Şimdi Ara

[ANA KONU] Albion Online (23 Kasım'da Closed Beta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
6
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BURADA
    (Referans linkimle kayıt olursanız mutlu olurum.)

Öncelikle forumda 1 Albion Online konusunun daha olduğunu biliyorum fakat o konuda oyun hakkında pek fazla bilgi paylaşılmamış ve konuyu açan kişi foruma uzun süredir hiç uğramamış. Yani konu güncel tutulan bir konu değil. Bense bu konuyu elimden geldiğince güncel tutup closed beta başladığı andan itibaren oyunda olan değişiklikleri sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Albion Online Kasım ayında closed beta'ya girecek olan Ultima Online benzeri yeni nesil bir oyun ve bütün üyeler oyunu tek bir server üzerinden oynuyorlar. Oyunun 23 Kasım'da closed beta'ya gireceği tahmin ediliyor ama daha erkende olabilir. Closed beta'da yalnızca Founder Pack satın almış oyuncular oynayabilecek ve closed beta'nın yaklaşık 3 ay süreceği tahmin ediliyor.

Tabi 3 ay sonra oyun tamamen ücretsiz olacak, karakterler tamamen sıfırlanacak ve sadece Founder Pack'ten gelen ödülleriniz size geri verilecek ama Founder's Pack'ten size kalan sınırlı sayıdaki karakter çerçevesiyle her daim diğer oyunculardan farklı olacağınızı ve 3 ay boyunca diğer oyuncuların kazanamayacağı oyun içi tecrübeyi kazanacaığınızı da unutmamanız gerek.

Albion Online'a başlayacaksanız altta vereceğim linkten oyuna kayıt olup bana destek olabilir yada bana destek olmak istemiyorsanız vereceğim linkin altındaki linkten kayıt olabilirsiniz.
    Tabi destek olursanız benim için çok iyi olur.

Destek Linki:https://albiononline.com/?ref=RYLY2V69EW
    Normal Link:https://albiononline.com/en/

Founder Pack Linki:https://albiononline.com/en/founderpacks#pricing

Albion Online çıkışını yaptığındaysa tam anlamıyla cross platform bir oyun olacak.

Oyun henüz alpha'da olmasına rağmen her geçen gün büyüyen devasa bir haritası var.
    Oyunda her şehirde 1 bankamız bulunuyor ve her bankamızın belli bir boş alanı oluyor eşyalarımızı stoklayabilmemiz için.

Şehirlerde tamamen biz oyuncuların kurduğu guildler tarafından yönetilip vergiye bağlanıyor.
    Oyuncular oyundaki sayısız şehirden dilediğini ele geçirip vergiye bağlamakta serbest kısacası; tabi şehrinizi elinizde tutmak için diğer guildlerle sürekli bir savaş içerisinde olacağınızı da unutmayın.

Ayrıca Albion Online'da NPC'lerden görev dışında herhangi bir şey almanızda mümkün değil. Piyasa tamamen oyuncuların ürettiği eşyalar sayesinde var oluyor ve öldüğünüzdeyse üzerinizdeki eşyaları yoldan geçen herhangi bir üye çalabiliyor, tabi siz ondan önce cesedinize gidip cesedinizdeki eşyaları toplamazsanız; kısacası ölmemeye bakın ve kullanmayacağınız eşyalarınızı yaşadığınız şehirdeki bankanızda tutmaya özen gösterin.
    Zaten bir yerden sonra mecburen eşyalarınızı bankaya koymanız gerekecek çünkü üzerinizdeki yükler belli bir ağırlığa geldiğinizde karakteriniz yürüyemiyor.

Aldion Online'da level ve class sistemide bulunmuyor. Levelınızı üzerinizdeki itemlar gösteriyor, classınızıda talent ağacınız.
    Yani oyunda 1 gün okçu, 1 gün büyücü, 1 gün healer veya kendi yarattığınız herhangi bir karma class olabilirsiniz. Tamamen sizin zevkinize kalmış bir şey.

Oyunda birde ev ve çiftlik sistemi bulunuyor.
    Bu konuda kesin bir bilgim yok fakat bildiğim kadarıyla sokakta boş olan herhangi bir yere evinizi dikebiliyorsunuz, yalnız evinizin içindeki bazı eşyalar diğer oyuncuların yağmasına müsait olabiliyor; yani dikkatli olmalısınız.
    Çiftlik olayındaysa çiftliğinizi keyfinize göre düzenleyip bitki ve hayvan besleyerek yiyecek üretiyor ve bunları diğer oyunculara satabiliyorsunuz.
    Yani oyunda ister asil bir şövalye, ister yağmacı bir barbar, ister bir çiftçi, isterseniz de hepsi birden olabiliyorsunuz.

Binek olarakta şuanlık 2 çeşit binek bulunuyor. Teki hızlı gitmemizi sağlayacak at türleri, tekiyse fazla yükümüzü taşımamıza yardımcı olacak boğalar.
    Mesela bir şehirden başka bir şehre giderken boğamızın yardımına çok ihtiyacımız olacak ama bunu yaparken guildinizdeki arkadaşlarınızdan size korumalık yapmasını istemeyi unutmayın çünkü boğalar çok yavaş gidiyor ve boğa üstündeyken tamamen korumasız kalıyor, saldırıya açık bir hale geliyorsunuz.

Oyun hakkında şuanlık yazabileceklerim bu kadar ama konuyu sürekli güncel tutmaya çalışacağım.

Albion Online Türkçe ilk bakış videosu. (Video bana ait değil.)
    Ayrıca videonun oyunun alpha sürümüne ait olduğunu unutmayın. Oyunun giriş ekranından haritasına kadar değişiklikler gelecek muhtemelen oyuna tam sürüme kadar.

https://www.youtube.com/watch?v=_ZxNHTSqWKA#t=235

Ayrıca sizden tekrar bir istekte bulunmak istiyorum;https://albiononline.com/?ref=RYLY2V69EW oyuna bu linkten kaydolup bana destekte bulunursanız çok sevinirim.

## DUYURU ##

Closed beta başladığında Türk guildi kurmayı düşünüyorum, katılmak isteyenler bana PM'den ulaşabilirler. PM atanlara closed beta başladığında tekrar ulaşacağım.

Video icin @KarmaLia'ya tesekkurler. Bir suredir elimde PC olmadigi icin konuyu guncel tutamiyordum, kusura bakmayin.

Kapali betaya az kaldi, geri sayimi oyunun anasayfasindan takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 18 Kasım 2015; 22:44:18 >

• Bu mesaj altından da Albion Online Hayran Kulübü'ne alım yapılacaktır.

ÜYELER

1 Karıncayiyen Yiyen Adam
    2 Erenstan
    3 Crazybeko
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10

İMZAMIZ

Albion Online Hayran Kulübü

[center][image]https://store.donanimhaber.com/5e/86/eb/5e86eb6d8fe24b0998ba003835d6417a.png[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_111016016/f_//tm.htm#111016016][b][color=#000000]Albion Online Hayran Kulübü[/color][/b][/link]
    [/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 18 Kasım 2015; 22:45:20 >

• Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum Bakalım... :D Kulübe de alırsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creepie

Bekliyorum Bakalım... :D Kulübe de alırsan sevinirim.

Ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 15 Ekim 2015; 18:12:25 >
  • Benide yazın hocam :D kesin başlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Benide yazın hocam :D kesin başlayacağım

Yazdım.

Bu arada closed beta başlayınca Türk guildi kurmayı düşünüyorum. Guilde gelmek isteyenler bana PM'den bildirsinler, closed beta'da ulaşırım PM atanlara tekrar.

Ayrıca dediğim gibi referans linkimden kaydolursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 15 Ekim 2015; 19:44:40 >
  • Jahrein'in de başlıyacağı ve sırf o oynadığı için türklerin yine çok olacağı bir oyun olacak juhreinin anlattığı ultima online'a göre tamami ile gerçek hayat gibi ölünce itemler felan gidebiliyor bu ciddi gerer insanı yani tam bir mmorpg.X

Birileri sizi köşeye kıstırdığında abi gözünüzü yiyim beni öldürmeyin dememiz gerekiyor yani ölünce aynı itemler ile respawn yok.

Eğer yeterince meşhur olursa oyun piyasasını derinden sarsan bir oyun olacağını düşünüyorum mobalara sağlam bir darbe bile vurabilir.

Bunu düşünme sebebim geçen yıllarda survival tarzı oyunlar çok tutulmuştu bu insanların kendini gergin hissettiren oyunlardan hoşlandığı anlamına geliyor.

Ne yazık ki kendi kafasızlığım yüzünden bu sene yeniden üniversiteye hazırlanıyorum hazirana kadar beni oyuna bağlayacak bir oyundan kaçınıyorum ama açık betası martta yapılırsa 2 ay geç başlayacağım için çok geride kalacağımı düşünmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Jahrein'in de başlıyacağı ve sırf o oynadığı için türklerin yine çok olacağı bir oyun olacak juhreinin anlattığı ultima online'a göre tamami ile gerçek hayat gibi ölünce itemler felan gidebiliyor bu ciddi gerer insanı yani tam bir mmorpg.X

Birileri sizi köşeye kıstırdığında abi gözünüzü yiyim beni öldürmeyin dememiz gerekiyor yani ölünce aynı itemler ile respawn yok.

Eğer yeterince meşhur olursa oyun piyasasını derinden sarsan bir oyun olacağını düşünüyorum mobalara sağlam bir darbe bile vurabilir.

Bunu düşünme sebebim geçen yıllarda survival tarzı oyunlar çok tutulmuştu bu insanların kendini gergin hissettiren oyunlardan hoşlandığı anlamına geliyor.

Ne yazık ki kendi kafasızlığım yüzünden bu sene yeniden üniversiteye hazırlanıyorum hazirana kadar beni oyuna bağlayacak bir oyundan kaçınıyorum ama açık betası martta yapılırsa 2 ay geç başlayacağım için çok geride kalacağımı düşünmüyorum.

Bence oyuna başlayıp boş zamanlarında stres atmanın okuluna etkisi olmaz.
    Sonuçta closed beta'da yaptığın her şey open beta geldiğinde sıfırlanacak. Yani closed beta'da hırs yapıpta derslerini aksatmazsın bence ama tabi yinede kendini hazır hissetmiyorsan başlama, okulun daha önemli sonuçta.

Başlayacak olursanda bana PM'den ulaş istersen. Tek başlamak istemiyorum ve benimle birlikte başlayacak kimseyi bulamadım henüz.

Yalnnız konsepte baktığın zaman oturup başında saatler geçirebilirsin yani oyun 2. bir dünyada hissettirir kendini.

Okulum yok üniversiteyi ilk senede bıraktım çünkü sevmediğim bir mesleği yapmak istemedim ve kendimi adıyacağım ve severek yapacağım ingilizce öğretmenliği yada tercumanlık için kolları sıvadım çalışırken çok sıkılmıyorum ve twich yayınları zamanımı yediği için kendime küfrediyorum birde bu oyuna başlarsam kendime karşı dürüst olamam ama dediğim gibi hazirandaki sınavdan sonra eğer burada olursan kurduğun guilde katılıp oynamak isterim.

He bu arada oyunun mapi ne kadar büyük olursa o kadar iyi olur bu tür sanal gerçeklik oyununda büyük alanlar şart benim başlamama çok var umarım mapin büyüklüğü beni tatmin eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Yalnnız konsepte baktığın zaman oturup başında saatler geçirebilirsin yani oyun 2. bir dünyada hissettirir kendini.

Okulum yok üniversiteyi ilk senede bıraktım çünkü sevmediğim bir mesleği yapmak istemedim ve kendimi adıyacağım ve severek yapacağım ingilizce öğretmenliği yada tercumanlık için kolları sıvadım çalışırken çok sıkılmıyorum ve twich yayınları zamanımı yediği için kendime küfrediyorum birde bu oyuna başlarsam kendime karşı dürüst olamam ama dediğim gibi hazirandaki sınavdan sonra eğer burada olursan kurduğun guilde katılıp oynamak isterim.

He bu arada oyunun mapi ne kadar büyük olursa o kadar iyi olur bu tür sanal gerçeklik oyununda büyük alanlar şart benim başlamama çok var umarım mapin büyüklüğü beni tatmin eder.

Benim gördüğüm kadarıyla oyun alpha'dayken bile aşırı büyük bir mape sahipti ki tam sürüm çıktığında düşünemiyorum bile.
    Bir de oyunun genel olarak bir hikayesi olmadığı, hikayeyi oyuncuların kendisi yaratacağı için oyun doldukça haritayı rahatlıkla büyütebileceklerini düşünüyorum. Yani sürekli büyüyecek bir map olacak bence oyunda.

Ayrıca bende yeni öğrendim, oyunun mapi tamamen oyunculara açık olacakmış. Yani yolda yürürken karşımıza boş arsalar çıkacakmış ve açık arttırmaya girip kazandığımız arsalar 1 ay boyunca bizim mülkümüz olacakmış ve 1 ay bittiğinde tekrar açık arttırmaya çıkacaklarmış. Muhtemelen herkesin en fazla 1 mülk alma hakkı olacaktır diye tahmin ediyorum. Ayrıca eğer doğruysa mülkümüz olan arsaların 1 aylık süresini kontrat bitmeden önce oyunda kazandığımız paralarla arttırıp açık arttırmaya çıkmasını engelleyebiliyormuşuz sanırım.

Düşünsene şehrin dışında yürüyorsun, küçük küçük köyler var ve köylerdeki binalar, dikilen heykeller falan tamamen gerçek oyunculara ait, evleri gezip içlerinden oyunculara ait eşyaları yağmalayabiliyorsun.
    Hayalimdeki oyun resmen.

Ne zaman olduğu önemli değil, oyuna başladığın zaman bana forumdan ulaş.

EDIT: Ayrıca arsanda hayvancılık, tarım falan yaparakta arsaya harcadığın parayı misliyle kazanabilirsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 17 Ekim 2015; 0:09:04 >

• Tek kelime -Mükemmel-
    Oyun piyasayı derinden sarsacak,gerekli reklamlar ile popülaritesi umarım arttırır.Ve inşallah tamer yada druid yani oyunun dünyasında ki mobları tameleyibileceğim skiller olur.Bu benim çok önemli bir özellik öyle bir class oluşturmak gerçek mükemmel olur,piyasadaki mmorpglerin %70 ini oynamışımdır.O tadı bir kaç oyunda aldım Hero Online ın gayet güzel bir tame sistemi vardı...Dragomon Hunter adlı oyunda yenilerden.
  • Şu an aktif olarak path of exile oynuyorum. Lost Ark çıkana kadar farklı bir oyun bakıyordum sanırım güzel bir alternatif olabilir. Konuyu açıp oyundan bizi haberdar eden arkadaşa da teşekkürler.
  • Oyunda gold satın alıp silver yapmak? Pay 2 win sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Oyunda gold satın alıp silver yapmak? Pay 2 win sanırım?

Pek sayılmaz çünkü biri öldükten sonra itemlarını yoldan geçen herhangi biri çalabiliyor, itemları başkasından önce geri almaksa çok zor çünkü öldükten sonra cesedini bulup itemları oradan toplaman lazım tekrar ve o süre boyunca don atlet, savunmasızsın.
  • Arkadaşlar oyuna başlayacaklar isterlerse PM atsınlar, birlikte başlayalım. Tek başıma başlamak istemiyorum.

Birde 3 kişi referans linkimle kayıt olmuş, onlarda PM atarsa oyuna da birlikte devam edebiliriz oyun çıktığında. Ayrıca referans linkimi kullandığınız için teşekkür ederim.
  • ben başlamayı düşünüyorum oyun şuanda açıkmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

ben başlamayı düşünüyorum oyun şuanda açıkmı ?

Hayır, şuan alpha bitmiş durumda ve herkes closed betayı bekliyor. Kasım ayında herhangi bir zaman başlayacak closed beta. 23 Kasım diye tahminler var ama ne kadar doğru bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Hayır, şuan alpha bitmiş durumda ve herkes closed betayı bekliyor. Kasım ayında herhangi bir zaman başlayacak closed beta. 23 Kasım diye tahminler var ama ne kadar doğru bilemem.

tam olarak nereden takip edebiliriz elbet bir tarihi vardır geri sayım vs ona göre kart exteresini takip edip alıcam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

tam olarak nereden takip edebiliriz elbet bir tarihi vardır geri sayım vs ona göre kart exteresini takip edip alıcam

Bir site vardı ama adını unuttum şimdi, orada 23 Kasım'dan geri sayım yapıyorlardı.
    Muhtemelen 23 Kasım'dan daha önce sonlanır ama founder pack alımları.

Birde benim referansımdan kayıt olursan sevinirim.

23 Kasım Dedilerse 24'te Açılır. Bu İş Böyledir :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.