Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.497
Cevap
122
Favori
414.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
Giriş

İlk sana yazdım ama sen geri dönmeyince, bende başka bir arkadaşımınkini kullandım. Sabırsızlık var kusura bakma valla :)) Ama bugün bir şey öğrendim. Köşem Gıda Ali Abi var Sakızağacı Muhtarlığın yanındaki. Altyapı çekilirken Sakızağacı muhtarlığı çalışmayı durdurmuş. Sebep fiber hat sokağın üstünden geçiyor kötü gözüküyormus. Muhtar yüzünden Altyapı çalışmaları 1 ay aksamış. Sonra belediyeden çözmüşler altyapıya devam etmişler.

• Rx3004 kullanıcısına yanıt

Ula bi de o muhtara oy attık iyi mi, artık baş düşmanım o :D

• miskindvd kullanıcısına yanıt

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi 

Altyapı sorgu sormuştun galiba.

https://tpc.net.tr/altyapi-sorgulama/

• 10kdays kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Komşu,Sizin adınıza sevindim, bende de aktif olmasını bekliyorum. Ancak sağ, sol ve karşı apartmanlar aktif olmuşken bizim bina hâlâ aktif görünmüyor. Gelen ekibe bir sorabilir misiniz?

Adresler: Buğday Sokak No: 4/1 ve No: 4
  • haritadan ne güzel takip ediyorduk. haritaya ekleme yapıyorduk insanlar bakıyordu.

Niye kapattılar sanki.

Ben bile yeni ev bakarken haritadaya bakıp öyle ev ilanlarına bakıyordum

• fox-03-34 kullanıcısına yanıt

gelmemiş bugun teknik servis yarına kaldık sanırım.

• 10kdays kullanıcısına yanıt

Broşür dağıtmışlar. Yan binadaki komşum, bilgi almak için bana gelince broşürdeki cep telefonunu aradım. Bizim binada kablolama hatası yapmışlar. Yan binadan tekrar fiber çekecekler, bana düzeltilmesi uzun sürer dedi. Evet, randevuya geç kalıyorlar. 13:00-16:00 arasındaki randevuya 20:30'da geldiler. Komşuma ve bana Pazartesi gelecekler, bakalım.

• merhabalar, binamda türk telekom fiber bağlantısı var. Yine de türknet gelip gigafiber bağlantısı çekebilir mi? 100mps nerede 1000mps nerede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bielsa -- 3 Ocak 2025; 16:44:21 >
  • İnternetim dün bağlandı,

Laptopta wifi üzerinden yaptığım test görseldeki gibidir. Montaja gelen Gökhan bey gerçekten iyi nazik ve profesyonel bir arkadaştı.İstediğim odaya fibar hattı çektiler. Her ihtimale karşı eski altyapımı iptal etmedim Evden çalışıyorum internetsiz kalamam.

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

hayırlı olsun güle güle kullanın, lokasyon neresi acaba?

Hayırlı olsun, kablolu test sonucumu. Bana da dün kurulumu yapıldı. H3601P Router kağıt üstünde güzel, kablolu olarak işi görür, lakin kablosuz performansını beğenmedim. Wi-Fi 6 destekli tüm bağlı cihazlarım var, ancak maalesef yazılımsal olarak son kullanıcıya bırakılması gereken arayüz kısıtlı. Maalesef QoS (SQM) ayarı yapamadım. Bakır altyapıda ping sorunum yoktu. QoS ayarı sayesinde şu an çocuklar şikayet ediyor, haliyle cihazda yazılımsal sıkıntılar var. 7 cihaz bağlı, 3'ü aktif. Hızda sorun etmiyorum, bufferbloat testinden C alıyorum, kablosuz.

• bielsa B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

TurkNet'in 1000mbps kendi altyapısından hizmet verdiğini biliyorum, ancak altyapı sorgulama sayfasında belirtilen hız ne ise doğru olan odur. Farklı servis sağlayıcılardan farklı hızlar çıkabiliyor, bu da hizmet sağlayıcısına göre değişiklik gösterebilir.
  • jonhatendavis J kullanıcısına yanıt

Maalesef, site yönetimi talebi üzerine sadece siteye çektiler. Ama bölgeye sonuç olarak Türknet altyapısı yol altında gelmiş durumda. Eğer mahallenizde altyapı direklerde değilde yerin altındaysa, telekom kapakları varsa şansınız daha yüksek. Direk o kapaklara yerleşiyor Türknet de. Mutlaka bir gün yaparlar bu bölgenin tamamını diye düşünüyorum diğer bölgelerdeki çalışmalar bitince. Anadolu yakasında en yarım kalmış yer Maltepe. Çoğu yerde TT fiber de olmadığından büyük fırsat bence Türknet için.

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler Bakırköy,Sakızağacı

• fox-03-34 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, Attığım test Kablosuz üzerinden yapılmıştır. Keenetic Hopper kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx3004 -- 5 Ocak 2025; 18:42:39 >
  • 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.