördü burda görmedi , acaba xp kursam düzelir mi ? O değil de şu usb ses kartları çok pahalı mı , bi 50 lira falansa deniyim , ah asiye ah .
  • asiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

Şu asio benim ses kartımı da göreydi keşke ya , içerdeki dandik bilgisayarda gördü burda görmedi , acaba xp kursam düzelir mi ? O değil de şu usb ses kartları çok pahalı mı , bi 50 lira falansa deniyim , ah asiye ah .

50 lira civarında usb ses kartları var ama ne kadar verim alınır bilemiyorum.
  • Kaliteli bir harici ses kartı ortalama 250 lira .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 7 Nisan 2010; 16:03:27 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.