Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.359
Cevap
183
Favori
1.707.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17561757175817591760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamu yönetimi, son ders uluslararası örgütler dersiydi geçersem mezunum umarım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt

İnşallah hayırlısıyla geçersiniz hocam, ben de tarih bölümündeyim ama seneye hazirana inşallah biter, yani bitme ihtimali var.

• Sınav sonuçları açıklandı mı?

• mczaga kullanıcısına yanıt

En erken cuma günü açıklanır hocam bence. Çünkü ne zaman sınavına girsem önümüzdeki haftanın cuması en erken açıklamış. En geç de iki hafta sonra açıklıyorlar ya da pazartesi- salı- çarşamba üçlüsünden birinde. Umarım bu cuma açıklanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10487635B -- 13 Haziran 2023; 16:22:43 >
  • İtirazlar sınavlar sonrası olacaktı değil mi?

• mczaga kullanıcısına yanıt

Yanılmıyorsam evet hocam, soru itirazını bilmiyorum ama puan itirazı sınavdan sonra idi.

• Sınav sonuçlarını açıklamak bu kadar sürmemeli arkadaş. Pazartesi, salı sorulara itiraz süresi tamam kalan 3 gün neyinize yetmiyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben en son kaydımı geçen sene yenilemiştim aöf de ancak 4 kez kayıt yenilenmediği takdirde öğrenciliğin silindiğini bildiğim için kaydımı 4 kez olmadan yenilemek istedim. Aöf sistemine girdiğimde

Öğrenci Durum

KAYIT DONDURMUŞ

Kayıt Yeniletmediği Dönem Sayısı

1

yazmaktadır.

Ben kaydımı dondurmadım, böyle bir talebim de olmadı. En son 2021 - 2022 bahar sınavlarına katılmışım. Bu durumda dört kez üst üste kayıt yenilememe durumunda olduğumu da sanmıyorum.

Çağrı merkezini de aradım ama pazartesi ve cuma 9 ila 17 arasında arayın dediği için görüşme sağlayamadım henüz.

Bilgisi olan var mı? Endişe edilecek bir şey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 17 Haziran 2023; 17:20:34 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Endişelenecek bir şey yok hocam. Siz biraz ara verdiğinizde bir dönemde ya da yaz okulunda kayıt yenilemediğinizde sistem otomatik olarak kayıt dondurmaya atıyor. Yalnız dört dönem (yaz okulunu da dönem sayıyor yanılmıyorsam) devam etmezseniz problem oluyor ve okuldan çıkmış sayılıyor kişi.

Yani bir problem yok hocam. Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bu aöfle ilgili kuralı sonradan getirdiler, mesela sadece otobüs kartı için aöf'e başvuruluyordu. Sonradan insanlar okula devam etsinler diye bu kural getirildi.

Mesela

diyelim ki

3000 yılı güz

3001 yılı bahar

3001 yılı yaz okulu'na

bir kişi devam etmemiş diyelim, ders seçmemiş yani, bu durumda kayıt dondurulmuş butonunda 3 gözüküyor ve o kişi

3001 yılı güz döneminde dersleri seçip harcı yatırdığında okula devam edebiliyor

ama

4000 yılı güz

4001 yılı bahar

4001 yılı yaz okulu

4001 yılı güz dönemine devam etmeyen birisinin okulla bağlantısı kesiliyor.

Tamamen okula devam etmek amaçlı.

Edit: Yalnız söz konusu butonun kesinlikle 4 olmaması gerekiyor. O zaman okuldan öğrenci ayrılmış sayılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10487635B -- 17 Haziran 2023; 18:56:37 >

• Anladım hocam teşekkür ederim. Eskiden sadece "kayıt yenilememiş" yazardı, şimdi "kayıt dondurmuş" yazıyor sanırım.

• İçimde yarın açıklanacakmış gibi bir his var.

• Sonuçlar açıklandı, bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55-60 ile DC ve DD geldi. Master düşünmüyorum, en azından okulu bitirmeye biraz daha yaklaştım.

• hayırlısı olsun hocam DD geçiyor değil mi ? eşimde aşağıdaki notları almış.

YÖNETİMDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR

38,330

48,206

DD

SİY102UTÜRK SİYASAL HAYATI

72,500

75,500

CB

• meeb kullanıcısına yanıt

Ortalama 2 üzerindeyse DD ve DC geçiyor hocam. Benim ortalamamı 2.12'ye çekti. 2.40 civarındaydı öncesinde, o biraz canımı sıktı işte. Hayırlısı olsun , her şeyde bir hayır vardır hocam.

• Ben gidiyorum dostlar, siz de çok beklemeyin ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. 

• QuexSeeL kullanıcısına yanıt

Benim 1 senem var hocam. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU..  Size şimdiden hayırlı olsun.ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. 

• Son sınavla birlikte mezun oldum. Diplomalar tahminen ne zama basılıp bürolara gönderilir acaba?

• Yaz okulu online mı oluyor yüz yüze mi bilgisi olan var mı?

• MrChaplin kullanıcısına yanıt

Hocam akademik takvime baktım az önce. Online olan dönemleri (online) olarak parantez içinde belirtmişler ama yaz okulunda online olarak belirtmemişler. Bana kalırsa büyük ihtimalle sınavları yüz yüze yapmayı düşünüyorlar.

• 
Sayfa: önceki 17561757175817591760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.