Şimdi Ara

[ANA KONU] Albion Online (23 Kasım'da Closed Beta) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
6
Favori
3.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Dear Founder,

the long wait is (almost) over - today, we would like to let you know when your Closed Beta mission to Albion can finally begin.

Albion Online Goes Closed Beta on 23rd November 2015.

Az önce gelen mailim . tarih resmi olarak netleşti. tahminler tuttu. Kasım 23 de tekrar oyunumuza kavuşuyoruz.

Founder arkadaşlara selam olsun.

Kendi sayfasının haber linki.

Çılgınsın meeen!

Az kaldı.

• 2 günlük strees test açlıldı varmı idi forumda oyunda olan ?

• Jahrein oyunun ofisinde bir röportaj yapmış gayet eğlenceliydi.

İlk mesaja ekleyebilirsin.
  • Arkadaslar su siralar elimde pc olmadigindan konuyu guncel tutamiyorum ama en gec pazartesi elimde olacak pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kapalı betadan başlayacağım.
  • Ekle hocam bu hafta alıcam founder pack. Ucuz olanından alıcam yapıcak bir şey 25 kasımda başlarım artık.Senin reften kayıt olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeryn -- 15 Kasım 2015; 23:04:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeryn

Ekle hocam bu hafta alıcam founder pack. Ucuz olanından alıcam yapıcak bir şey 25 kasımda başlarım artık.Senin reften kayıt olurum.

Oyun cikisina yakin pm den gorusuruz oyunda bulusuruz o zaman

Ref olayi icinde tesekkurler

Konuyu su siralar pc m olmadigi icin guncel tutamiyorum ama yarim pc elimde olacak tekrar

• Bende Founder Pack alıcam yarın ama hangisinden alsam diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Bende Founder Pack alıcam yarın ama hangisinden alsam diye düşünüyorum

Eger extra ozelliklerden faydalanmak istiyorsan ve parama kiyarim diyorsan legendary al ama legendary almayacaksan en ucuzundan al bence cunku digerinin pek bir artisi yok bence eger gumus karakter cercevesini onemsemiyorsan.

Birde kayit olurken benim referans linkimi kullanirsan sevinirim.
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Hiç birşey satın almasak free to playci olsak çok zararı olur mu? Bu aralar başladığım oyunu bırakıyorumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Hiç birşey satın almasak free to playci olsak çok zararı olur mu? Bu aralar başladığım oyunu bırakıyorumda.

Closed betaya giremezsin hic bir sey satin almadan ama closed betadan sonra oyun ucretsiz olacak, o zaman baslarsan da bir sey satin almaman bir kayip yasatmaz.
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Genelde dışarıda olduğumdan telefondan oynarım en çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Genelde dışarıda olduğumdan telefondan oynarım en çok.

Dostum oyun telefondan oynanmıyor diye biliyorum, sadece ios ve android tabletlerde ve pclerde olucak.tabletininde iyi özellikleri olması gerekiyor yoksa tam verim alamazsın en temizi pc den oynamak tabi.

Ayrıca pvp lerde tabletle oynamak sıkıntı bence bu oyun icin klavye mouse şart.Ama diğer uğraşların için tabletle her an her yerden oyuna girebilmek çok güzel olucak

• Kayıt olmayan varsa 23 Kasıma bir şey kalmadı

https://albiononline.com
  • Az kaldı... Bekliyoruz Bakalım
  • rimnir R kullanıcısına yanıt
    Note4 oynanış videosu var hocam youtubeda.

• yıllarımı ultimaya verdım. yaş 26. ne oynarsam oynıyım sarmıyo :D buna mı başlasak bılemedım. bu oyun ıcınde 2013den berı cıkıcak fılan demişler
  • açıkcası işten güçten çok vaktım de yok. ama gunde evde yıne bı 3 saatim pc basında geçiyodur.
  • Packler CB başladıktan sonra da alınabiliyor mu? Tam vize haftam bi 2 hafta sonra oynayabilicem alamıyorsak şimdiden alıcam artık. Konuda bahsedilmişsede kusura bakmayın zamanım yok bakamadım.
  • Net bir bilgim yok ama satmaya devam edeceklerini düşünüyorum.Sonuçta bu satışlardan para kazanmaları lazım çünkü f2p olacak.Sen yinede al kalsın bi kenarda vizeler bitince başlarsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.