Şimdi Ara

Anadolu üniversitesi - Osmangazi üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba puanımı felan hesapladım yaklaşık olarak nereye girebildiğimi yazıyorum ve bilgi istiyorum.

1)Anadolu üniversitesi Endüstri müh.
    2)Anadolu üniversitesi Bilg. Müh. ( bunun üstünde çok duruyorum okuyan veya okuyan arkadaşı olan kişiler bölüm hakkında hocaları hakkında bilgi verirse çok iyi olur )
    3)Osmangazi üniversitesi End. Müh. ( 2 nin aynısı :D )
    4)Osmangazi üniversitesi Bilg. Müh.

öncelikle sorularıma şuradan başlamak istiyorum :

1) Tepebaşı'nda ev tutmak istiyoruz arkadaşlarla osmangazi tutarsa ulaşım kaç dk civarı olur ?
    2) Osmangazi end. ve Anadolu bilg. Mühendislikleri hocaları , eğitimi olanakları konusunda bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim .
    3) Osmangazi'den çıkıp şehir içine kaç dk da ulaşım sağlıyabilirim ?
    4) İngilizce eğitim olarak Osmangazi mi Anadolu üniversitesi mi ?
    5) Anadolu üniversitesi Bilgisayar müh. %100 ingilizce mi ?

Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim en azından az da olsa bilginiz olup bilgilendirebilirseniz çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zevzevek -- 22 Haziran 2015; 17:06:33 >

• Merhabalar. Okullar hakkinda pek bir fikrim yok ama Eskisehir konusunda yardimci olabilirim. Ilk sorunuza en fazla yarim saat diyecegim. Eskisehir'de ulasim kolaydir zaten. Tepebasi'ndan tramvayla yaklasik yirmi dakikada Osmangazi'ye varabilirsiniz. Sehiricinden kastiniz nedir bilmiyorum cunku Osmangazi Universitesi de sehrin icinde bir yerde bulunuyor, ama Adalar tarzi merkezi yerlere uzakligi yine bir yarim saat civari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende merak ediyorum. Bilenler?

• konu güncel yorum bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gotama

Merhabalar. Okullar hakkinda pek bir fikrim yok ama Eskisehir konusunda yardimci olabilirim. Ilk sorunuza en fazla yarim saat diyecegim. Eskisehir'de ulasim kolaydir zaten. Tepebasi'ndan tramvayla yaklasik yirmi dakikada Osmangazi'ye varabilirsiniz. Sehiricinden kastiniz nedir bilmiyorum cunku Osmangazi Universitesi de sehrin icinde bir yerde bulunuyor, ama Adalar tarzi merkezi yerlere uzakligi yine bir yarim saat civari.

Teşekkür ederim bilgin için diğer arkadaşlardanda bilgisi olup paylaşan olursa mutlu olurum :)
  • Arkadaslar Eskişehirliyim. Bende Osmangazi tip istiyorum olursa görüşürüz orda sorulara gelicek olursam anadolu universitesi hem Kampüs hem eğitim hem ulasim olarak osmagaziden ondedir ama bölüm bölüm bilemem. Ulasimda hic sıkıntı cekmezsiniz ayrıca onu dert etme ev kiralari da asiri uygun ki ev tepebasindaysa adalar falan da eve yakın olur. Son olarak ne istanbul ne izmir öğrenci için Eskişehir

• quote:

Orijinalden alıntı: zevzevek

Öncelikle herkese merhaba puanımı felan hesapladım yaklaşık olarak nereye girebildiğimi yazıyorum ve bilgi istiyorum.

1)Anadolu üniversitesi Endüstri müh.
    2)Anadolu üniversitesi Bilg. Müh. ( bunun üstünde çok duruyorum okuyan veya okuyan arkadaşı olan kişiler bölüm hakkında hocaları hakkında bilgi verirse çok iyi olur )
    3)Osmangazi üniversitesi End. Müh. ( 2 nin aynısı :D )
    4)Osmangazi üniversitesi Bilg. Müh.

öncelikle sorularıma şuradan başlamak istiyorum :

1) Tepebaşı'nda ev tutmak istiyoruz arkadaşlarla osmangazi tutarsa ulaşım kaç dk civarı olur ?
    2) Osmangazi end. ve Anadolu bilg. Mühendislikleri hocaları , eğitimi olanakları konusunda bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim .
    3) Osmangazi'den çıkıp şehir içine kaç dk da ulaşım sağlıyabilirim ?
    4) İngilizce eğitim olarak Osmangazi mi Anadolu üniversitesi mi ?
    5) Anadolu üniversitesi Bilgisayar müh. %100 ingilizce mi ?

Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim en azından az da olsa bilginiz olup bilgilendirebilirseniz çok makbule geçer.

1- Tepebaşı'nda nerede ev tutacağınıza bağlı olarak tramvayla ortalama 20-25 dakika sürer Osmangazi'nin giriş kapısı. Anadolu'nun mühendislik fakültesi de ana kampüste değil o da yaklaşık bir 20 dakika sürecektir kırmızı 4 denilen otobüsle ve bu otobüsler genelde çok kalabalık olurlar belirteyim.
    2- Bu soru hakkında bilgim yokhttps://www.anadolu.edu.tr/akademik/fakulteler/240/muhendislik-fakultesi/ogretim-elemanlari şuradan inceleyebilirsiniz.
    3- Şehirin içinden kasıt Tepebaşı yani merkez ise yazdığım gibi 20-25 dakika ortalama.
    4- Bu konuda ise size garanti verebilirim ki Anadolu'nun hazırlık okulu sadece Osmangazi değil Türkiye'deki birçok üniversiteyi açık ara geride bırakır, burada geçireceğiniz bir sene (eskiden çok zorlarlardı iki seneniz giderdi 2013'den itibaren değişti) size okuma, yazma ve konuşma yönünden çok şey katacaktır.
    5- Mühendislikleri kimya dışında %100 ing. diye hatırlıyorum ama fakülte sayfasına bakın bir.

Ayrıca Anadolu yemekhane, kütüphane, okul imkanları, kulüpler vb. açısından Osmangazi'den kat kat iyidir bunu yazayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.