Şimdi Ara

Anadolu Üniversitesi 2. üni. başvurusu nasıl oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EDIT: Ön başvuruya gerek yokmuş ben bugün yani asıl başvuru tarihinin başladığı gün önce internetten kayıt yaptım ardından ücreti yatırıp büroya gittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 2 Eylül 2019; 20:5:4 >

• Ön başvuruda gerekli koşulları sağlıyormusun diye araştırma yapıyorlardır. (hala , yök e göre bir lisans programına devam ediyormusun gibi)
  • Because I m rich B kullanıcısına yanıt
    Ön başvurunun bir espirisi yok normal kayıt zamanı gider başvurursun dedi biri başka forumdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up, yeni kayıt yaptırcam; ilk yıldan 2. üniversite başvurusu oluyor mu? Yönetmeliklerinden bir şey anlamadım.
  • Merhaba arkadaşlar ben de bu yıl 2. Üniversite okumak istiyorum.Birkac sorum olacakti:

Örgün egitimdeki gibi dersleri ekle-sil yapmamiz gerekiyor mu?

Web deki anadolu üniversitesi videolari ve ders kitaplarindan faydalanmak icin aöf şifremi aöf bürosundan mi almak gerek?

Yardimci olursaniz cok sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.
    Hocam Ben de ön başvuru yaptim hatta 2 kez.Daha once başvuru yapmişsiniz gibi bir sey karsima cikmadi.
    Agustosun sonu eylulun basi gibi kayitlar başlar umarım.Benim de pek bir bilgim yok.

• HİÇ BU EVRAKLARA GEREK YOK İSTANBUL ANADOLU VE ATATÜRK AÖF TE KENDİ VEB SİTELERİ EKRANLARINDAN SİZİ YÖNLENDİRİYOR NE YAPICAĞINIZI.BİLGİNİZİ E DEVLETTEN ÇEKİYOR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ebediyatt kullanıcısına yanıt
    Ön başvuru tarihi bitince başlar heralde
  • Merhaba hocam kayıt yaptıtmayı denediniz mi.Ben belgeleri nasıl yazdıracağımı vs. anlamadım::)

Merhaba hocam yaptırdım ben kaydımı internetten kayıt yaptıktan sonra döküm al diyorsunuz sonra ücreti yatırıp o evraklarlaa büroya gidiyorsunuz
  • Ödemeyi nasıl gerçekleştirdiniz hocam internet uzerinde mi?
    Hocam çok soru sorarak başınızı şişirdim kusura bakmayin bu son sorumdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Önemli değil innternetten de oluyor ama ben ziraat atm'sinden ödedim üniversite ödemelerine girip eskişehirin kodu olan 26'yı yazıyosunuz oradan anadolu üni. açık öğretim falan seçiliyor ve başvurduğunuz bölümün adı da görülüyor.
  • Çok teşekkürler hocam çok detaylı bilgilendirdiniz beni.Allah razı olsun iyi günler 😁

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.