Şimdi Ara

An itibariyle TurkNet'e başvurdum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Turknetin sitesinden sorguladığımda benim bulunduğum bölgede Aktif alt yapısı kullanılıyormuş.Ve AKN sınırlamasıda yok. Var olan Türk Telekom(TTNet) ile bana gelen santralden 4 mbit hız alıyorum. Geçenlerde Mesut Çevik'in Türk Net kurucusu ile yaptığı etkileşim benim ikna olmama en büyük sebep oldu.

Aktif altyapıyı müşteri hizmetlerini arayıp sordum. Ev adresimi aldı kendiside kontrol etti, aktif alt yapıdan yararlanabiliyorum. 16 Mbite kadar hız tanıyor. Yine santral uzaklığına bağlı olarak değişebileceğini o bölgede 10-11 civarı hız alanlar mevcutmuş. Bu benim için gerçekten bulunduğum bölgede bir hayal. Download ile ilgili çok fazla derdim yok. Belki haftada 1-2 hd film indiririm. Genelde işim internet üzerinde ve Guild Wars 2, CS:GO gibi oyunlar oynamaktayım. O yüzden çok dert etmiyorum akn'yi. Tabi aktif alt yapı olduğu içinde her hangi bir akn sınırlamasıda olmayacakmış hattımda.

Aslında konu açmamın sebebi bir nevi bilgilendirme. Hazır açmışken de sorayım Aktif alt yapıdan yararlanan arkadaşlar var mı aramızda? Hat aktif oluncada buradan bilgilendiririm.

Edit:
    9 Mayıs tarihinde Turknet'e başvuruldu. Evraklar e-mail yoluyla gönderildi.
    10 Mayıs tarihinde PTT Kargo yoluyla evraklar Turknet merkezi olan Tekirdağ'a Eskişehir'den gönderildi.
    12 Mayıs saat 15:39 itibariyle kargom PTT Kargo Takip sisteminde TurkNet'e teslim edildi.Fakat TürkNet sistemimde ulaşıldığı daha onaylanmamış.
    13 Mayıs saat16:55 itibariyle Turknet müşteri hizmetleri tarafından arandım. Evraklarımın ulaştığını tekrar geçiş işlemi için onay vermem gerektiği söylendi. Verilecek hizmet tekrar edilip, onaylandı. 2 iş günü içerisinde hattımın aktif olacağı söylendi. Bekliyoruz :)
    16 Mayis saat 24:00 civari turktelekomdan olan sinyalim kesildi.
    17 Mayis saat 10:00da turknetten sifrem kullanici adim geldi. Gun icerisinde testleri yapip atarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebuu -- 17 Mayıs 2017; 10:32:2 >

• Hadi hayırlı olsun evrakları gönderdiniz mi ? Mevcut hattı taşıyorsunuz değil mi ? Birde adımları tek tek paylaşır mısınız sinyal aldığınız ana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen taşıma işlemi yapıyorum. 120 tl taahhüt ceza bedelini odeyeceklerini söylediler. 6 ay taksite bölüp fatura üzerinden ödeyeceklerini söylediler. Bakacağız bakalım. En fazla taahhüt yok, kapatır geçerim. Detayları yazarım buradan. Evrakları daha vermedim. Yarın gün içerisinde göndereceğim.

• ya bu ne oluyor tam olarak ben bugun evraklari gonderdim ilk kez internet baglatiyoruz bundan sonraki surecler nasil olacak kendileri gelip baglamiyolari biz mi ugrasiyoruz koblolarla falan

• quote:

Orijinalden alıntı: jeneikee

ya bu ne oluyor tam olarak ben bugun evraklari gonderdim ilk kez internet baglatiyoruz bundan sonraki surecler nasil olacak kendileri gelip baglamiyolari biz mi ugrasiyoruz koblolarla falan

işlemlerin başlaması için gönderdiğiniz belgelerin onların eline ulaşması lazım sadece ankastreye kadar onların sorumluluğunda.evinizde telefon tesisatı yoksa siz çektireceksiniz ayrıca ankastrede kabloları bağlamada sorumluluk dışında(tabi bağlayabilirde turk telekom ekibi benim bağladı ama ankastre karışık olmadığı için yoksa yapmayabilirler :))
    benim durum şöyle oldu bende ilk defa bağlatıyorum
    çarşamba evrakları gönderdim
    perşembe ellerine ulaştı bişey yapmadılar
    cuma belgeler eksik yok yazısı göründü işlem başlatıldı
    cumartesi aramışlar ama arama görmedim ben telde neyse ekipler gelmeden önce sizi ararlar dendi 3 ila 5 iş günü sürer dedi mh
    pazartesi bişey olmadı
    salı sabah 9da kapıma geldiler 1saat önce ararız demişlerdi arama falan olmadı iyi ki evdeydim yoksa yapamzlardı işlemi
    ve bağlantı olunca hemen iş bitmiyor onaylaması gerekiyomuş falan 12 saatte onnaylayamadılar bekliyorum hala :)

• evde telefon tesisati var evde olunca onlar geliyor mu eve

• Ben de taahhüt sonunda geçmeyi planlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mayısta geç tik 5mayıs cuma günü internet gitti haftasonu çalışmıyorlar pazartesi randevu verdiler 10 mayısta çarşamba nü yapacaklarmış.pazartesi öğlen ttneti aradık salı sabah sabah 9 geldiler interneti bagaladılar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeneikee

evde telefon tesisati var evde olunca onlar geliyor mu eve

Eve gelmezler, şu an sizin yapacağınız şey sadece beklemek. Aktivasyonunuz tamamlanınca size kullanıcı adı ve şifre gönderecekler sms ile, modeme girceksiniz o bilgileri. Bu kadar. Baglantı saglanmazsa mhne savas acacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1hkn -- 11 Mayıs 2017; 0:44:15 >
  • 15'inde Ttnet'e taahhütüm bitiyor.Ne zaman başvurmalıyım?Bir de direk hattı kendıleri mi taşıyor?Türk Telekom'a internet yada telefon için gitmem gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

15'inde Ttnet'e taahhütüm bitiyor.Ne zaman başvurmalıyım?Bir de direk hattı kendıleri mi taşıyor?Türk Telekom'a internet yada telefon için gitmem gerekiyor mu?

bu sıralar başvur hocam evrakları yollayacaksın işleme alacaklar falan 3-4 gün geçiyor... olan hattı taşıyacagın için sen sadece evraklarını turk net e yollayacaksın ttnet aboneliğin otomatik sonlanacak turk net aktif olacak...
  • 15inden sonra Turk net müşteri hizmetlerini arayip gecis islemini baslatabilirsin dostum. Turk telekoma gitmene gerek yok. Tum islemleri Turknet hallediyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.