Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1767. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.358
Cevap
184
Favori
1.707.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17641765176617671768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben iki derste zorlandım hocam. Hangi bölümü okuyordunuz?

• Kamu yönetimi.

• mczaga kullanıcısına yanıt

Ben iki oturuma girdim, biri üç ders, diğeri beş ders idi. Son senem ama umarım başka bahara kalmam, çok yoruldum çünkü hocam. Sorular da baya bir zordu.

• AÖF ANADOLU ÜNV. Bizans Tarihi ,Hellen ve Roma Tarihi ve Sanat Tarihi derslerini gören arkadaslara Ders notları ve önceden yapılmıs testler ile ilgili yardımcı olabilirim.Pm den ulaşabilirsiniz.

• Ara sınav sonuçları açıklanmış arkadaşlar.

• Kayıt yeniletmediği dönem sayısı 3 gösteriyor bende. Yaz okulu zorunlu değil bildiğim kadarıyla aöf te (yanlışsam düzeltin lütfen) bu sebeple kaydımı 2024-2025 döneminde yenileyeceğim. Yaz okuluna katılmadık diye kaydımızı silmezler umarım. 2024-2025 de de kaydımı yenileyerek devam etmeyi istiyorum. Kaydımın silinmesini de istemem zira epey geçtiğim ders var. Herkes gibi ikinci üniversite olarak kaydolduk ama çoğu sınava sınav yerleri sebebiyle girememiştim.

Bu arada herkes sınav yerlerinden şikayetçi görünüyor internette gördüğüm kadarıyla. Yani bir şeyin değişmediğini anlıyorum sınav yerleri konusunda. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam bu üni'den birşey değişmesini beklemeyin ben 3 ders için 1 sene bekledim sadece 3 ders için eskiden 3 ders sınavı tek ders sınavları olurdu hep kaldırmışlar 2 güz tek ders içinde bahardan kalmıştı güzdekileri verdim bahardaki tek ders için tam 4 ay bekledim saçmalığın daniskası gerçekten mezun oldum bu dönem fakat kapısından geçmem daha bu okulun aşırı para göz ve artık sınavlarda geçmiş sorulara dayalı değil bildiğiniz oturup çalışmanız gerekiyor he doğrusu bu zaten fakat bu konuda çok ağlayan var sonrada AÖF'ün itibarı yok deniyor adamlar çok itibar kaybettikleri için pandemi zamanı online ve kopya durumlarından çok mezun verdikleri için şuanda sınavları çok zorluyorlar ben harıl harıl çalışarak verdim son 3 dersimi yoksa uzayacaktı yine bu arada evet yaz okulu zorunlu değil dönemden sayılmıyor aslında ama bu üniversitenin ne yapacağı belli olmuyor en güzeli bence arayıp destek hattına sormak olacaktır.Ve mezun oluncada dijital diplomaya geçtiler 2023 haziran ayından sonra mezun olacaklar için adamlar kısacası fiziksel diploma bile vermiyorlar tamam artık dijitalleşme çağındayız fakat 10 yıl öncede yapılabilirmiş ozamanda vardı bu olanaklar kısacası ticarethaneye dönmüş bir okul Anadolu.

• NonFlyingGhost kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle mesajınız için çok teşekkür ediyorum. Sizin de bahsettiğiniz gibi okulun çağrı merkezini aramıştım ama açan olmayınca Cimer üzerinden yazdım kendilerine. Dönüş yaptılar ama yaptıkları dönüşler CTRL+C - CTRL+V formatında. Yani özetlemem gerekirse ve tabiri caiz ise "işine gelirse oku, okumuyorsan bıdı bıdı yapma" modu var. Öyle kendimizi düzeltelim, öğrencilerin dediklerine kulak verelim olayı bu kurumda işlemiyor. Belki öğrenciyi dinledikleri konular da vardır ama sınav yerleri konusunda öğrenciyi dinlediklerini hiç zannetmiyorum zira internette "aöf şikayet" diye aratırsanız hemen her şikayetin sınav yerleri ile ilgili olduğunu görebilirsiniz.

Bu sınav yerleri konusunda sizin tecrübeniz nasıldı bilmiyorum hocam (bahsederseniz güzel olur hocam) ama benim ikametime yakın yerde sınava girdiğim binde bir kez olabilir. Diğerleri hep uzak yerlerdi ve bazen ulaşımın olmadığı yerlere dahi sınav verdikleri de oluyordu.

Ben üstte de bahsettiğim gibi (üst mesajımda) üç dönemdir kaydımı yenilememiştim hocam, belki geçen süreçte bu sınav yerleri meselesi düzelmiştir diye düşünüyordum ama insanların özellikle İstanbul özelinde yazdığı yorumlara bakacak olursam hiçbir şey düzelmemiş geçen süreçte.

Tabi şu da denebiliyor hocam, sonuçta üni okuyorsun ille evine yakın yere sınav vermeyebilir uzaklara da verebilir. Benim itirazım daha çok uzak olmasından da ziyade ulaşımın olmadığı yerlere sınav verilmesi. Ya da işte iki aktarma veya üç aktarma şeklinde yerlerde sınav olması örneğin.

Bir de hiç anlamam hocam ama sınava gireceğim vaktiler sorardım girecek olanlara işte nerede oturuyorsun vs. Bazısı derdi ki "arka sokakta oturuyorum" ya derdim nasıl bir şansın var ben teeee nerelerden geldim.

Aöf e bu sınav yerleri ile ilgili çok sayıda kez aramam ve Cimer başvurum var. Özetle şunu diyorlar hocam, senin bölümün ve derslerine göre atıyorlarmış okullara otomatik olarak. Ayrıca İstanbul da yöneticileri varmış mesela bu sınav yerlerini vs organize eden. Kendisiyle görüşmek istiyorum dedim bu sınav yerleri ile ilgili ama görüştürmediler tabi. Zaten bu telefona bakanlar İstanbul u bilmiyor, biz Eskişehir deyiz İstanbul u bilemeyiz diyorlar. Öyleyse bilenlere sormak gerekir ama İstanbul daki bahsettiği yöneticiler de ya çok hakim değil ya da bazen ellerinde olmuyor herhalde ulaşımı iyi yerlere sınav koymak. Bilemiyorum inanın ki.

Hakkını da yemeyeyim hocam. Bu sınav yerleri noktasında şanslı olan kesim de var elbette. Evine yakın veya ulaşım olanağı olarak güzel şekilde sınava giren ve hiç şikayeti olmayanlar da var. Dedim ya, şans bizim şans işte. Ne yapacaksın hocam.

Ben yine de bölümü bitirmek istiyorum zaten baya da uzattım ya sınavlara giremeyerek ya da kayıt yenilemeyerek. Ancak bahsettiğim gibi, öyle sınav yerleri veriyorlardı ki hocam ben A noktasındayım sınav Z noktasında öyle düşün. İnsanın gidesi gelmiyor.

Tabi lafımı şöyle bitirmek isterim. Hiçbir şey bahane değil hocam esasen. Bunun farkındayım ama istiyorum ki bu kurum sınav yerlerini insanların ikametine göre ve ulaşımın olduğu yerlere göre ayarlasın. Bunu organize etmenin zor olduğuna inanmıyorum ben hocam bu teknoloji döneminde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 9 Haziran 2024; 21:5:12 >

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Sınav yerleri olarak çok şikayet var hocam evet o konuda haklısınız ben tuzla ilçesinde oturuyorum istanbul 7.bölge olarak seçtiriyor mecbur ondada 2 sene boyunca sürekli ya pendik yada kartal ilçesinin en ucra köşesindeki okula verdiler benim şahsi aracım olduğu için çok zorlanma durumu olmadı fakat toplu taşıma ile aşırı zor bir kere aracım servisteyken sınav zamanına denk gelmişti toplu taşıma ile belli bir yere kadar gidip gerisini taksiye binmek zorunda kalmıştım bazı okullar toplu taşımaya yakın olabiliyor ama geneli ücra köşelerde olduğu için ulaşım zor bu konuda size katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NonFlyingGhost kullanıcısına yanıt

Hocam mesajınız o kadar kıymetli ki valla Allah razı olsun.

• Arkadaşlar mezun olanların diploması çıkmış. Şimdiden hayırlı olsun.

• Okuduğum aöf bölümünden memnun değilim
    Başka bölümlere değişiklik yapabilir miyim?

• Kaldı üç ders.

• Aöf yaz okulu ders kaydı başladı arkadaşlar.

• Yaz okulu ders kaydı bitti arkadaşlar.

• Arkadaşlar ''yaz okulu sınavı''na giren herkese geçmiş olsun. Umarım istediğiniz sonuçları hayırlısıyla alırsınız.

Benim üç dersim vardı. Üçünü de verirsem bu yaz okulunda inşallah mezun olacağım. Umarım hayırlısı olur.ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. 

• Arkadaşlar merhaba, 2. Üniversite anadolu üzerinden kayıt oldum. E devlet ile giriş yapabiliyorum bugün destek hattını aradım sms ile şifre gönderdiler. Mail hesabı aldım fakat şifre falan gelmedi maile nasıl giriyoruz?

• Kolivva06 kullanıcısına yanıt

Gmail yazdıysanız gmail hesabınızdan Anadolu Üniversitesinin attığı mesaja gireceksiniz hocam, ben öyle anladım. Eğer yandex mail yazdıysanız ymaile, hotmail yazdıysanız hotmaile girmek gerekiyor. İlgili mail tarayıcısından üniversitenin attığı mesaj yani.

• Yaz okulunun açıklanmasını heyecanla bekliyorum ama haftaya kalacak sanırım.

• Bende sizin gibi yaz okulu sınav sonucunu bekliyorum hocam. Ay sonu açıklanır diye tahmin ediyorum. @Denamint

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarvi -- 24 Ağustos 2024; 10:55:32 >
  • 
Sayfa: önceki 17641765176617671768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.