Şimdi Ara

[ANA KONU] Albion Online (23 Kasım'da Closed Beta) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
6
Favori
3.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam saniyeler içinde diyerek biraz abartmışsınız çünkü tuşa bastıktan 30-40 saniye sonra zerg açılıyor ki bu süre ata binip kaçmak için yeterli. Ayrıca oyunun böyle olacağı belliydi zaten en başta ultima online benzeyeceği ondan bir şeyler aldıklarını söylediler. Oyunun olayıda zaten bu pvp bölgelerine gidip adamı kesip herşeyini lootlamak. Tabii oyun bir guildi zorlamış çünkü her itemi senin kendin yapman çok zor tabi silverı basıp alıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aeryn kullanıcısına yanıt
    Şimdi uzun uzun yazmamın bir alemi yok benim hoşuma gitmeyen noktalar biraz farklı buda nedir ?

Mesela birisini öldürdüğünüzde bir bedel ödemiyorsunuz yani adamı öldür loot yap 40 saniye sonra tekrar hiç bir şey olmamış gibi davran. Bu benim oyun mantığıma aykırı en azından 10 kill 20 kill 30 kill neyse bir süre sonra bir bedel ödemeli yoksa sürüden ayrılan kuzuyu kurtlar kapar misali hep ölmeye mahkumsun illaki bir guilde bir toplulukla hareket etmek zorundasın. Neden ? Çünkü kaçma ihtimalinde yok ya öl ya öldür üzerine kuruluki buda bence çok acımasız. Yoksa adam gelmiş beni kesmiş burada salya sümük ağlıyorum ergen gibi bir şey söz konusu değil kesecek tabi la oyun bu amaç o ama bir bedel olmayınca işte o zaman sıkıntı başlıyor. Çünkü artık yaşlandığını hisseden benim gibi adamlar crafter olma hevesi kalmıyor ve oyundan uzaklaşıyor ama dediğim gibi başkası zevk alır ayrı ama ben bu durumdan zevk almıyorum :)

Aslında eksiklik olarak ya da benim kafamdaki oluşuma göre bir sürü madde var ama oyun henüz betada olduğu için bir şeyler söylemek haksızlık olur anca tam sürüme geçtiğinde göreceğiz neyin ne olduğunu belkide bu durum düzelecek o yüzden de uzun uzun listelemek istemiyorum çünkü şuan oyun yapımcılarına haksızlık olur ama bence ilk düzeltmeleri gereken konu bu olmalı birini öldürüyorsa bedeli olmalı.

• Tabi hocam bu senin görüşün ama açıkçası ben zevk alıyorum oyundan şuan. Kırmızı-siyah bölgelere gidip adam kovalıyoruz kah kesiliyoruz kah kesiyoruz. Bu oyunun kötü yanları yok demek değil tabi ama oyun daha kapalı beta evresinde ve ben eminim gelişecektir.
  • Aeryn kullanıcısına yanıt
    Aksiyon karakterler için zaten bir problem olacağını düşünmüyorum çünkü amacınız o ama benim gibi amacı crafter olanlar çok zorluk çekiyor gerçekten çünkü kimse bir crafterı korumak için bir yerde öyle saatlerce dikilmez bu büyük bir sorun olacak neyse benimde temennim o yönde çünkü lootlu oyun oynamayalı çok zaman geçti bir crafter olarak bunu söylüyorum loot ile alakam olmamasına rağmen çünkü lootlu oyun her zaman oyun heyecanını arttırır ama bu şartlarda değil :)
  • KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    Aynen bende aksamları 2-3 saat girebiliyorum,
    hafta sonları biraz daha fazla oynayabiliyorum, oyun keyifli,

oyuna başlayacaklar da olması gerekenler Team Speak kullanmanız şart, guild ile iletişim için, yazışma pek olmuyor.

http://albiononline.com
  • Yapımcılardan gelen son haberlere göre,

Kapalı Beta Ağustos ayına kadar uzatıldı ve oyun yayınlandığında ücretli olacak.

https://albiononline.com
  • Saki3d kullanıcısına yanıt
    Ahanda yazıyorum ileridede bedava yapıp f2p adı altında p2w olacak.

• Chiehsheshuai kullanıcısına yanıt
    inşallah p2w olmaz ama, ileride p2w olursa!

O güne kadar oyundan keyif almaya devam ederim.
  • http://gifts.counter-strike-go.net/42kRq8
    Bu linke girenlere AVP ASİMOV VERİYORLAR KOŞUN SON 5

• Veteran pack alsam kapalı beta bitene kadar ücret ödemeden oynayabiliyor muyum ?
  • Okadar yazdi daha kapalida oyuncusunu parasina gore siniflandiran bir sirket bu cok ciddi demistim.
    Lakin oyuna okadar kendinizi kaptirdinizki firmaya toz kondurmadiniz.
    Alin gorun bu oyun bu sene offical olmayacak ve ciddi pay2win ogeleri barindiracak

Zaten suan oyun olu dogdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 11 Ocak 2016; 9:54:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Okadar yazdi daha kapalida oyuncusunu parasina gore siniflandiran bir sirket bu cok ciddi demistim.
    Lakin oyuna okadar kendinizi kaptirdinizki firmaya toz kondurmadiniz.
    Alin gorun bu oyun bu sene offical olmayacak ve ciddi pay2win ogeleri barindiracak

Zaten suan oyun olu dogdu.

aynen hocam bu fanboyluğun sebebi zamanında jahrein bunlara verdi gazı verdi gazı dandik oyunu göklere çıkardılar oysa jahrein tonla para aldı albionun reklamını yapmak için. jahrein gibi bi adam oyunun kralı olsa bile denemeden yorum yapmayacak kişi oyun daha çıkmadan günlerce övüyor sevgilisine albion kazağı giydiriyor. şu an oyun battı zaten jahreinde bıraktı porpor da bıraktı forumda her yerde satılık albion ilanları geziyor. oyunda buy to play olacak zaten amaçları zaten dandik oyunuz bi kere oynayan yüzümüze bakmıyor bari merak edip alanların paralarını götürelim mantığı. f2p den para kazanabilmek için kullanıcının oyunu deneyip sevmesi gerekiyor o iş bu oyun için olmaz.

• Oyun free to play olmayacakmis forumlarinda aciklama yaptilar.

https://forum.albiononline.com/index.php/Thread/27962-Road-to-Release/

• Merhaba arkadaşlar,

Beta 2'ye sayılı günler kala, Devil's Pact olarak Beta2 kadromuzu ve kadro içerisindeki formasyon/konfigürasyonu oluşturmaya şimdiden başladık.

Hem Casual, hem Hardcore oyuncuya hitap edebilen guild anlayışımız ve sistemlerimiz ile her zaman olduğu gibi hedeflerimiz çok büyük.

Bizimle birlikte oynamak isteyen arkadaşlardan ricamız linkteki formu doldurmaları. Beta2 duyurulduğunda başvurunuz hakkında bilgilendirileceksiniz.

Hepimize şimdiden başarılar dilerim.

Link:https://web.formey.com/f/d/0ee81831-e7f5-431f-a39b-0155624c8453

Guild hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar offical forumdaki konumuzu ziyaret edebilirler.

• 1 Ağustosda Final Beta başlıyor,
    halen oyunu almayanlara duyurulur.

http://albiononline.com/
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.