Şimdi Ara

[ANA KONU] Albion Online (23 Kasım'da Closed Beta) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
6
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xhonez

Arkadaşlar soyle bir sorum olucak, Founder pack alinca title ve ring de sekil degisiyor ya. Oyun Free olunca bu sekilde para ile alinabilinicekmi yoksa sadece close beta ya katilanlardami olucak. Neden soruyorum close beta da pek oyniyamicam o ring icin almak istiyorum.

Muhtemelen sadece closed beta surecinde satilacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık betaya geçiş tarihi belli mi? Açıldığı gün başlamayı düşünüyorum. Buradan toplanıp birlikte hareket edebiliriz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Açık betaya geçiş tarihi belli mi? Açıldığı gün başlamayı düşünüyorum. Buradan toplanıp birlikte hareket edebiliriz .

Şubat civarı
  • toplandığınız bir ts adresi var mı arkadaşlar gelip bilgi alayım pm bekliyorum.
  • beyler oyunu oynayanlar oyun sarıyomu yani sıkmadan oynayabiliyormusunuz ? birde oyun tükçemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Yok hocam öyle bir olay. Gönül isterdi tabi. Şuanda oynayabilmek için founder sahibi olmanız gerekli. Yada çıkış tarihinde free olacak o zamanı bekleyeceksiniz.

ne zaman çıkıyor open betası?

bir de oyun bana biraz pay2win olacak gibi geldi. keşke en azından buy2play yapsalar da bir kere satın alıp eşit şartlarda oynasak ama free2play olacağını açıkladılar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

quote:

Yok hocam öyle bir olay. Gönül isterdi tabi. Şuanda oynayabilmek için founder sahibi olmanız gerekli. Yada çıkış tarihinde free olacak o zamanı bekleyeceksiniz.

bir de oyun bana biraz pay2win olacak gibi geldi. keşke en azından buy2play yapsalar da bir kere satın alıp eşit şartlarda oynasak ama free2play olacağını açıkladılar sanırım

Daha önceden de çok kez açıkladık bunu.Oyuna çanta çanta dolarda yatırsan. Bu oyunda Pvp de yattığın anda herşeyini kaybedersin.
    O zaman premium almak dışında neden daha fazla para yatırırsın ? Ayrıca paran yoksa bile oyun içinde kazandıgın oyun parası ile de gold yada premium satın alabilirsin.

Edit: Oyunun 2016 baharına doğru çıkış yapması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 28 Kasım 2015; 17:18:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

quote:

Daha önceden de çok kez açıkladık bunu.Oyuna çanta çanta dolarda yatırsan. Bu oyunda Pvp de yattığın anda herşeyini kaybedersin.
    O zaman premium almak dışında neden daha fazla para yatırırsın ? Ayrıca paran yoksa bile oyun içinde kazandıgın oyun parası ile de gold yada premium satın alabilirsin.

Edit: Oyunun 2016 baharına doğru çıkış yapması bekleniyor.

zaten çıktığı gün başlayacağım ama kafamda soru işaretleri olduğu için yazdım. teşekkürler cevabınız için.

• Giveaway yok mudur yaw canım yeni bir mmorpg oynamak istiyor ama o kadar para vermem şimdi f2p olacak bir oyun için
  • Yazın benide ayol.Kaç GB oyun bu arada ? 15 Var mı ?
  • bassholder B kullanıcısına yanıt
    1 mi 2 mi ne galiba.

• Benide Yazın
  • Hiç key dağıtılmamış sanırım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Hiç key dağıtılmamış sanırım değil mi?

Abi founder pack ile giriliyor key falan verilmiycek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Hiç key dağıtılmamış sanırım değil mi?

Tek tük dağıtılıyor(Ünlü streamerlara oyun tarafından veriliyor arada), yani dağıtım yok genel olarak founder pack almak şart.
  • şuan aktif olarak oynayanlar kimler ?
  • Bir umutla aldığım ve 90 tl ödediğim bir oyunu anca 10 15 gün oynamak kısmet olmuştur. İnsanlar zamanla geliştikçe aksiyon ortamı arttı kimileri geldi bu oyun p2w dedi karşıt görüş yazdım kimi zaman oyunun henüz betada olduğunu hatırlatıp zaman tanımasını söyledim amma ve lakin son zamanlarda yaşadığım olaylar sonrasında bu durum ya düzelene kadar oynamayacağım ya da albion online tamamen benim için bitecektir.

Craft takılmak istemişimdir malum malzeme toplamak için bazı bölgelere çıkmak zorundasınız ee haliyle oralar tehlikeli amma ve lakin tehlikeli olması sorun değil sorun aynı taraftan olduğunuz bir kişi saniyeler içinde karşı taraf olup sizi gelip kesebiliyor ve lootluyor ondan sonra aynı şekilde yine karşı tarafa geçebiliyor anlayacağınız oyunun pvp mantığı, mantığı mı dedim? af edersiniz böyle bir saçma sistem olamaz gerçekten. Bir oyuncu ya kötüdür ya iyidir saniyeler içinde kötü saniyeler içinde iyi olmak ne mantıktır anlamış değilim keşke p2w olsaydı da pvp sistemi mantıklı olsaydı en azından p2w der oynamazdık ama bu sistemi hangi kafayla yapmışlar gerçekten çok merak ediyorum.

Böyle bir eleştiride bulunmak istedim. Kimsenin hevesini ya da oyunu kötülemek amacında değilim ama burada ki mantık benim oyun anlayışıma ters ve benim için saçmalıktan öte değildir kimine zevkli gelebilir o ayrı.

• moncher M kullanıcısına yanıt
    O ne hocam öyle ya? Betası çıkmayan oyunlara para vermeyin. Yemişim çerçevisini founderini.

• quote:

Orijinalden alıntı: moncher

Bir umutla aldığım ve 90 tl ödediğim bir oyunu anca 10 15 gün oynamak kısmet olmuştur. İnsanlar zamanla geliştikçe aksiyon ortamı arttı kimileri geldi bu oyun p2w dedi karşıt görüş yazdım kimi zaman oyunun henüz betada olduğunu hatırlatıp zaman tanımasını söyledim amma ve lakin son zamanlarda yaşadığım olaylar sonrasında bu durum ya düzelene kadar oynamayacağım ya da albion online tamamen benim için bitecektir.

Craft takılmak istemişimdir malum malzeme toplamak için bazı bölgelere çıkmak zorundasınız ee haliyle oralar tehlikeli amma ve lakin tehlikeli olması sorun değil sorun aynı taraftan olduğunuz bir kişi saniyeler içinde karşı taraf olup sizi gelip kesebiliyor ve lootluyor ondan sonra aynı şekilde yine karşı tarafa geçebiliyor anlayacağınız oyunun pvp mantığı, mantığı mı dedim? af edersiniz böyle bir saçma sistem olamaz gerçekten. Bir oyuncu ya kötüdür ya iyidir saniyeler içinde kötü saniyeler içinde iyi olmak ne mantıktır anlamış değilim keşke p2w olsaydı da pvp sistemi mantıklı olsaydı en azından p2w der oynamazdık ama bu sistemi hangi kafayla yapmışlar gerçekten çok merak ediyorum.

Böyle bir eleştiride bulunmak istedim. Kimsenin hevesini ya da oyunu kötülemek amacında değilim ama burada ki mantık benim oyun anlayışıma ters ve benim için saçmalıktan öte değildir kimine zevkli gelebilir o ayrı.

Ek olarak bir grup var ki insanları oyundan soğutmak için yapıyorlar sanki, sarı bölgede 4-5 kez üst üste yakalayıp yakalayıp kestiler. Hayır mount dahil hiç bir şeyim kalmadı üzerimde repairlik oldu hepsi fakat adam hala peşimden koşuyor ki tek atıp egosunu tatmin edebilsin. Ölmekten ilerleyip o bölgeden çıkamadım yarım saat boyunca

• Onlar ayrı konu olabilir bu kişinin karakteri ile alakalıdır onca zaman ultima oynamışımdır mesela hiç crafterları öldürmemişimdir ama kimisi sırf zevkine gidip çıplak adamı öldürebiliyor onlar kişinin seçimidir ama bahsettiğim konu sistemin saçmalığı gerçekten neyse yapacak bir şey yok ayda 1 girip bakarım düzelmişmi sistem diye onun haricinde bu sistem olduğu sürece benim oyun tarzıma ters. Bir adamı öldürüyorsan onun bir bedeli olmalı onun bir zorluğunu çekmeli ne bileyim karşı tarafa geçince en azından 3 5 gün o halde kalmalı ki dönüşüm yapacağı zaman 10 dakika düşünmeli. O zaman neden maden kazmaya uğraşayım ki ben giderim hazır kazmış birini keserim sonra tekrar iyi olup safe bölgeye girerim öyle bir mantık olabilir mi ya:)

@Crazybeko hocam problem para vermek değil aslında zaten bu tarzı iyi bellediler bitmemiş oyunları satarak bir piyasa oluşturuyorlar kendilerine işte ama sistemin yamuk olması sorun :) Bu oyun programcıları hiç mi oyun oynamaz anlamadım ki ya da ne bileyim hiç mi forum okumazlar yani zor değil adamlar bunu 1999 senesinde de yapmış bir özgür oyuncu mantığı oluşturmuşlar zamane programcılarda tırt yapacak bir şey yok para gelsin de nasıl gelirse gelsine bakıyorlar. Bakalım oyun full olduğunda sistem hala aynı olacak mı en çok onu merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.