< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (119. sayfa)
-
-
19-24 arası olan kronik hız düşmesi ve ping yükselmesi sorunu ne yapacağız canım @turknetdestek. abone numaram 1896229 kim şikayet no: 38838136
-
Kapasite yükseltmesi gerekiyor yine @turknetdestek bey. Her yıl yaşıyoruz şu olayı ya periyodik olarak artırsanıza.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
destek no: 38838853
şu ping problemini aşsanız artık ya, yıl 2020 olmuş pcden-ps5ten online oyun oynayamıyoruz. ne rezalet bir internettir bu.www.nperf.comnPerf sonucum - Sonucunuz (3290301007604058) - nPerf.comhttps://www.nperf.com/tr/r/3290301007604058-F4fQtKsSspeedtest.netSpeedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/10498794837
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 28 Kasım 2020; 22:40:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
TurkNet Türkiye'nin en iyi interneti.
-
Sıkıntı yok bu akşam
geçen hafta sıkıntı vardı biraz
-
bu akşam benim en kötü halinde resmen, internette bile zor geziniyorum
-
95li ip alamadığım günden beri kalıcı çözüm bulunamadı, paket kaybı perişan etti beni.
Destek numarası 38868082
-
bende netspeed var aynı sorun bende de var akşama kadar 35 mbit akşam 20'den sonra hızda dalgalanmalar bi 6 bi 10 bi 20, kaç kere aradım türk telekom 1 hafta içinde çözecek diyorlar. bir hafta oldu şimdi de 5 gün diyorlar ne olacak bu iş bilmiyorum.
-
Siz de otomatik cevap veriyorsunuz burdan anladığım kadarı ile.
-
Merhaba, bölgenizde yaşanan sorunu network ekiplerimiz tespit etmiştir. Bu konuda arka planda çalışma yapılıyor. Kısa süre içerisinde arkadaşlarım sorunu çözümleyecektir. -
Merhaba, online işlem merkezi üzerinden kayıt açarak sorununuzu paylaşabilirsiniz. Gerekli kontrolleri sağlayarak size bilgi vereceğiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, online işlem merkezi üzerinden kayıt açarak sorununuzu paylaşabilirsiniz. Gerekli kontrolleri sağlayarak size bilgi vereceğiz.hocam öm bakabilir misiniz ?müsait olunca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardımcı olacağım -
Bu nedir arkadaş ya saat 7 oldu internet pert yine. Dün arıza kaydı oluşturdum arayan soran da yok -
Saat 8 oldu yine başladı. Pingler uçuşta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yazık ki aynı sorun bende de var. Daha önceden benzer yavaşlama için kayıt bırakmıştım. YouTube da video açılmıyordu. Bu akşam da EBA'dan hiçbir içerik yüklenmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
1 mbit altında kaç kişiyiz ?
-
Evet aynı sıkıntı bende de mevcut. Buna açıklama bekliyoruz. Ama yoğunluktan fiziki müdahale yapılamıyormuş!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X