Şimdi Ara

Anadolu Üniversitesini Kazananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben anadolu hukuk fakültesini kazandım acaba nerede kalabilirim orda öğrencilik yaşayanlar yardım etsin lütfen?? kyk yurdu okula uzak mı apartlar nasıl ve fiyatları ne kadar?okula ait yurt var mı?

• Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazanan arkadaşlarımıza hoş geldiniz demek istiyorum. Aklınıza takılan her türlü konuda facebook grubumuz üzerinden sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. https://www.facebook.com/groups/2016.girisliler/
  • İngilizce iktisat(suny cortland) bilgisi olan az anlatsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcuözsoy

merhaba ben anadolu hukuk fakültesini kazandım acaba nerede kalabilirim orda öğrencilik yaşayanlar yardım etsin lütfen?? kyk yurdu okula uzak mı apartlar nasıl ve fiyatları ne kadar?okula ait yurt var mı?

Öncelikle hayırlı olsun bölümün ben de geçen yıl ordaydım apartlar üniversitenin etefında çoğu fiyatlar geçen yıla göre söyliyim iyi bir apart 2 kişilik odası 500-550 ydi galiba daha uygunları var tabiki odalarda değişiyor isteğine göre tek kişilk 600-650 gibi fiyatları zaten kayıt olurken kampüsün etrafında ful stantlar olur bakarsınız ordan apartlara yurtlara erkek devlet yurdu hukuk fakültesinin tam karsısında ama kızlarınki nerde bilmiyorum yine sorun olursa sorabilirsin :D
  • Selamlar Oldcity de hayat çöp,üniversite çöp,muhtemelen sizde çöpsünüz ama siz genede gidin
    iyi forumlar
  • kramuk K kullanıcısına yanıt
    Hmm 3-4 kişilik odalar yok mu peki??

• Kyk kız yurdu taaa osmangazi üniversitesinin içinde. Erkek yurdu Anadolunun içinde. Apart ararsan Anadolu'nun yakınlarında çok fazla var. Genelde 1-2 kişilik oluyor apartlar. Bunun dışında yurtlarda var ama onlar hakkında net fikrim yok. Kayıta geleceksen eğer geldiğinde iyice araştırman gerek. Seçeneğin çok fazla olduğu için ilk önüne çıkana sarılmamanı tavsiye ederim. Zira bazı yurtlar ve apartlar gerçekten berbat. Mümkün olduğunca bakabileceğin tüm yurt ve apartlara bak. Hatta sahibindene ve eskişehir yurt, apartlarını listeleyen sitelere biraz göz geçir. Numaralarından arayarak bilgi al ve listeni hazırla. Gelince hepsini hızlıca gezip kararını verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Political1907 -- 10 Ağustos 2016; 21:32:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Political1907 P kullanıcısına yanıt
    peki kız yurdu nerde üniversiteye ait??3-4 kişilik apartlar yok mu ilk yıl kalabalık olsun istiyorum kaldığım yer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcuözsoy

merhaba ben anadolu hukuk fakültesini kazandım acaba nerede kalabilirim orda öğrencilik yaşayanlar yardım etsin lütfen?? kyk yurdu okula uzak mı apartlar nasıl ve fiyatları ne kadar?okula ait yurt var mı?

Eskişehirliyim ilk olarak özel yurt veya tek kişilik apart tavsiye ederim. Sorularinizi özelden sorabilirsiniz

• Benim ev eczalık kapısının yanında ev arkadaşı arıyorum :)

• eczacılık 2016 girişli arkadaşlar var mı varsa bana mesaj atsin tanışalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.