Şimdi Ara

Anadolu Üniversitesi e-kayıt (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabayın arkadaşlar. Son günlerde kafama bi şey yakıldı normalde ne yapıcağm kesindi ne yapmam gerektiği filan ama birileri gelip bi şeyler söylüyo kafamı karıştırıyo sürekli. Ben şimdi zamanında e kayıt yaptırdım ve 28 eylülden sonra da kaydımı tamamlıycam dimi bi şeye gecikmedim yani? Ve kayıt yaptırırken de sadece şu belgeler gerekiyo:
    1-12tane fotoğraf
    2-diplomanın aslı
    3-kimlik fotokopisi
    Bu kadar dimi benim yapıcağm başka bi şey yok yani. İlk hafta da seçmeli dersleri filan ayarlıycaz bu kadar. Bilen birisi yardımcı olursa acayip bi yükten kurtarıcak beni, öğrenci işlerine de ulaşamıyorum bayram dolayısıyla kapalı :|
    Bi de ben ne olur ne olmaz diye e kayıt yaptırdığımda sonda çıkan belgeyi de yazdırdım onu da mı vericez? Öğrenci belgesi olarak da kullanılıyo o sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveninRengi -- 19 Eylül 2015; 20:29:12 >

• Yorum yapabilicek kimse yok mu arkadaşlar?
  • Güncel
  • e-kayıt yapan kimse yok mu Anadolu Üniversitesine arkadaşlar bi yardımcı olursa çok güzel olucak
  • KahveninRengi kullanıcısına yanıt
    yerleştiğine dair belgede istiyolar ösym nin sitesinden ösys yerleştirme sonuçlarına girip sayfanın çıktısını alacaksın.ben 28 eylülden önce halletmen gerekiyo diye biliyorum ama emin değilim
  • ekoviç E kullanıcısına yanıt
    üniversitenin word dosyası var bitane kayıt olmaya dair orda 28 eylülden sonra getiriceksiniz diyo ondan eminim de e-kayıt yapanların hangi belgeleri getiriceğni bi türlü bulamıyorum. Benim bi arkadaşım aramış hiç belge getirme demişler kaydın oldu demişler o da e kayıt yaptırdı anlamadım noluyo :D ama cevabın için sağol dostum nolur nolmaz çıkartıp götürürüm onu da :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.