iyi günler, Sınav yardımlaşması için telegram grubu arıyorum, Link atabilir misiniz? |
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1757. sayfa)
-
-
AÖF wp grubu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Online sınavda nasıl kopya çekerim taktik lütfen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 1 tane sınav var. Kopya mopya bir şekilde şu dersten nasıl geçerim bilen taktiği olan varsa paylaşsın lütfen.
-
Arkadaşlar telegram vs var mı sorular için,grup vs varsa özelden atabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarih bölümü öğrencisiydim de, sorular hem farklıydı hem zordu.
-
Bugün bayram ama bugün açıklanır mı acaba? İnşallah açıklanır.
-
Cuma günü de açıklanmadı, pazartesiye inşallah.
-
An itibariyle açıklandı arkadaşlar.
-
Bazı dersler beklemediğim şekilde düşük çıktı.Sınava itiraz edicem.Çünkü kopya çektim.Düşük çıkmasına imkan yok.
-
Bende de nedense düşük çıktı itiraz etsem işe yarar mı?Bir de nasıl ediliyor edildi diyelim ne yapıyorlar?
-
-
anadolu aöf işletme lısans acıktan bıttıgı zaman
ısteyen olursa,yuksek lısans yapmak ısteyenler ıcın lınkler neler,bazı yerlerde var karısık
açıktan yuksek lısans okunuyormu ucret pahalı sankı,tezsız olan
-
Vizede 20 soru sorulmuştu, şimdi 30 soru sorulacakmış maalesef
-
yl tezli tezsiz her şekilde ücreti var diye biliyorum ama başarılı bir öğrenci iseniz burslara da başvurabilirsiniz.
-
Arkadaşlar Türk dil 2 sınavım var bunu kesin geçmem lazım.Yoksa seneye bu zaman girmiş olucam.Yok mu kopya verecek olan? Online sınav sonuçta
-
Arkadaşlar sınavın ikinci ayağı yarın ve pazar günü olacak. Herkese başarılar diliyorum.
-
Bugünkü sınavlara girdim umarım iyi gelir, tek dileğim bu.
-
Sınavları hafta sonu yapıp tek güne ayarlamışlar, geçen hafta pazar günü bir bakayım dedim 10.06 tarihinden şu saatler içinde sınavınızı yapabilirsiniz diyordu. Allahtan sınav geçen Cumartesi günü değilmiş yoksa hafta sonu iki gün boyunca sınav var diye rahattım arada kaynar giderdi.
-
Hangi bölümdesiniz hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X