Arkadaşlar forumda bu durumu nereye yazacağımı bilemediğim için konuyu buraya açmak zorunda kaldım. Eğer yanlış olduysa öncelikle herkesten özür diliyorum. Buraya yazıyorum ki Anadolu Sigorta'nın bize reva gördüğünü cümle alem duysun. Eşimle beraber uzun yaz tatilimizden sonra evimize girince içerden müthiş bir ağı koku aldık. Buzdolabına bir baktık ki sigorta atması sonucu içindeki et, balık vb ne varsa çürümüş, kokuşmuş, kurtlanmış. O şokla beraber "ki bizim hanım hüngür hüngür ağlıyor" dolabı temizlemeye başladık. Ama pislik öyle böyle değil. Bütün ev koktu, hala kokuyla uğraşıyoruz. Neyse birgün sonra o şoku atlattıktan sonra aklımıza ev sigortamız olduğu geldi. Hemen acentemizi aradık, acente de sigortayla görüşmüş. Buzdolabı çalışır vaziyette olduğundan sigortanın yapabileceği bir şey yok denmiş. En fazla exper göndeririz ama ondan da bir şey çıkmaz denmiş. Biz de prosedür bu diyerekten kabullendik. Evdeki o lanet koku dayanılmaz olduğundan ve hala buzdolabının içinden kurtlar çıktığından "bu arada bizim hanım hala ağlıyor" gittik hemen yeni dolap aldık ve eskisini satıcıya verdik. Buraya kadar herşey olağan ve normal. Bizden 1 hafta sonra üst komşumuz geldi. Tabi onlara biz haber vermiştik. Başlarına geleceklerini biliyorlardı çünkü fırtınadan dolayı tüm apartmanın olduğu gibi onların da aynı olay başlarına gelmişti. Bizim komşular önceden haberdar oldukları için gayet soğukkanlılıkla geldiler içinde et falan olmamasına rağmen bir güzel resimlerini çektiler. bizden daha az kokuya sahip olmalarına rağmen servisten iş görmez raporu aldılar. Aldıkları yeni buzdolabının faturasını ibraz ettiler ve sigorta bu parayı vermeyi kabul etmiş. Şimdi ne yapalım biz? Sigortaya güvendik, kabullendik. Meğer sigorta bizi yanıltmış. Gerekli adımları bize attırmadıkları için 2200 TL param uçtu gitti. Müşteri Hizmetlerini aradım yardımcı olmadılar. Gerekli yerlere mail attım hala cevap yok. sikayetvar.com'da şikayet oluşturduk nafile. Ben de yemin ettim üye olduğum her foruma, her siteye, her sözlüğe bu olayı anlatacağım. Teşekkürler arkadaşlar.
Geçmiş olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
sigortacılar poliçe satana kadar iyiler.
sonrasında paranızı çöpe atmış olduğunuzu anlıyorsunuz.