Şimdi Ara

Amsterdam'da Ingilizce Kursuna Gitmek Ne kadar Mantikli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi aksamlar forumdaslar, somestr tatilini degerlendirmek icin yurt disinda dil okulu arastirmasi yapiyordum. Kurlarin cok yuksek olmasi beni farkl arayislar icine soktu ve Hollandada yasayan akrabalirim sayesinde konaklama ve yemek masrafi olmaksizin dil okuluna gitmek fikri oldukca cazip geldi ancak resmi dili farkli olan bi avrupa ulkesinde ingilizce kursuna gitmek sizce ne kadar mantikli olur? Gecmiste Hollandaya gitmisligim var ve sokakta ingilizce rahatca anlasabiliyorsunuz dolayisiyla pratik acisindan da cok bir sikinti yasamam diyorum ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkvargeloglu -- 3 Kasım 2015; 21:44:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• zaten kurslardan çok birşey öğrenilmiyor, önemli olan senin o ortamda pratik yapman. önce okul araştır mesela global öğrencileri olan bi okul mu yoksa yerel mi? globalsa yani başka yabancılar varsa senin gibi başka yabancılar da olacağı için mecbur ing konuşmak zorunda kalacaksın. Ha yok, sadece hollandalılar geliyosa o zaman mantıksız olur. Tr'de hollandalı bi adamın ing kursu aldığını düşün türklerin arasında, ne kadar faydalı olabilir? ayrıca 1 ayda çok birşey öğrenemezsin, dil için değil de en azından orada yaşamış olursun 1 ay. gitmeni öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.