OİM'de konu bile açamıyorum hizmetiniz kapalı durumda olduğu için diyor madem hizmetim kapalı fatura yansıtmayın neyse DESTEK KAYDI açamıyorum hizmet alamıyorum ya. Sorunum aynı arkadaşların anlattığı gibi. Ping ve download akşam saatlerinde halay çekiyor. |
[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (117. sayfa)
-
-
Arkadaşlar millenicom eskiden çok farklı değil ama artık bir çözüm arıyorum değişen varsa bir yazsın. Ya akşam yorgun argın işten geliyorum bir fifa ultimate oynayayım diyorum kardeşim bir donuyor bir geliyor oyun gol yemişim. Keyif alacağıma deliriyorum. Ne ben ne eşim instagrama giremiyoruz video izleyemiyoruz lan biz internet mi alıyoruz stress aracı mı. Bıktım be bıktım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rig3LAynı sorunu yaşıyorum, birkaç gün düzelir gibi oluyor sonra tekrar başlıyor sorun. Normalde 70-72 Mbps aldığım hız değerlerim bazen 4-5 lere düşüyor ping fırlıyor sadece upload değerleri normal kalıyor. Ayrıca kendi sitelerinden yaptığım hız testi normal gözükürken diğer herhangi bir hız testi sitesinden yaptığım sonuçlar böyle çıkıyor ki gerçek değerlerde onlar aradaki farkı görebiliyorum. Kaç zamandır uğraşıyorum bu sorun üzerine sizin elinizden bir şey geliyor mu? Nasıl bir İSS ki bu bunca insan aynı sorunu yaşarken aylarca bu soruna çözüm bulamıyorsunuz. Sorunun sizden kaynaklandığı da aşikarken. Artık şu sorunun üzerine bi çalışma yapın, adam akıllı bilgilendirin bizi, bu nasıl bir sorumsuzluk böyle?
Tracert;
Abone no: 1733565
Lokasyon; Kocaeli
TürkNet tarih yazmaya devam ediyor..............
Ayrıca destek kaydımı da silmişler................. @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rig3L -- 23 Kasım 2020; 20:37:55 >
-
bugün de aynı
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Nibugün de aynı
Ping var bugünde aynen
hızlarda biraz gerileme var ama idare edilir
-
ben hiç hız sorunu yaşamıyorum, pingim +100 oluyor ama
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Niben hiç hız sorunu yaşamıyorum, pingim +100 oluyor ama
Normalden 30ms fazla bende şuan
-
Merhaba, bölgenizde yaşanan sorunu network ekiplerimiz tespit etmiştir. Bu konuda arka planda çalışma yapılıyor. Kısa süre içerisinde arkadaşlarım sorunu çözümleyecektir. -
Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
size ayrıca yazmıştım zaten, tekrar yazayım o pm üzerinden. dün ve az önce desteğe gelen cevap ile sorunu kabul ettiler en azından, genel problem var benlik bir şey değil.
"Merhaba ben Kemal K. Şuanda performans/ping şikayetleri oluyor, sorunun farkındayız Network ekiplerimiz problem üzerinde çalışıyor, gelişme olduğunda haber vereceğim. İyi günler."
"Merhaba , hafta sonları yasakların gelmesi ve evden eğitim olması nedeniyle sunucu kapasitelerimizde aşırı bir artış oldu bu sebeple sorun yaşanıyor, bu Cuma gününe kadar kapasite artırımı yaparak hizmetinizi daha iyi bir hale getireceğiz, bu sürede sizlerden ricam biraz sabretmeniz, Cuma gününden sonra problem devam ederse aşağıda ki testi bilgisayarınız kablolu bağlıyken yaparak ekran görüntülerini iletmenizi rica ederim. İyi günler.
Tracert testi için bilgisayarınızdan komut istemcisini açarak "tracert google.com" şeklinde yazıp enterlamanızı ve çıkan sonucun ekran görüntüsünü almanızı rica ederim, google yerine farklı bir web sitesi yada sunucu adresi yazabilirsiniz.unun farkındayız Network ekiplerimiz problem üzerinde çalışıyor, gelişme olduğunda haber vereceğim. İyi günler.""
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızdan bağımsız olarak network ekiplerimize ilettim. Network ekiplerimiz gerekli kontrolleri ve çalışmaları yapacaktır. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğim. -
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan performans sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak içerisine ping tracert sonuçları ekleyerek kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? Bu durumu network ekiplerimize ileteceğim. -
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızdan bağımsız olarak network ekiplerimize ilettim. Network ekiplerimiz gerekli kontrolleri ve çalışmaları yapacaktır. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğim. -
Süperonline kıyak çekiyor simetrik 100mbit İnternet veriyor Türknet de ızdırap çekiyoruz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kopyala yapıştır yaptığınız ne kadar da belli OİMDEN DESTEK KAYDI AÇAMIYORUM AÇABİLSEM BURAYA NİYE GELEYİM? Hizmetiniz kapalı hatası verip duruyor. Bildiğiniz dışlanmış müşteriyim.
-
Merhaba, size yardımcı olabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Sorun hala düzelmiş değil her akşam pingler tavan hızlar 1 megabit.
-
Dedim ki bir cagrilarimin bir durumunu kontrol edeyim.
-
2005 ya da 2006 tam olarak hatirlamiyorum. 1Mbit internet baglatmistim eve. O zamanlar nasil hizli daha ADSLin yeni zamanlari. Ust komsu ile paylasmistik.56K modemden gecince bir de mp3 indiriyorsun hemen geliyor falan. Web sayfasi tarayiciya yazar yazmaz aciliyor, resimler yukleniyor.
Yil 2020 hizim 1Mbit. Beni zamanda geriye goturup duygulandiran Turk.net'e tesekkur ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual1st -- 25 Kasım 2020; 3:38:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X