Bildirim
Anadolu Üniversitesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tm1 den girdiniz demi hocam? kaç binden kapattı?
Marmara İşletmeye göre Anadolu İşletmenin farkı nedir? -
tm 1 ile girdim yanlis hatirlamiyosam 112 binde kapatti.Ben 90 bin ile girmistim
Anadolu üniversitesinin imkanlari daha fazla ve şehir tam öğrenciye hitap ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorusu olan yok mu yav
Müh ün olduğu fakülte 2 eylüldü sanırım şehire çok uzak mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
çok uzak degil tek otobusle sehir merkezine gelebilirsin.
muh. artik eskisehir teknik universitesinde
Havacılık yönetimi de geçti hocam ?quote:
Orijinalden alıntı: conti2016
çok uzak degil tek otobusle sehir merkezine gelebilirsin.
muh. artik eskisehir teknik universitesinde -
2 eylul kampusunde bulunan tum bolumler estü ye gecti diye biliyorumm.ayrica fen edebiyatin fen kismida gecti
Onun kampüsü aynı yerde mi yoksa farklı bir yere mi geçti hocam ? Birde eskişehirde araba lazım olur mu hocam ?quote:
2 eylul kampusunde bulunan tum bolumler estü ye gecti diye biliyorumm.ayrica fen edebiyatin fen kismida gecti -
eskisehirde araba lazim olmaz sehir kucuk oldugundan ulasim rahat
havacilik 2 eylulde
anladım hocam sağolunquote:
eskisehirde araba lazim olmaz sehir kucuk oldugundan ulasim rahat
havacilik 2 eylulde -
sorusu olan ?
Pilotaj akademisyenleriyle veya öğrencileriyle tanışıyor musun? Bölüm hakkında düşüncen nedir? 2 Eylül Kampüsü hakkında ne düşünüyorsun? Konaklama ne durumda? Vakit geçirilesi bir şehir midir? Teşekkürler -
Boşver pilotajı bence ailenle zar zor vakit geçirirsin, üstüne sağlını kaybetsen bin türlü dert.
Çalışma saatleri rastgele ona bir şey demiyorum ama normal bir çalışan gibi yaklaşık ayda 8 gün iş yok genelde havayollarında. Sağlığı kaybedersem yapacak bir şey yok hava trafik kontrol birimi uygun geliyor. -
staj ve iş imkanları nasıl? -
YGS 2017 çok kolay diyorlar doğru mu hocam :D
ygsyi kolay bulmana rağmen neden bu kadar kötü bir bölüme gittin acaba? -
Sessiz ol şu andan itibaren 13 rakibimiz var onları elemeye çalış
hocam tam da ben burayı merak ediyordum şimdi ben anadolu iktisat yazıcam türkçe olanı ama hazırlık okuyacam
hazırlığı falan sağlam diyorlar ingilizce iktisattakiler gibi öğrenebilirmyim üni iken tekrar sınava girecem bu arada mezun olmak gibi bir gayem yok
yeter ki sağlam ingilizce sosyal imkanlar falan olsun
bilkent istiyorum eğer kaznırsa bir de tekrar hazırlıkla uğraşamam yani sağlam bir şekilde ing halldetmem lazım iki yılda
yks 2020 için hazırlanıyorum hedefim büyük bu süreçte hem sınava hazırlanıcam sindire sindire,bir de prefesyolnel spor yapıyorum bunu devam ettiricem üniversite de bunları halldebilir miyim
ama en öznemlisi ingilizce eğitimi ve kulupleri
Benzer içerikler
- bilgi sarmal 15 tyt matematik deneme cevap anahtarı 2023
- hukuk için obp kaç olmalı
- plastik cerrahi maaş
- 90 tyt 70 ayt kaç bin
- işin içinde bi kahbelik olabilir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X