Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1759. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.359
Cevap
183
Favori
1.708.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17571758175917601761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dijital diplomalar hazırlanmış arkadaşlar, öğrenci otomasyonundan indirilebiliyormuş.

Edit: Sadece dijital diploma verilecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10487635B -- 27 Haziran 2023; 22:56:13 >
  • Arkadaşlar tek bir dersim FF genel ortalamam 2.70 civarı bu FF dersimi yaz okulunda verebiliyormuyum yoksa 1 sene daha uzattıkmı okulu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Online mı olacak yoksa yüz yüze mi?

• -Çesut Mevik- kullanıcısına yanıt

Yaz okulunda 5 ders alabilirsiniz, tek sınav olur. Hatırladığım kadarıyla yaz okulunda bahar dönemi güz dönemi farkı yoktu.

• Arkadaşlar belli oldu mu Sınavın nasıl yapılacağı?

• QuexSeeL kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocamda tam olarak öğrenmek istediğim şu sadece 1 dersim ff son dönemim tek ders sınavıda yokmuş sanırım artık onun yerine yaz okulunda tek ff olan dersimi alıp yaz okulu sonrası mezun olabiliyormuyum?

• mczaga kullanıcısına yanıt
    kayıt ne zaman başlıyor hocam bu pazartesi mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanırım Yüz Yüze olacakmış Yaz Sınavı.

• -Çesut Mevik- kullanıcısına yanıt
    Geçen sene aynı durumdaydım 2 dersim vardı birini geçtim diğeri kaldı. Geçseydim mezundum, güz dönemi dersi olduğu için geçen haftalarda dersi geçip mezun oldum. Sadece bu dersin FF, diğerlerinden geçmiş ya da muaf isen, genel not ortalaman 2.0 üstündeyse yaz okulunda bu FF olan dersi geçersen mezunsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok saol

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt

Ders kayıtları başladı arkadaşlar.

• hocam sınav olayı online mi belli oldu mu ona göre kayıt işini halledicem de?

Hocam online oldu mu parantez içinde (online) diye yazıyorlar, yani ne düşünüyorlar bilmiyorum ama yazmadıkları için ben niyetlerinin yüz yüze yapmak olduğunu düşünüyorum.

• geçen dönemde kayıt zamanı bu belirsizlik vardı hocam şimdi de durum aynı eğer online değilse kayıt yaptırmama durumum var o yüzden ikilemde kaldım

Hocam net bilgiyi bence yetkililer biliyordur, forumdaki herkes hepimiz merakla bekliyoruz, ama hocam açıköğretim öğrenci destek telefon numarası ya da aös destek sitesinden daha net bir cevaba ulaşılabilir. 

• 2022-2023 bahar donemı anadolu aof transkrıp e devlette gorunmuyor ne zaman eklerler acaba

• arkadaşlar iki tane 6 kredilik FF dersim var,gno 1.80 olarak gözüküyor,yaz okulunda sadece bu iki sınav notunun yeterliliği için nasıl hesap yapıyoruz,daha fazla ders mi almalıyım ,yoksa ikisni versem yeter mi nasıl hesaplıyoruz

• Tremere117 kullanıcısına yanıt

Hocam ff lik dersler dd dc olursa ve ortalamanız yine 2 nin altında olursa dd ve dc'lik derslerden öğrenci kalmış sayılıyor. 2'yi geçip bu iki dersi dd yaparsanız mezun oluyorsunuz. Fazladan ders alma konusunda bir şey diyemem hocam, olur ki 5 ders alırsınız 4'ü ff olur, zor ders olur bir şey olur okul uzar, olur ki 5 ders alırsınız 5'ini de aa ba ile verirsiniz okul biter.

Özetle hocam 5 dersin 5'inden de -buna ff li dersler dahil- cc üzeri alırım diyorsanız olabilir hocam. Fazladan ders almak derslerin hafiflik ağırlık dengesine bakıyor.

• Anladım hocam, bu iki ff olan dersten en az hangi notu alırsam 1.80 gno 2 yi geçer, bunun hesabını nasıl yapıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin transkripte eksikmi

• 
Sayfa: önceki 17571758175917601761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.