< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome (12. sayfa)
-
-
Karşısında 4 dünya kupalı takım varken bile dünya 3.lüğü ile övünecek hayalde yaşayan bir milletiz. Hayalde yaşayarak bir yere varılmaz, çağlar ve Uğurcan hangimiz dikip dikip taca atar yarışı yapabilir şenl güneşim sağ olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim çocuklar nedir ya 12 dev adam gibi kaliteli bir slogan bulamadıysanız hiç gerek yok böyle avam sözlere.Tam yeni Türkiye'ye yakışır kalitede bir avamlık.Bir de vatan millet sakarya modunda savaşa gider gibi maç anlatan spikerler de cabası adam akıllı maç da izleyemiyoruz.Ülkede kaliteli birşey kalmadı her yerden kalitesizlik-bayağılık akıyor.
-
İlk golden sonra her şey bozuldu hayır bu kadar kendi sahanda adamları kabul etmek neden ? E geçmiş olsun sen kendi oyununu oynama otobüsü çek kalenin önüne bekle dur.
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Arçelik eğer milli takım finale çıkarsa TV paralarını iade edecekti. Adamlar işi biliyor, ticari öngörü 10 numara
Takıma bakıyorum. 1. Lig'den takımlarından farkları yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İtalya on numara oynuyor. Koçlarım benim. Dediğim gibi pizza kebabı gömdü
Trnin en iyi hocası müthiş is çıkarmış, rezil olduk yine dünyaya, keşke açılış maçı olmasaydı bu, takim ilk maçtan havlu atar bu maçtan sonra
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Milli takım kötü ona birşey demiyorum fakat italya gerçekten iyi takım bu takım bence şampiyonluk adayı belki 1.cisi
quote:
Orijinalden alıntı: deliratio
Büyük hayal kırıklığı, hollandaya 4 fransaya 2 çak italyaya atak yapamaSahaya çıkarken Şenol Güneş inanmamışki biz inanalım =) umut meraş mı ne adam 10 metrede oynuyor çıkmıyor ortaya ingiltere liginde kümeye düşen üstüne orda gayet kötü oynayan okayı koyup yanına ozanı koy sonra gelde gol at =) İtalya tek yaptığı ayağa pas biz yapamıyoruz neden acaba?
Arkadaşlar, mili takımın gücü yetmiyor, olay tamamen bu, kalite farkı var. Top tutamamamizin nedeni, İtalya'nın bizden kalite olarak iki gömlek yukarıda olması.
İtalyayi bu sene ilk kez izledim, çok iyi takım kurmuşlar, onu da söyleyeyim.
Bu yorumu kıraathane de yapsaydın ordan ambulans la alırlardı seni allahtan buradasın yardır koçum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sağol gerek kalmadı, ortada futbol değil zina var resmen, izlemekten vazgeçtim.
-
Bizim sol bekten yedik golleri hep
Turnuvanın balonu Türkiye....
quote:
Orijinalden alıntı: mAcArTy41
Milli takım kötü ona birşey demiyorum fakat italya gerçekten iyi takım bu takım bence şampiyonluk adayı belki 1.cisiYorum yazarken bu yorumumu görmemiştim, aynen, şampiyon adaylarından biri, çok iyi takım olmuşlar.
Al amq 55 dakika kalenin önünden çıkmadın tek yaptığın rakibi izlemek ne oldu iki tane yedin . Kendi oyunumuzu oynasak 10 gol mü yiyecektik yine en fazla iki tane yerdik. Oynattigin oyuna s*cim
Bundan sonra mert müldür oyuna girsin zaten yeniliyoruz çıkalım ne var ne yok ileriye
İyi oynayanın yanındayım. Laf cambazlığı yapıp milyonları gömenleri niye tutayım.
takım çok tecrübesiz milli turnuva konusunda,açılış maçı ev sahibine oynamak kolay değildir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X