Şimdi Ara

Amsterdam'da olan veya gitmiş var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşırı özgürlüğü sebebi yüzünden bazı korkularım var . Bu sebepten birşeyler sormam lazım . Gidiş bileti aldım çünkü araştırmadan . Şimdi yanlış yaptım mı diye düşünüyorum .

• Amsterdam yerine Frankfurt a gitsen daha iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amsterdam iyidir
    almanyaya gidiceksen frankfurt yerine berlin daha iyi bi tercih olur
  • Almanya'yı başka zaman inşallah . Münih berlin köln frankurt olarak düşünüyorum zaten . bazı sorular var kafamda beni endişeye sürükleyen onları sormam lazım gidenlere ve orada yaşayanlara .
  • Red Light District'e gitmeyi unutma sakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gezi amaçlı mı gidiyorsunuz?
  • Orda ecstasy lsd serbest herhalde bulursan dene bakalım yazarsın bize orada herhalde gayler ile lezlerde evlenebiliyormuş.Kısacası fazla geniş hocam dikkat et kendine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: escober12

hocam gezi amaçlı mı gidiyorsunuz?

evet gezi amaçlı gidiyorum . oteller çok pahalı . 2 gün kalacaktım 1 gün kalmak zorunda kalacağım. ek başka şehire gideceğim gözüküyor. ikincisi kız kardeşim ile gideceğim için çok büyük sıkıntı çekeceğim . bulduğum oteller red lighta yakın veya red lightta olan oteller . kız kardeşim ile nasıl kalacağım oralarda diye düşünüyorum.
  • suan havaalanindayim donus ucagini bekliyorum duzenli olarak geliyor ve gidiyorum 3 aya kadar tasinacagim kardesim soru sorabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: escober12

hocam gezi amaçlı mı gidiyorsunuz?

evet gezi amaçlı gidiyorum . oteller çok pahalı . 2 gün kalacaktım 1 gün kalmak zorunda kalacağım. ek başka şehire gideceğim gözüküyor. ikincisi kız kardeşim ile gideceğim için çok büyük sıkıntı çekeceğim . bulduğum oteller red lighta yakın veya red lightta olan oteller . kız kardeşim ile nasıl kalacağım oralarda diye düşünüyorum.

SS bekleriz

• Hostel de kalsan daha hesapli olmaz mi hem ortami da guzeldir hostelin

• Bu sene gittim. Güzeldi ama daha iyi bir grupla tekrar gitmek isterim. Yine de Red Light dahil gezdik, gördük.

• Bi' tanıdığım red light district'te yediği kekte uyuşturucu olduğunu söylemişti, adam kontrolünü kaybetmiş yedikten sonra
  • Sor bakalım geçen yaz gittim.
  • Sevgilisiyle gidenleri tanıyorum ne sıkıntı olucak . Ama yalnız gitsen dahada iyi olurdu . Tadını daha fazla çıkarırdın

• ben gittim ama peşinen söyliyim. pek yaşancak yer değil ama gezilmeye gidilir. yaşamak için rotterdam'ın falan eline su dökemez.
  • Geçtiğimiz yaz oradaydım. Sorun varsa yardımcı olabilirim.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Kolne ugramadan gecme takimlarinin da formasini al koln katedrali vs vs

• Bu ne lan tüm forum Amsterdama gitmiş. Oraya gidip hala asosyal mi kalıyorsunız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.