< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1756. sayfa)
-
-
haber var mı hocam bugun 22.00 son sanırım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
haber yok , kayıt bitmeden açıklanmazda .eşimin son 2 dersi vardı mecbur yatırdık. hayırlısı herkes için.
-
700 TL tuttu benim dersler :/
-
1 ders için 635 TL aldılar tarifsiz zamanlar valla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl bir ders o hayatın şifresi filan mı?
-
Valla öyle olsa iyi olur. :) kalan son ders verirsek bitti gitti.
İyide niye bu kadar pahalı?
-
Harçlar yüksek bir de ben 4 yıldan fazla olduğu için adını unuttum bir şey katkı payı da veriyorum.
Abicim bende aynı durumdayım fakat yaklaşık 6 ders mi ne aldım sen ile aynı parayı ödüyorum ve sen 1 ders almışsın bu nasıl bir iş ya?
-
Arkadaşlar sınav süreci için herkese başarılar diliyorum. Yanılmıyorsam ilk sınav 15 nisanda.
-
Sanki yüzyüze olacak gibi hocam halan daha bir açıklama yok Anadolu üniversitesinin sosyal medya hesaplarında çalışmaya yavaştan başlamak gerek.
-
aynen hocam böyle bir durumda saçmalık. herkes için hayırlısı neyse on olsun.
Anadolu Üniversitesitwitter“📢 Bahar Dönemi Ara Sınavları Çevrimiçi (Online) olarak https://t.co/O84xVXo4qD adresi üzerinden 8-9 Nisan ve 15-16 Nisan tarihlerinde yapılacaktır. Sınav giriş bilginize 31 Mart tarihinden itibaren öğrenci sayfanızdan erişebilirsiniz. 💻 #AnadoluÜniversitesi #Aös #Online #Sınav”https://twitter.com/Anadolu_Univ/status/1641466089036042241?s=20
-
Fotoğrafçılık okuyorum. pandemide herkes bi şekilde geçmişti... telegram grupları fln kurulmuş o zamanlar.
Bilgisi olan özelden yazabilir mi ?
-
Özel neresi tam olarak?
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 1 Nisan 2023; 20:29:52 > -
uyarınız için teşekkür ederim :) açtım dostum...
-
merhaba , MENKUL KIYMETLER VE SERMAYE PİYASASI okuyorum , sınavlarım bu şekilde sınava bu derslerden girecek varmı ? ne yapabiliriz .
08 Nisan Ctesi günü
İŞL110U EKONOMİK ANALİZ
FİN104U FİNANSAL KURUMLAR
09 Nisan Pazar günü
MSP202U TÜREV ARAÇLAR
15 Nisan Ctesi ,
İŞL110U EKONOMİK ANALİZ
FİN104U FİNANSAL KURUMLAR
16 Nisan Pazar ,
FİN292U FİNANSAL YÖNETİM II
BSİ206U PORTFÖY YÖNETİMİ
-
merhaba, sosyal medya yöneticiliği için ilgili arkadaşlarda pm bekliyorum. teşekkürler
8 Nisan 2023 Cumartesi 00:00-23:30
SMY104U DİJİTAL ÇAĞDA REKLAM
15 Nisan 2023 Cumartesi 00:00-23:30
HUK124U BİLİŞİM HUKUKU
MAİ102U MARKA VE YÖNETİMİ
SMY102U SOSYAL MEDYA PLATFORMLARI
16 Nisan 2023 Pazar 00:00-23:30
İNG102U İNGİLİZCE II
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X