Şimdi Ara

Anahtar Kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam anahtar elimdeyken birden anahtarlık takılan metal yeri kırıldı sizce ne yapmam lazım yenisi için 350-400 lira gibi fiyatlar sölüyolar internet ortamında ayrıca kasko karşılarmı karşılarsa hasarsızlıgı bitirirmi ve ben bunu yapıştırmayı düşündüm olurmu acaba bilemedim foto ekliyorum buyrun
     Anahtar Kırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_murderer17 -- 9 Şubat 2012; 7:34:18 >

• 404 un ozel macun seklınde metal yapıstırıcıları var onla yapıstır bırsey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

404 un ozel macun seklınde metal yapıstırıcıları var onla yapıstır bırsey olmaz

tşkler bende 502 düşündüm vakit biraz geçsin gidip alıp deneyim denemekte fayda var sahibindende baktım sadece kablarına ama bulamadım araca uygun en mantıklısı yapıstırmak gibi duruyor
  • aracınızın marka ve modelını ogrenebılırmıyım
  • quote:

aracınızın marka ve modelını ogrenebılırmıyım

Chevrolet Captiva 2011
  • Anahtarın çalışmasında sorun yokki. sadece biraz görüntüsü bozulmuş hassas bir işçilikle güzelce yapıştırabilirsin. şu spreyle donan yapıştırıcılar iş görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kapı kilidi anahtarı kayip
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.ebay.com/itm/Three-BTN-Remote-Control-Car-Key-CHEVROLET-Captiva-/190560783283?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6200106190415517922#ht_1548wt_905

ıcıne sınmezse sıparısını verırsın burdan

yardımınız için teşekkürler bendeki bu şekilde değil ama

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ileri

Anahtarın çalışmasında sorun yokki. sadece biraz görüntüsü bozulmuş hassas bir işçilikle güzelce yapıştırabilirsin. şu spreyle donan yapıştırıcılar iş görür

aynen öyle hocam 502 dediler işini görür diye şimdi çıkıp bakıcam denicem kırtasiyelerde bulurum heralde?
  • Saglam bir yapıştırıcı ve temiz işçilikle yapıştırıp, kullanmaya devam
  • Anahtarcılar yaparlar, dış kabı bulunur onlarda, fazla pahalı değildir.
  • 404 metal yapıştırcılar ile yapıştırdım ve bantladım üstten sıkıca yapışması ıcın ve bıraktım 1 gün boyunca dursun digerini kullanırım sonucu yazarım bakalım inşallh olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.