Şimdi Ara

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
28
Favori
107.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, network ekiplerimiz tarafından kullanım yoğunluğu takip edilmektedir. Eğer ki kapasite arttırmaya ihtiyaç varsa bu konuda gereken yapılmaktadır.
  • holtti H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu ping tracert sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz? Teknik uzmanlarımız kontrol ederek bilgi verecektir.
  • Rig3L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bilgiyi teknik uzmanlarımız ile paylaştım. Arkadaşlarım gerekli kontrolleri yaparak bilgi verecektir. Sürecin uzaması durumunda benimle tekrar iletişime geçebilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Peki takip ediliyor ise bana su mesaji aciklayabilir misiniz? Aksam saatlerinde yogunluk var paket kaybi normal kismini aciklayin yeterli. Baska soru sormayacagim. 2 aydir ayni problemin yasandigina dair tarafiniza cagri aciyorum ve modeminiz bozuk veya kablo ile baglanmiyorsunuz gibi seyler yazdiktan sonra simdi en azindan yogunlugu kabul ettiniz. Bu da bir sey. Size gerek packet capture alarak gerek ekran goruntusu yollayarak sorunu defalarca anlattim.

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)
  • casual1st C kullanıcısına yanıt

bana da benzer cevap verdiler, üstelik yazdıklarınızı bile okumuyor oradaki arkadaşlar. 20:00-24:00 arası sorun var diyorum saat 11:00'de cevap vermiş hat değerleriniz normal diyor bana, destek kaydını açarken tracert sonucu atmıştım ona bile bakmamış ping testi atarsınız tekrar olursa diyor.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Kopyala yapıştır robot cevaplar çoğu zaman ilgilenen yok.

• Şu anda durum bu bakalım yavaşlayınca tekrar atarım.

Süreç zaten uzadı, 1 aydır aynı sorunla mücadele ediyorum. 10 larca destek kaydım ve sizinle görüşmem oldu. Bir sorun daha ne kadar uzayabilir sizce? @TurkNetDestek

• Geçen hafta TürkTelkom'dan geçiş yaptım. Hızım başta sabit 28mbps'ydi. Ancak dün sabah alabileceğim maksimum hızı, 75mbps'yi alabilmek için paketimde arttırma yapınca hızım tuhaf bir şekilde düşmeye başladı. Dün akşam saatlerinde neredeyse internetim yoktu. Sabah biraz düzelse de 2 kere kopma yaşandı ve çok dalgalı. Bazen 30mbps gösteriyor bazen 10mbps gösteriyor. Ancak dünden beri bir türlü 75mbps olmadı. Sanki paketim hala 35mbps gibi ancak online işlemler bölümünde geçiş sağlanmış gözüküyor. Abone numaram 1907334.

• Son durum [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saat 8i geçti yavaşlamaya başladık sorun çözüldü diyen o yetersiz derecede zekası olan arkadaşın yüzüne vuracaksın bu sonuçları.

• Nuroxy kullanıcısına yanıt

Manisa merkezde hala yavaşlama sözlonusu düzelme yok şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet'e yeni aboneyim. 75Mbps'e kadar olan paketteyim şuan. Gündüz hiç sorunum yok. Ama akşam benim de internet felç oluyor.

Ek olarak üst katımda Turk Telekom'a ait 12Mbps ADSL'imiz var. 2 akşamdır hem onu hem de kendi hattımı test ediyorum. İlginçtir ki ikisinde de download hızlarında yavaşlama oluyor. Yani demek istediğim sorunun ana kaynağı Türk Telekom olabilir mi?

İlk resim 75 Mbps VDSL Turknet

İkinci resim 12Mbps ADSL Turk Telekom

Oluşturdum.Destek no 38646074. Bugün yine aynı şekilde saat 20.00 olduğunda pingim iki katına çıktı. @TurkNetDestek

• başladı yine.. google 150 ping, lol tr server 100-150 ping

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Kasım 2020; 20:24:10 >
  • Üç farklı internet hız testi sayfasında da üç farklı sonuç almayı başaran şu olayı bana birisi açıklayabilir mi? Ayrıca nperf testinin kesinlikle yanlış olduğunu düşünmekle beraber hissettiğim en yakın sonuç speedtest sonucu. Bu saçmalık nasıl oluşabiliyor acaba?

Speedtest testi;

nperf testi;

fast testi;

Tracert testi;

Sizden kaynaklı olan bu saçmalığı bizim çözmemizi mi bekliyorsunuz? Elimize alet ekipmanı alıp sistemlerinizi tamire mi girişelim? Amacınız nedir sizin?? @TurkNetDestek

• Saat 20.24 itibariyle internet rezil hale gelmiş bulunmakta

• [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Kasım 2020; 20:30:9 >
  • Turknet yetkilileri burada yazdiklarimizi okuyup baska ISS'e gecseler de kurtulsak diyor herhalde. Yine aksam 10%lara varan paket kayiplari. Yahu hizim dussun tamam ama paket kaybi olmasin. Surekli baglantim kopuyor bu yuzden. Calisanlari dusunuyoruz deyip uploadi 6Mbit yapan fakat DL yonunde surekli paket kaybina neden olan zihniyet reklam yapacagina yatirim yapmali bence. Simdi baska ISP'ye gecenler yine ayni seyi yasayacaklar diyenler cikarsa diye alt kattaki komsu baska ISS uzerinden VDSL hizmeti aliyor fakat boyle bir sorunu yok. Internetim kullanilamaz hale gelince is bilgisayarimi rica ederek baglamaktan biktim.. yildim..

Bunlari yazarken %12lere ulastim. Zaten boyle bir paket kaybini tolere ederek duzgun calisabilecek bir uygulama da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual1st -- 22 Kasım 2020; 22:14:32 >

• Sadece Manisa' de değil arkadaşlar sorun ben 1 aydır çekiyorum bunu.

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.