Şimdi Ara

[ANA KONU] Albion Online (23 Kasım'da Closed Beta) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
6
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıldır bu oyunu bekliyorum. 23'ünde akıyoruz inşallah :) Listeye beni de dahil edebilirsiniz.
  • Baba oyunu çok almak istiyorum ama okulda verdikleri projeden ödevden başımızı kaldıramıyoruz..
    Almazsamda içimde kalıcak
    Bilemedim.(Konuya girip bi içimi dökeyim dedim.)
    Ben gelemezsem benim yerimede adam öldürün beyler. Şimdiden iyi oyunlar size.
  • Senin içinde öldürüp donuna kadar lootlayacağız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeryn -- 22 Kasım 2015; 16:17:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aeryn kullanıcısına yanıt
    Hocam bide For the NTLS diye bağırırsanız çok mutlu olurum .
  • Sen yeterki iste hocam

• Aeryn kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim Karşim. Senin gibi bir insan, senin gibi bir sadık bir yoldaş bu oyunu oynadığı için oyuna gelesim bi kat daha arttı..
  • Kapali betaya founder alarak katilmak bir nebze kabul edilebilir lakin.

30 dolar veren ile 90 Dolar verenin daha Kapali betada ayristirilmasi bana okadar soyledileri pay2win olmayacak laflarinin bos oldugunu gosteriyor.

Founder cesitleri arasindaki oyun ici odullerden ziyade daha cok para verirsen ilk girersin mantigi daha oyunun en basindan kendini belli etti.

Sahsen Suan evimde internet olmadigi icin istesemde oynayamam lakin benim dikkatimi ceken bir noktayi dile getirmek istedim.

Pay2Win olmayacak denilip daha kapali betada oyunculari

3 e bolum ayristirmak cok ciddi bir olaydir.
    Bu ayristirma ise Aldigin Founderin fiyati ile yapildigi icin ileriye yonelik ciddi endiseler barindirmakta.

Daha simdiden bu sekilde olmasi bana gore yanlis bir olay.
    Founder alan, icindeki esyalar icin o fiyati vermeli kozmetik para felan oyun ici dengeyi bozmuyor olabilir lakin.

30 dolar alan seni pis fakir sen 3. Gun gireceksin

90 dolar verene buyrun beyfendi hemen giris yapiniz denmemesi gerekirdi.

• Founderların farklı günde alınmasının mantıklı tek nedeni ilginin beklenenden büyük olması ve serverların bu yoğunluğu kaldıramayacağını düşünmeleri olabilir.Oyun çok ilgi gördü ve ellerinde CBya aşağı yukarı kaç kişinin geleceğini biliyorlar.Bu nedenle bir endişeleri olabilir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

Founderların farklı günde alınmasının mantıklı tek nedeni ilginin beklenenden büyük olması ve serverların bu yoğunluğu kaldıramayacağını düşünmeleri olabilir.Oyun çok ilgi gördü ve ellerinde CBya aşağı yukarı kaç kişinin geleceğini biliyorlar.Bu nedenle bir endişeleri olabilir diye tahmin ediyorum.

Sanmiyorum.

Login sisteminin kontrolu ile bu cok rahat asilir.

• Bugün başlayan varsa şöyle bi özet geçsin
  • bugün jahrein yayın açarsa mutlaka oynar
  • 2,30 saat sonra oyundayim

• Neyse bizede yarın ola hayrola diyelim. Legendary arkadaşlarımıza iyi oyunlar. Siz ısıtın biz geliyoruz :)
  • http://www.twitch.tv/jahrein

albion oynayacak

bu arada keşke beta dönemi içinde steamde yerini alsaydı :(
  • red01 R kullanıcısına yanıt
    Çok fazla takılmışsın. öncelikle oyuna yatırdıgın paraları 3 şekilde harcayabilirsin. Kostüm tarzı statlara etki etmeyen bıdı bıdılar. 2. olarak premium. Premium ile oynayan adamda daha fazla loot alır. Sen 5 kurt keser materyalini alırsın. ben 3 tane keserim. Ki bu yıllarca oynadıgımız oyunlarda karşımıza çıkan oyunun sistemini bozmayan en uygun durum. 3. olarakta aldıgın goldları oyun parasına cevirmek için oyunun kendi içinde bulunan borsa sistemini kullanırsın. Ehh adam yatırır paraları alır itemları doğrar herkezi. Bu oyunda onuda yapamaz. Bu oyunda pvp nin açık oldugu alanlarda ölümün senin elinden herşeyini almaları demek. Kısacası Bu da Pay2Win den ziyade. Pay for others ( başkaları için harca ) gibi bir durum olur. Multimilyarder değilseniz bir yerde durursunuz. ister bir gün önce gir oyna. İstersen sen 1 ay sonra oynamaya başla. 2 3 gün içinde başlangıç bölgesinden ayrılan bir oyuncu herşeyini de kaybedebilir yada elindekini katlayadabilir. sağlam gördüğünüz oyuncuyu 2 kişi sıkıştırsanız yeterli. Oyun içinde çok göreceğiniz şeyler var . Siz oynayın süprizi kaçmasın.

• fazladan keyi olupda verebilecek varmı acaba?? birlikte takılırız founder olanlara arkadaşlarını çağırabilmeleri için key veriliyormuş sanırım.
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle bir olay. Gönül isterdi tabi. Şuanda oynayabilmek için founder sahibi olmanız gerekli. Yada çıkış tarihinde free olacak o zamanı bekleyeceksiniz.

• Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Bir Özet Geçermisin :D Çok Merak Ediyorum , Kaçırdım Jahrein'i de
  • Twitchten jahreinin dünkü yayınını izleyebilirsin. Bende sabırsızlanıyorum inşallah yarın giricem.

edit: ilerleyen zamanlarda daha değişik binek türleri gelecek mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeryn -- 24 Kasım 2015; 20:36:27 >
  • Arkadaşlar soyle bir sorum olucak, Founder pack alinca title ve ring de sekil degisiyor ya. Oyun Free olunca bu sekilde para ile alinabilinicekmi yoksa sadece close beta ya katilanlardami olucak. Neden soruyorum close beta da pek oyniyamicam o ring icin almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhonez -- 26 Kasım 2015; 9:57:16 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.