Şimdi Ara

Ana kart arızası ve önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgim ekran kartı söküp çıkarmanın ötesine gitmediğinden sorularımı mazur görün lütfen
    Durduk yere ekran kartı görüntü vermemeye başladı bende arkadaşımın ekran kartını takıp denedim tekrar görüntü vermedi ama ekran kartını söküp ana kart üstündeki vga girişine bağlayınca windows düzgün bir biçimde açılıyor internetten okuduklarımı doğru anlayabilmişsem problem ana kartın ekran kartı soketinde ancak ana karttan hiç anlamadığımdan bir ana kart neye göre alınır bilmiyorum o sebeple buraya yazıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ana kart arızası ve önerisi buda ekran kartının fotosu markası olableceğini düşündüğümden bu kısmını çektim okunabilir olması için.

• İşlemcine göre işlemci modelin ney ?

• AMC A kullanıcısına yanıt
    İntel core i7-3770k 3.50ghz
  • Hocam baya eski bir sistem 2.el filan bulabilirsiniz 3.nesil anakartlara bakın.

• SneakyPeach kullanıcısına yanıt
    İntel Soket 1155 anakart bakacaksınız.
    H61
    B75
    Z77(sizin mevcut anakartınız)

Hangini bulabilirseniz, işlemciye uygun olur. Lakin özellikleri değişiyor. H61'de usb 3 ve sata 3 desteği yok mesela.
  • efyavas kullanıcısına yanıt
    Baya eski bir kartmış heralde firmanın sitesinde bile satışı bitmiş nasıl çalışır bilmiyorum ama işlemcinin uyacağı güncel anakartlardan bir önerriniz varmı acaba piyasada bulabileceğim kartlardan*
  • SneakyPeach kullanıcısına yanıt
    Uyumlu olacak ikinci el anakart fiyatları da aşırı pahalı olduğu için şuan sizin yapacağınız en mantıklı şey elinizdeki işlemci ile anakartı satıp (ekran kartı yuvasının bozuk olduğunu söylersiniz zaten) güncel bir işlemci ve anakart almak.

Örneğin 10100f işlemci ve h410 anakart 2500 lira filan tutar.
  • efyavas kullanıcısına yanıt
    Yanıtlarınız için teşekkürler yakınlardaki bikgisayarcılardan benzer bir kart bulamazsam dediğiniz yolu izliyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.