Şimdi Ara

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
28
Favori
107.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçen haftalarda türknetten çıkıp türk telekom ile anlaşma sağladım Allahım sana şükürler olsun diyorum türknetten kurtardın beni.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Destekteki arkadaşlarınız sorunu kabullenmemekte ısrarcı ama. Kaç hafta oldu henüz sorunumu size kabul ettirebilme aşamasını geçebilmiş değilim. Bakın sorunun çözümün noktasında değilim sorunun var olduğunu kabul ettiremedim diyorum. Söylenecek bir şey kalmadı artık. @TurkNetDestek

• Ah TürkNet ah! İstanbulda yaşarken uzun zamanlar çözülmemiş internet problemimi siz çözmüştünüz online işlemlerinizle neredeyse hiç işim olmuyordu çünkü internetim genel itibariyle sorunsuzdu ve bu bende çok olumlu bir imaj bırakmıştı. Sinop a taşındım yaklaşık 1 ay evvel tabii ki düşünmeden TürkNet kullanacaktım ve TürkNet li oldum. Ama sen artık eski sen değilsin Türknet artık malum şirket gibi müşterilerini birer cahil ve geçiştirilmesi gereken parazit gibi görüyorsun. Online işlemlerde ki bot mesajlarınız karşı taraf ile ne kadar ilgilenmediğinizi gösterdiği gibi ardından müşteri destek ekiplerinizin yazdıkları da hiçbir katkı vermiyor sorun çözümüne. Kısacası sen artık malum şirketin kötü bir kopyasısın Türknet. Ve evet arkadaşlar akşam saatlerinde internetim malum olduğu üzere berbat...

• Bu arada malum şirket olmanızı daha da perçinlemek için birkaç tavsiye vereyim.

-Her soruna ama her soruna modeminizi kapatıp açın cevabını verin.

-Çok ısrarcı bunu zaten defalarca yapan müşteriniz varsa DNS değiştirmesi tavsiyesi verin.

• 10 gun oldu rezil otesisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adil9207 A kullanıcısına yanıt

Daha otesi var hocam :) Bunlar direkt modem degisitirin bizde sorun yok dediler 3 ay boyunca. Bu ay kapasite problemi yasaniyor demeye basladilar. Sorunu itiraf etmeleri 3 ay surdu. Bir yila kalmaz sorun cozulur.

• Rig3L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben teknik uzmanlarımızdan bağımsız olarak bölgenizi belirterek sorunu network ekiplerimize ilettim. Bu konuda network ekiplerimiz gerekli kontrolleri yaparak size bilgi verecektir.
    Merhaba, oluşturduğunuz kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda network ekiplerimize ileteceğim.
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgenizde yaşanan sorunu network ekiplerimize ilettik. Arkadaşlarım en kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlayarak sorunu çözümleyecektir.
  • 2 gündür iyiydi bugün yine ping var

• Uzun bir süredir yaşanmıyordu bu akşam yine başladı. Türk.net'in yine kapasite artırımı yapma zamanı geldi demek oluyor bu. PM üzerinden Tracertler atacağım.

Ya o değil şu sorunu her yıl birkaç kere yaşıyoruz. Şaka gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan için sorunum düzelmiş duruyor. Bu konuda bir katkın varsa teşekkürler @TurkNetDestek

• 21 Kasım 2020'den beri aynı sorunu yaşıyorum, Online İşlemler de sorunumu okuyup anlayacak birisi ile karşılaşamadım.

@TurkNetDestek 38622992 şikayet numaram budur.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu network ekiplerimize ilettim. Arkadaşlarım arka planda çalışmalara devam ediyor. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.
  • Eluveitiee kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun yaşanan bölgelerde network ekiplerimiz arka planda çalışma yapmaktadır. En kısa süre içerisinde sorunu çözümleyecekler.
    Ben teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • GezginBoa kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımız network ekiplerimize kontrol etmeleri için iletmiştir. Şu an incelemeler devam ediyor. Ayrıca ben de teknik uzmanlarımızdan bağımsız olarak network ekiplerimize ilettim. Network ekiplerimiz gerekli kontrolleri ve çalışmaları yapacaktır. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğim.
  • "Merhaba, gece yaptığımız kapasite artırımı ile sorun giderildi, tekrar kontrol etmenizi sorun yaşamanız halinde tekrar test yaparak bizlere iletmenizi rica ederim. İyi günler."

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun devam ettiğini açık destek kaydı üzerinden tracert sonuçları ile birlikte iletebilir misiniz? Arkadaşlarım tekrar sorunun devam ettiğini network ekiplerimize iletecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

iletmiştim zaten ama sorun modeminizle kaynaklı gibi saçma bir cevap gelmiş.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.