Böyle söyleyin tüm gerçekleri eyvallah.ama bu demek değil bunu yazmakla iş bitecek.makul bir süre bekleyeceğim kayda değer bir gelişme sağlanmazsa yapılacak işlem belli.tüm durumlarda tüketiciyi copy paste cevaplar yerine böyle cevaplamanız dileğiyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (121. sayfa)
-
-
-
75mbps vdsl vae ile yaşıyorum ben her akşam
-
Çok ilginç her abone farklı bir sunucuya mı bağlı da bizi yoğun sunuculara mı yönlendiriyorlar ama bazı aboneleri daha az yoğun sunuculara yönlendiriyorlar anlayamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her akşam yaşadığım ve destek kaydı açtıgım halde ısrarla sorun yok denilip kapatılan arıza kayıtları ve aksamları yaşanan problemi ne zaman çözmeyi planlıyorsunuz sayın @TurkNetDestek
ivedi olarak dönüş bekliyorum:
mustafa atlı abone no: 1896229
-
-
Anlayışınız için teşekkür ederim. -
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için hız testi sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Merhaba, network ekiplerimiz bölge tespiti yaparak çalışmalara başlamıştır. Network ekiplerimiz en kısa süre içerisinde sorunu çözümleyecekler. -
Merhaba, bölgenizdeki sorunu tespit ettik. Şu an network ekiplerimiz çalışma yapmaktadır. En kısa süre içerisinde sorunu çözümleyecekler. -
Ben de Denizli'de aynı sorunu yaşıyorum. İl farketmiyor galiba akşam 7 den sonra çöküş başlıyor hızlarda. Saat tam 00.00 da internet tamamen kesiliyor. 2 dakka sonra geliyor ve hızlar düzelmiş olarak devam ediyor. Aralıksız 20 gündür aynı problem. Destek kayıdı açınca da sizin hattınıza 79 mbit geliyor gözüküyor bir problem yok kabloluyla deneyin vs. klasik cevaplar. Valla bıktırdılar.
-
An itibariyle pingler uçuşta. Tutabilene aşk olsun. Canlı olan hiçbir yayın izlenmiyor. Ankara/Keçiören Lokasyon.
Ciddi bir kapasite artırımı lazım bu satürasyonun önüne geçmek için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tr içi bile +100 ping şu an
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızdan bağımsız olarak network ekiplerimize iletebilmem için oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızdan bağımsız olarak network ekiplerimize ilettim. Şu an çalışmalar devam ediyor. En kısa süre içerisinde sorun çözümlenecektir. -
Açıklama geldi. Keşke daha erken ve herkesin ulaşabileceği bir kanaldan yapsalardı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zahfes -- 4 Aralık 2020; 18:6:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZahfesAçıklama geldi. Keşke daha erken ve herkesin ulaşabileceği bir kanaldan yapsalardı...
neresi acaba bu açıklamanın yapıldığı platform?
-
Kendi forumlarinda bir konu altina yorum olarak yazmislar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X